- 12 Mart 2018
- 531
- 555
- 103
- 34
Daha güzelleri sizin olsn .. umarım sorunsuz atlatırsınzÇok şık harika duruyor. Güle güle kullanın :) Bende böyle bir şey düşünebilirim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha güzelleri sizin olsn .. umarım sorunsuz atlatırsınzÇok şık harika duruyor. Güle güle kullanın :) Bende böyle bir şey düşünebilirim..
Olabilir lütfen yanlış anladıysam kusura bakmayın. Az önce bir görgüsüz damgası yedim biraz gerilmiş olabilirim :) Ege bölgesinde.. Normalde takılmıyor ama köy kısımlarında insanlar maddi durumlarını belli etmek için her şeyin en ağırını yapmaya çalışıyorlar. Böyle böyle gelinlerin çoğunda hasır set olmuş. Bende acaba kullanır mıyım diye düşündüm.
Yanlış anlamışsın. Görgüsüz demedim ben sana. Trabzon setini beğeniyor olabilirsin, gayet normal. Çok gösterişli olduğu için gelinliğin üzerinde şatafatlı durur gibi geldi bana. Bu anlamda eski konunda kınadığın kişilerle aynı duruma düşme demek istedim. Gösterişli ve değerli eşyalar insanların gözüne hoş görünse de kötü niyetli kişilere hedef olur. Bu nedenle mütevazılık tercihimdir. Nişanlınla aynı fikirdeyim mütevazı takı konusunda.Teşekkür ederim kaç tane bilezik yapayım da fazla olsun yada hangisi daha pahalı olur görgüsüzlük yapayım herkese hava atayım diye sormadım hangisi güzel olur kullanışlı diye sordum altın üzerine kafa yorsaydım kayınvalidemin eski bileziği ile nişan yapmazdım.
En güzeli kafanız rahat olur :)Hasir banada cok kaba geliyor.
Sahtesini almistim görünüm olarak farki yoktu, takinca ; kıroyum ama para bende gibi birsey oldum .
Pirlanta set güzel.
Bende evlenecegim ama ne hasirim var ne pırlanta ; ne de taki konuştuk.
Bu gidisle masrafsiz evlenecem galiba :)
En güzeli kafanız rahat olur :)
ne güzel dertleriniz var Allah başka dert vermesin : ) tam bir gelinlerin tatlı telaşı konusu <3
Bizimde öyleydi.. Birde çok mesafe var. Aradaki 1 günlük boşluğu değerlendirelim diye yollarda harap oldum. Neler çekmedim ki :))Nişanlınin islerinden dolayı bir türlü kesin tqrih belirleyemedik ki
Bende bekliyorum bakalım
Bizimde öyleydi.. Birde çok mesafe var. Aradaki 1 günlük boşluğu değerlendirelim diye yollarda harap oldum. Neler çekmedim ki :))
Geç olsun güç olmasın demişler siz mutlu olunda 3 4 ay sonra olsun :)Bende neredeyse 2 aydir doğru dürüst görmedim.
Sürekli telefonda görüşüyoruz.
Rusyadan yeni gelmişti. Simdide birkaç gun Türkiye de kalıp kibrisa gtti.
Adam bir dursa durdugu yerde birseyler olacakta....
Simdi bu kadar isi gücü varkende oturup düğün ayrintisini konuşamiyoruz malesef .....
Geç olsun güç olmasın demişler siz mutlu olunda 3 4 ay sonra olsun :)
Taki icin mucadele verdigini biliyorum mesela... ben evlenirken esimi zorlayacak hicbirsey istemedim mesela... o da benden beni zorlayacak bisey istemedi... ailelerimiz oyle ahim sahim aileler de degiller laf soz olur canimizi sikarlar bu guzel gunlerimizi rezil ederler diye onlardan da istemedik. Onemli olan bizdik. Ne taktigimiz taki ne giydigim gelinlik...Siz benim ne kadar sevdiğimi sevildiğimi ne mücadele verdiğimi nerden bilebilirsiniz ki?
Takı için ne mücadelesi veriyorum illede onu almayalım bunu alalım elli sekiz tane bilezik alalım her yeri altın dolduralım mı diyorum? Bende zorlayacak bir şey istemiyorum zaten olacağı gönlümün istediği gibi olsun istiyorum. Bu kadar zehirli dil sizin kendinize zarar verir Allah'tan beni anlayan insanlar var..Taki icin mucadele verdigini biliyorum mesela... ben evlenirken esimi zorlayacak hicbirsey istemedim mesela... o da benden beni zorlayacak bisey istemedi... ailelerimiz oyle ahim sahim aileler de degiller laf soz olur canimizi sikarlar bu guzel gunlerimizi rezil ederler diye onlardan da istemedik. Onemli olan bizdik. Ne taktigimiz taki ne giydigim gelinlik...
Neyse suanda benim gordugum bu... dilerim ben yaniliyorumdur. Gercekten cok seviyor ve seviliyorsundur umarim...
Tesekkur ederim,herkes oyle diyor eşim icin.Her aile oyle degil ama istemeyince daha DEGERSIZ oluryorsun bu BIR SEYDEN anlsmaz oluyorsun malesef. Ben degil ama cevremde BU COK var maalesef.
Isteyen gelin. masraf YAPTIRAN gelin daha DEGERLI oluyor. Kv kp tarafindan, obur gelin DEGERSIZ oluyor sizin ESINIZ ALLAH BOZMASIN cok katakteri oturmus bir insan.
Peki....Takı için ne mücadelesi veriyorum illede onu almayalım bunu alalım elli sekiz tane bilezik alalım her yeri altın dolduralım mı diyorum? Bende zorlayacak bir şey istemiyorum zaten olacağı gönlümün istediği gibi olsun istiyorum. Bu kadar zehirli dil sizin kendinize zarar verir Allah'tan beni anlayan insanlar var..
Ciddi ciddi o seti mutfak robotu sıklığıyla kullanacağınıza inanıyorsunuz yani? Senede iki üç düğün dernek görürsünüz en fazla.Bende uzun dönem kullanacağım şeyi kendim seçmek istedim.