Günlük Ev Temizliğine Gidenler

Çok detaylı temizlik yapıyorum yapınca, temizlik işinemi girsem napsam ,günlük 350 400 500 bu fiyatlar gerçekse ,ayda 9 10 defa gidilse kendine vakit kalır haftada 3kez gitsem ayda 12 yapar .
tavuksuyu koş.şirketimize bir personel daha bulduk :KK45: :KK53:

Benim temizlikçi ablam ile şöyle yapıyoruz. Ben evde yaşasam da yaşamasam da haftada bir gelip hafif bir temizlik yapıyor. Evi havalandırıp çiçekleri sulayıp toz falan alıyor. 300 lira oduyorum.

Eger kalıcı ikamete döndüysem haftalık temizliğe ek iki ayda bir daha derin temizlik için iki gün arka arkaya geliyor ve ona da 250+250 toplam 500 oduyorum.Koltuk silme halı silme gibi işler yok. Koltukların kılıfı makinede yıkanıyor. Halıları da zaten her sezon temizlemeye gönderiyorum.Perde, tül, mutfak dolapları vs bende 😂

Bu hizmetin içinde pencere camı silmek de yok. Kendisi yapmak istiyor ama pencereler büyük ve kolunun yetişmesi için pervaza çıkması gerek bu yüzden izin vermiyorum.Cok tehlikeli. Cam silme robotu aldım ona sildiriyorum.

Yer İstanbul, ev 3+1 120 M2 az esyalı o yüzden pek kirlenmiyor günlük temizliği ben hallediyorum ve abla da geldiğinde rutin temizliği bir iki saatte bitiriyor. Yine de şu anda ödediğim para bana az geliyor ama haftalık değil ben hep aylık olarak ödüyorum hiç değilse toplu para işine yarasın. Bir de yol parasını, günlük sigortasını ve düzgün bir seyler yiyebilmesi için yemek parasını da veriyorum. Bu ay başı konuşup zam yapacağım.

Velhasıl benimki basit, zaten temiz tutulan, dümdüz bir ev hatta abla dalga geçiyor bu gün tatil günüm diye 😂

Siz klasik bir eve gidecekseniz o halde şu an istediğiniz fiyat çok düşük kalıyor. Baştan sıkı sıkı pazarlık yapın lütfen. İşiniz çok zor ve saygıyı hak eden bir iş.
Allahım bune bende isterim senin gibi evsahibi patron 😁

günlük 250 tl yi ben 3 sene önce veriyordum istanbulda. herkesin dediği gibi ücret çok az.1 güne de saydığınız tüm işler yetişmez.

Yok artık o paraya bu temizliği kim yapar detaylı temizlikte cam kapı da giriyor işin içine yazık günah ya hele mutak için ayrı geliyorlar öyle şey mi olur

Arkadaşlar selam, bir süredir işsizim ama iş arama sürecimde ağır gidiyorum çünkü oğlum bir ameliyat oldu ve onun tedavi süreci bitmedi sürekli çalıştığım bir işim olsa izin konularım sorun olacak...

Bu süreçte 2 kere ev temizliğine gittim ama tanıdık kişilerdi, işsizliğimi ve ihtiyaç durumumu bildiklerinden yardım gibi oldu ve karşılığında günlük 200 TL aldım, çok iyi geldi tabi. Şimdi birisi aracı oldu, haftaya salı günü yardımcı arayan bir kadın varmış. Aynı gün hem mutfak dip köşe hem detaylı ev temizliği istiyor 250 TL verecek. Para çok iyi ama mümkün değil aynı gün yetiştiremem dedim. 2 gün gelir, evdeki tüm işleri bitiririm dedim. Sizce doğru bir cevap mı vermişim?

Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum. Daha önce ev temizliği denedim kötü şeyler yaşadım ve uzun süre geçti üstünden. Şimdi yeniden denemek istedim. En azından tanıdıkların aracılığıyla giderim diye. Hem anlaşmam doğru mu bilmiyorum, hem de neyi nasıl yapacağım başkasının evinde diye düşünüyorum kafam çok karışıyor. Yetiştirememekten korkuyorum. Nasıl ilerleyebilirim fikir istiyorum.

NOT: internetim az olduğu için sürekli giremem toplu yazarım anlayışınıza sığınıyorum

Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama bu is icin 250 tl az. Benim yardimcim yillardir surekli yarim gun gelir haftada. Dip kose olacagi zaman 2 hafta ust uste tam gun geliyor. Yillardir tanisikligimiz var, evimi artik iyi biliyor. Baska sekilde yardimlarim da oluyor ona. Ahbaplik olustu diyebilirim, ona ben 300 veriyorum tam gunde. Fazlasini versem kabul etmez. Hic tanimadigim biri gelse 350'den az isteyecegini sanmiyorum.

