- 24 Mayıs 2020
- 3.923
- 13.584
- Konu Sahibi kackaloribu
250 lira az.Detayli bir mutfak temizliği kimi kadın için tüm gün kimi kadın için en az yarım gündür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben mutfağa ayrıca yarım gün çağırıyorum.ev işiyle birlikte asla yetişmez dolap içleri olmasa bile.250 lira az.Detayli bir mutfak temizliği kimi kadın için tüm gün kimi kadın için en az yarım gündür.
Bana az geldi ücret, çünkü mutfak detaylı temizliği zaten çok uzun ve yorucu. Üstüne evi de dip köşe temizletmek istemiş, ikisine ayrı ayrı gidiyor insanlar.
Arkadaşım dip köşe temizlik için 2 kişi 350 şer TL den iki kişiye 700 TL verdi ama az bulup gelmediler, başka birini de bulamadı. Ev 3+1250 yarım gün parası mı?ne mühendisler öğretmenler avukatlar o parayı kazanamıyor.temizlik işi yapanlar böyle böyle tepemize çıktı işleri de savsakladılar son yıllarda.
hep beraber şirket kurup sektöre girelim valla.işsiz kalsınlar da görsünlerArkadaşım dip köşe temizlik için 2 kişi 350 şer TL den iki kişiye 700 TL verdi ama az bulup gelmediler, başka birini de bulamadı. Ev 3+1
Vallahi bana uyarhep beraber şirket kurup sektöre girelim valla.işsiz kalsınlar da görsünler
500 müş ya ayda 20 gün çalışırız 10.000 tl miss gibi para.hele 750 verecekleri bulduk mu ovvvv.eşimden çok kazanmaya başlarım bir andaVallahi bana uyar
Şuan tam da eşime onu söylüyordum adam suratıma bön bön baktı500 müş ya ayda 20 gün çalışırız 10.000 tl miss gibi para.hele 750 verecekleri bulduk mu ovvvv.eşimden çok kazanmaya başlarım bir anda
holdingleşmeye başladık harikaa.
Ben de doğuda yaşıyorum ancak burada dip köşe temizlik aklınıza gelebilecek her şeyi sabah 8den akşam 5e kadar yapıp 200 tl istiyorlar, ancak az tabi ki benim vicdanım el vermiyor çağırmıyorum kimseyi, çevrem bu şekilde alıyor ama eve temizlik elemanıBen doğuda minik bir ildeyim. Burada da böyle isteniyor gerçekten. Ben eskiden başladığım için 400 TL veriyorum. Önceden 15-20 günde bir alırdım sonra ayda bire düştüm:) Yaza tatilciler ve zam ile birlikte 500 olur benimki de.
8 saatten fazla çalışmasın asla.125 olmaz komik rakam.250 iyidir devamlı gidecekse.seyrek gidecekse de 300 iyidir.İhtiyacınız olduğu için günlük 125 e gitmeyi kabul etmiş oluyorsunuz. Cunku o saydığımız isler 1 güne asla sığmaz.
250 tek günlük icin iyi
Gidip gün boyunca nr yapabiliyorsanız onu yaparsınız kural budur aslında .