Günlük Ev Temizliğine Gidenler

250 lira az.Detayli bir mutfak temizliği kimi kadın için tüm gün kimi kadın için en az yarım gündür.

Detaylı bir temizlik için 250 az,ücreti tekrar konuşun bence. Geçmiş olsun çocuğunuza Allah şifa versin.

Bana az geldi ücret, çünkü mutfak detaylı temizliği zaten çok uzun ve yorucu. Üstüne evi de dip köşe temizletmek istemiş, ikisine ayrı ayrı gidiyor insanlar.

Annem 350’ye ben 300’e alıyoruz (farklı kadınlar) ve mutfak detay falan da yok bitmez zaten öyle. Bence 250’de az bir rakam, emeğinizi sömürtmeyin ihtiyacım var diye. 300’den açın kapıyı.

Hem mutfak hem derin temizlik aynı gün yetişmez ev ufacık değilse 2 ya da 1.5 gün sürer onun için de 250 az. Günlük 250 dir - ki o bile az normalde 350- 1.5 ya da iki gün sürecek iş gününe göre çarpılır. Yeni başlıyorsunuz diye sizi kandırmasınlar. Temizlikçi alan herkes söylediklerinizin tek güne yetişmeyeceğini bilir.

Son düzenleme:
250 yarım gün parası mı?ne mühendisler öğretmenler avukatlar o parayı kazanamıyor.temizlik işi yapanlar böyle böyle tepemize çıktı işleri de savsakladılar son yıllarda.
Arkadaşım dip köşe temizlik için 2 kişi 350 şer TL den iki kişiye 700 TL verdi ama az bulup gelmediler, başka birini de bulamadı. Ev 3+1

15 günde bir düzenli yardımcı geliyor. Tüm güne 300 TL veriyorum. Evi dip köşe temizler ama dolap içlerini yapmıyor. Sadece mutfak dolaplarının yüzeyini siler en fazla.
Hatta son gelişinde konuştuk, mutfak dolaplarının içini temizlemek için ayrı bir gün ayarlayacak o zaman yapacağız.

Ben doğuda minik bir ildeyim. Burada da böyle isteniyor gerçekten. Ben eskiden başladığım için 400 TL veriyorum. Önceden 15-20 günde bir alırdım sonra ayda bire düştüm:) Yaza tatilciler ve zam ile birlikte 500 olur benimki de.
Ben de doğuda yaşıyorum ancak burada dip köşe temizlik aklınıza gelebilecek her şeyi sabah 8den akşam 5e kadar yapıp 200 tl istiyorlar, ancak az tabi ki benim vicdanım el vermiyor çağırmıyorum kimseyi, çevrem bu şekilde alıyor ama eve temizlik elemanı

300 den aşağı değil istanbulda fiyatlar
O kadar yorulacaksınız bari değecek bir rakam olsunn
Oğlunuza da geçmiş olsun

İhtiyacınız olduğu için günlük 125 e gitmeyi kabul etmiş oluyorsunuz. Cunku o saydığımız isler 1 güne asla sığmaz.

250 tek günlük icin iyi
Gidip gün boyunca nr yapabiliyorsanız onu yaparsınız kural budur aslında .
8 saatten fazla çalışmasın asla.125 olmaz komik rakam.250 iyidir devamlı gidecekse.seyrek gidecekse de 300 iyidir.

onu bunu bilmem de işi iyi yaparsanız çevre edinirsiniz
okulda öğretmenlerin paylaşamadığı kadın :bicak: vardı
yok bu hafta bana gelecek yok sana gelecek diye
boş günü bile yoktu

X