- 3 Ağustos 2018
- 143
- 115
- 18
- 31
S I Z E N EYetmez ama evet... sakın altın kemer ve kordonu da unutmayın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
S I Z E N EYetmez ama evet... sakın altın kemer ve kordonu da unutmayın...
S I Z E N E
Büyük harf ile yazmak kabalıktır ya... bence kibar pırlanta size göre değil...
Çok çok teşekkür ederim ama yormayın kendinizi okumadıkları için anlamaları biraz zor sanki zorla fikir alıyoruz insanlardanArkadaslar,konu sahibi ve ailesi kimseyle altın,takı pazarlığı yapmıyor. Bana şunu takin,bunu takın düğünümde demiyor. Karsi taraf,konu sahibi ne isterse onu alacaklar takacaklar.
Aranizda evli olanlar,kaynanasi ya da esi zamaninda kendisini kuyumcuya götürüp sec bunlardan birini,ya da ne istiyorsun diye sormamis olabilir. Bazi aileler soruyor sormamak normalse,sormak ta normal. Nişanlısı da sana pirlanta alalim gelinlik uzerine tak demis konu sahibi de kararsiz kalmış hangisi olsun diye
Neden bu sekilde yanlis anliyorsunuz konuyu
Ya da ben mi yanlış anladım?
Ne kadarda tatlı dilli anlayışlı bir yorum teşekkür ederimKızlar
Sırf yorum yapmak ve muhalif olmak için yazmanız hiç hoş değil
Ya yardımcı olun
Olamıyorsanız da yazmayın
Yargılamak size düşmez
esmerlice trabzon seti çok güzel ben de seviyorum ama sen bilirsin kararsız kaldım
Eşinin istemeyerek alması üzüyor insanı bilirim
Çok istiyosan aldır
Almıyorsa da normal bi set alıp bileziği biraz fazla iste
Almasa da olur
Direterek diil yani
Rica et
Ben kendim istemiştim
Başta tamam demişti
Sora azalttı
Tutturdum çocuk gibi
Ama evlendikten sora aldı bikaç tane
Aileleri karıştırma kendisinden iste
Olmassa da sağlık olsun![]()
Rica ederimNe kadarda tatlı dilli anlayışlı bir yorum teşekkür ederim![]()
Doğru söylüyorsunuz.. Teşekkür ederim :)Canın benim hasır takımım var ama sadece düğünde taktım onun dışında kullanılmıyor duruyor öyle tabi hasır güzel bi albenisi var ama ben pek altın takan biri değilim adet yerini bulsun diye aldık sende kullanırım ben diyorsan yük olmayacaksa al yoksa pırlanta setlerde gayet hoş ve naif duruyor ama böyle şeyler için arayı bozmaya gerek yok canım düğünün ve bugünlerin tadını çıkar şimdiden hayırlı olsun :)
++1 +1Al sahte trabzon setinden tak yöresel kıyafetin üzerine.
Sonradan onlar ne oldu diyenler olursa bankada kasada vereyim mi anahtarını dersin.
Sırf gelenek diye kroyum ama para bende tarzı takılar bana hoş gelmiyor.
Yeni gelin olcaksın o yüzden güzel cici bir set aldır normal gezmelik kıyafetlerin üzerinde sırıtmayacak tarzda takarsın.
Hani çünkü diğer kaba takıları bir daha dışarda takamazsın kazaya davetiye resmen maazaallah ortalık kötü zaten altın takmamak lazım hiç.
Her aile oyle degil ama istemeyince daha DEGERSIZ oluryorsun bu BIR SEYDEN anlsmaz oluyorsun malesef. Ben degil ama cevremde BU COK var maalesef.Yok estafurullah,bizde de konuşulmaz. Beni istediler,yuzuk taktılar arkadan kaynana patavatsizi herkesin icinde dediki biz takimizi düğünde yaparız,nisanda da ufak tefek seyler.. ne annem ne babam ne yengem amcam ağzını dahi açmadılar annem sadece kafasini sallayip gülümsedi asaletini bozmadiama sonra nisanda taktilar yani. Bizde de hic kavga mavga olmadi cok sukur. Ayip bence. Bir de bence karşı taraf açgözlü olunca dediginiz gibi masraf yapmayi marifet saninca ailelerin arasi açılıyor ve gelin kisisinin arkasindan konusuyorlar ama boyle hanimefendi duruncw zaten üstüne duseni yapiyorlar. Mesela esim de beni denedi,denemek.mi tam bilmiyorum annem seni denemiş dedi.
Bana dediki istemeye gelmeden önce,istemede birsey takilir mi askim? Kolye bilezik kupe. Bende dedim ki yok takilmaz canim nisanda dugunde takilir. Ne diyim yani ayıp bence bi baktim annesi kelepce taktı. Annem dedi ki seni denemis acaba açgözlü musun diye aferin kizim hep böyle ol bisey isteme dedi. Sukur rabbim de gonlume gore verdi ben boyle davrandıkça esim de pek cok seyde beni kirmadi
Ben de kvdemden hiçbirşey istemedim annemde babamda öyle bir talebimiz bulunmadı annem artık seninde kızın gönlünden geçeni yap dedi sağolsunlar gayette fazlasını yaptılar düğünümde de öyle ben istemeden herşeyi düşünüp aldılar hala daha birşey istemem iyi olsunlar yeeter mal mülk iyi hoşta kendi kişiliğimi kaybetmektense birşey istemem huzur içinde yaşarım zaten siz nasıl düşünürseniz kv.de adeletli biriyse karşılıklı yapılır herşey söylenmez söyletmeye gerek duydurmayan kv.deler nasip etsin herkese :)Her aile oyle degil ama istemeyince daha DEGERSIZ oluryorsun bu BIR SEYDEN anlsmaz oluyorsun malesef. Ben degil ama cevremde BU COK var maalesef.
Isteyen gelin. masraf YAPTIRAN gelin daha DEGERLI oluyor. Kv kp tarafindan, obur gelin DEGERSIZ oluyor sizin ESINIZ ALLAH BOZMASIN cok katakteri oturmus bir insan.
Siz şaka mısınız ya ilkokulda okumayı öğrenip bir hafta sonra eğitim hayatınızı mı bitirdiniz?Allahım yarabbım ne kadar gorgusuz kızlar var. Herkes alır butcesıne göre bunun ıstemesı veya tartısması nedir ya.