- 3 Ağustos 2018
- 143
- 115
- 18
- 31
Seviyesiz bir yorum :)Madem hasır mıdır nedir bu kadar istiyorsun paradını verir aşırsın panpacım. Ona buna yıkmak ayıp gerçekten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviyesiz bir yorum :)Madem hasır mıdır nedir bu kadar istiyorsun paradını verir aşırsın panpacım. Ona buna yıkmak ayıp gerçekten.
Ben bana ne takilacagini düğün güne kadar bilmiyordum. Bizde ailenin durumu neye müsaitse o olur denilir. Biz esimle sadece yüzükleri beraber sectik. Onun icin bu ön kavgalara hic rastlamadim sahsen. Bizim insanlarimizda bazilari maalesef karsi tarafa masraf yaptırmayi marifet biliyor. Size demiyorum sakin yalnis anlamayin. Tabiki insan bazi seyler hayal edildiği gibi olmasa da kirilabilir. Galiba bende bu huy oldugu icin böyle durumlara fazla takmam: 16 yasimdan bu yana hep calistim.. Trabzon seti istesem karsi tarafi beklemem kendim. Alirim. Bence gündelik kullanilacak ürünler (yatirim.olarak düşünülmüyorsa) daha güzel oluyor
Evet maddi değer aynı ben sadece içime sinme konusunda kararsızım. Teşekkürler yorumunuz için :)
Hahahahahhahahahaha kac taneydi ki banada bilezik sayim az gelmişti kendimce insan bazen boyle seytana uyuyorBir ben miyim ikisine de netten bakıp beğenmeyen. Sanırım evlenip düğün geride kalınca bu tür şeyler anlamsız geliyor. Bilezil sayım az gelmişti bana ona gönül koymuştum. Şimdi düşününce yaptığım resmen aptallık az biraz hanzoluk
Zaten alınacak bir şeyi neden istediğim gibi seçmeyeyim?Madem o kadar istediğiniz bir şeydi alsaydınız bu zamana kadar!? Parasını başkasının verdiği şeyi isterim de isterim diye tutturmak nedir?
Esi bence de modern seyleri begeniyor zevkli adamŞeyi anlamadım, maddi değeri aynı ise eş adayınız biraz daha modern şeyleri mi beğeniyor acaba. Şık akşam yemeklerinde davetlerde bulunacaksanız o set hoş olur eş adayı haklı. Takı takmak diyince aklınıza düğün geliyorsa siz haklısın konu sahibiciğim
Zaten alınacak bir şeyi neden istediğim gibi seçmeyeyim?
20-30 bin değil mi hasır setler
Aynı maddi değere sahip şeylere seçim yaparken neden utanayım?
Burda özel yöresel günler ve kıyafetler var. Onların üzerine gelinler takıyor. O yüzden tercih de zorlandım. Okusaydınız anlardınız. Fikir almıyorum resmen size laf anlatmaya çalışıyorum hanfendi.Size en az 20 bin tl lik bir set alacaklarsa istediğinizi alın ama anneniz bile abartmayın demiş, madem maddiyat önemli değil, sorun nedir?
Burda özel yöresel günler ve kıyafetler var. Onların üzerine gelinler takıyor. O yüzden tercih de zorlandım. Okusaydınız anlardınız. Fikir almıyorum resmen size laf anlatmaya çalışıyorum hanfendi.