- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TUTTURMAZ DERKEN????cok demode hele gelınlıge asla yakısmaz ben ozellıkle altınlarımı takmadım sadece ıncı mı taktım daha zarıf durmak ıcın
dıger turlusunu gordugumde cok guluyorum komık gelıyor
ne guzel kıbar setler varken bakın ben yuruyen altınım hahaha altınım var benım der gıbı ılla bunu ıstıyorum demek
hayır bır cocuk bıle bukadar tutturmaz
Kendi cümlelerinizle yaşayın.Nasıl isteyebiliyosunuz ya başkasının parasını vereceği bir şeyi?
Bence vazgeçme sonucta kac kere yasanicak bu şey birde bende samsun bafrali biriyle nisanliyim adetleri ve taki olarak ne takilir bilgin varmıdir?Evet yanlış okumadınız Günler sonrasını şimdiden görebiliyorum.. Yakında takı alışverişine çıkacağız. Ama ben trabzon seti istiyorum. Sebebi ise bu yörede geleneksel kıyafetler giyiliyor ve üzerine bu tarz takılar takılıyor. Şimdiden çok heveslendim. Ama erkek arkadaşım pek bunun taraftarı değil. O gelinlikle takılabilecek daha kibar bir şey alma düşüncesinde. Annemde çok abartma diyor. Bunun tartışmasını yaşamak istemiyorum. Evlendikten sonra uzun bir süre kibar alınırsa değiştiremem. Ama daha sade bir seti özel günlerden birinde alabiliriz. Sizce bileziklerden birkaçını feda edip altın hasır set mi alınmalı, yoksa pırlanta set mi yapalım?
Bilmiyorum onu canım ama biz istemedik bir şey. Ben içinizden geldiği kadar yaparsınız dedim. Birgün kuyumcuda erkek arkadaşımda varken set baktık beraber. Ve zaten set almak istediklerini kendileri belirttiler. Ama bildiğim kadarıyla en az 5 bilezik takılması lazım. Bizim yörelerimizde böyle. Nişanda da küçük bir nişan seti alınıyor. Benim oda yok olmadığı için bu defa gönlüme göre olsun istiyorum.Bence vazgeçme sonucta kac kere yasanicak bu şey birde bende samsun bafrali biriyle nisanliyim adetleri ve taki olarak ne takilir bilgin varmıdir?
Allah da seni güldürsünBence 2 tane külçe altın isteyin.
Oynarken birini bir elinize diğerini diğer elinize alırsınız. Herkes de der ki "aaa ne kadar da kıymeti bilinem bir gelin."
Evleneceğiniz zaman sizde 90lara döneceksiniz o vakit :)Kulaklarım neler duyuyor? Bu tip mevzuları 90 larda biraktik saniyordum :)
Istersem ayağıma kadar altın yaptırırım da ne alakası var kıymetle?Bence 2 tane külçe altın isteyin.
Oynarken birini bir elinize diğerini diğer elinize alırsınız. Herkes de der ki "aaa ne kadar da kıymeti bilinem bir gelin."
Tabikide öyle.Damadın gücü hangisine yetiyorsa öyle yapılsın elbette.