Günler sonra yaşanacak tartışmamız düğün seti..

Bir Trabzonlu olarak Trabzon hasırından nefret ederim
İlerde evlenince büyük ihtimal ailem bana takacak ama hemen bozduracağım
Çok ağır geliyor bana sanki teyzeymişim gibi
Ama eğer 35+ yaşındaysanız alabilirsiniz

cok demode hele gelınlıge asla yakısmaz ben ozellıkle altınlarımı takmadım sadece ıncı mı taktım daha zarıf durmak ıcın
dıger turlusunu gordugumde cok guluyorum komık gelıyor

ne guzel kıbar setler varken bakın ben yuruyen altınım hahaha altınım var benım der gıbı ılla bunu ıstıyorum demek
hayır bır cocuk bıle bukadar tutturmaz

Valla bir baskasinin alacagi seye yorum yapmam,parasini ben vermeyeceksem gonullerinden ne geciyorsa onu alsinlar der gecerim. Canimin istedigini,begendigimi de kendim alirim. Veririm parasini kullanirim doya doya. Boyle pazarliklar alisverisler bana gore degil.

Ayrica altin setler de hasirlar da gelinlikle igrenc duruyor.

Alıp kullanır mısınız kullanacaksanız durumları da yerindeyse isteyin ama sadece yöresel kıyafetin üzerinde güzel oluyor diyorsanız, takmayacaksanız gerek yok bence. Bilmem düşünür müsünüz ama o tarz takıların benzerlerini yapıyorlar gerçeğini aratmıyor bi gün kullanmak için alabilirsiniz. Ben olsam bilezik yerine hasır almazdım ama sonuçta gelin sizsiniz ve bazı yörelerde belli takılar şeref meselesi gibi algılanır öyleyse eğer isteyin.

Açık sarı olan takı setlerini bile itici buluyorum gelinlikle. Bir de hasır set

Çok kötü duruyor kusura bakmayın.

TUTTURMAZ DERKEN????

Bence vazgeçme sonucta kac kere yasanicak bu şey birde bende samsun bafrali biriyle nisanliyim adetleri ve taki olarak ne takilir bilgin varmıdir?

Bence vazgeçme sonucta kac kere yasanicak bu şey birde bende samsun bafrali biriyle nisanliyim adetleri ve taki olarak ne takilir bilgin varmıdir?
Bilmiyorum onu canım ama biz istemedik bir şey. Ben içinizden geldiği kadar yaparsınız dedim. Birgün kuyumcuda erkek arkadaşımda varken set baktık beraber. Ve zaten set almak istediklerini kendileri belirttiler. Ama bildiğim kadarıyla en az 5 bilezik takılması lazım. Bizim yörelerimizde böyle. Nişanda da küçük bir nişan seti alınıyor. Benim oda yok olmadığı için bu defa gönlüme göre olsun istiyorum.

Bence 2 tane külçe altın isteyin.
Oynarken birini bir elinize diğerini diğer elinize alırsınız. Herkes de der ki "aaa ne kadar da kıymeti bilinem bir gelin."
Istersem ayağıma kadar altın yaptırırım da ne alakası var kıymetle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…