Hem dip köşe mutfak hem detaylı ev temizliği tek günde olmaz. Ben kendimizi yazayım. Bana yardıma gelen bir ablamız var. Haftalık geliyor 300 tl ye. Bir hafta dip köşe detaylıca evi temizliyor, bir hafta standart temizlik ve cam silme yapıyor. Mutfak dolaplarına girerse camları ellemiyor. Gibi gibi.. yani sizden istedikleri tek günde olmaz. Kendinize bu kadar yüklenmeyin canınıza yazık.

Arkadaşlar selam, bir süredir işsizim ama iş arama sürecimde ağır gidiyorum çünkü oğlum bir ameliyat oldu ve onun tedavi süreci bitmedi sürekli çalıştığım bir işim olsa izin konularım sorun olacak...

Bu süreçte 2 kere ev temizliğine gittim ama tanıdık kişilerdi, işsizliğimi ve ihtiyaç durumumu bildiklerinden yardım gibi oldu ve karşılığında günlük 200 TL aldım, çok iyi geldi tabi. Şimdi birisi aracı oldu, haftaya salı günü yardımcı arayan bir kadın varmış. Aynı gün hem mutfak dip köşe hem detaylı ev temizliği istiyor 250 TL verecek. Para çok iyi ama mümkün değil aynı gün yetiştiremem dedim. 2 gün gelir, evdeki tüm işleri bitiririm dedim. Sizce doğru bir cevap mı vermişim?

Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum. Daha önce ev temizliği denedim kötü şeyler yaşadım ve uzun süre geçti üstünden. Şimdi yeniden denemek istedim. En azından tanıdıkların aracılığıyla giderim diye. Hem anlaşmam doğru mu bilmiyorum, hem de neyi nasıl yapacağım başkasının evinde diye düşünüyorum kafam çok karışıyor. Yetiştirememekten korkuyorum. Nasıl ilerleyebilirim fikir istiyorum.

NOT: internetim az olduğu için sürekli giremem toplu yazarım anlayışınıza sığınıyorum
Normal temizlik arti cam silme için 300 tl veriyorum. Mutfak dolaplari, buzdolabi içi vs hiç girmiyor tek günde yetistiriyor gelen abla.
Bugün o kadar jet hızıyla bir temizlik yapmış ki tezgahın üstünde duran tost makinesi bile pisti...

Ücret çok az ayrıca bence bir günde yetişir bana da dip köşe geliyor bı abla ama mesela düzen nasılsa aynı şekilde geri yerine koyuyor onu ıvır zıvır ilgilendirmiyor silip tekrar aynı yerlere herşeyi koyuyor yok düzende yaptıracak derseniz iki gün o zaman olur ve ücret çarpı iki olur ama kesinlikle tek gün için bile 250 çok az ihtiyacınız olur ama şimdi neye anlasirsaniz sonra da hep o fiyattan devam edilir bilginiz olsun

Bizim burda günlük 300 TL. Ama hem dolap içi hem temizlik olmaz aynı gün. Ev ancak 1+1 se olur. Yani 500 falan ne ya çok abartı rakamlar.

Bugün o kadar jet hızıyla bir temizlik yapmış ki tezgahın üstünde duran tost makinesi bile pisti...
Bana bir kere gelen kadın süpürge açmamış. Öğlen 13.30 aradı benim işim bitti diyor. Eve geldim yerde benim saç kılım duruyor hala. İyi bir kadın bulmak çok zor. Buldun mu gönlünü hoş tutmaya bakacaksın. Kara borsa gibi gündelikçi kadın sektörü.

Bana bir kere gelen kadın süpürge açmamış. Öğlen 13.30 aradı benim işim bitti diyor. Eve geldim yerde benim saç kılım duruyor hala. İyi bir kadın bulmak çok zor. Buldun mu gönlünü hoş tutmaya bakacaksın. Kara borsa gibi gündelikçi kadın sektörü.
Ya o saçlar her türlü dökülüyor. Üzerimizdekiler bile dökülebiliyor..

Parkelerim beyaza yakın gri halıları önce fırçalar sonra evi detaylı süpürür silerim. Tam makineyi toplarım parkede bir tel saç gel de delirme🥴

Ya o saçlar her türlü dökülüyor. Üzerimizdekiler bile dökülebiliyor..

Parkelerim beyaza yakın gri halıları önce fırçalar sonra evi detaylı süpürür silerim. Tam makineyi toplarım parkede bir tel saç gel de delirme🥴
Ben saçımı küt kestirdim. Şimdi daha az dökülüyor. Eşimde Allah’tan kel 😂

X