• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günler sonra yaşanacak tartışmamız düğün seti..

Karşı taraf bu maddi değerde birşey almaya niyetli ise sizin tercihinize kalmıştır durum tabi ki.
Ama yöresel bile olsa allah aşkına hasır seti gerçekten özel günlerinizde takacak mısınız?

Ekran görüntüsünü aldığınız pırlanta set şık. Farklı alternatifler de olabilir. 14 ayar beyaz altın şık setler bile olabilir. Çünkü bence set özel günlerde kıyafetlerime ve bana yakışan şekilde olmalıdır. Sette maddiyat aramayın. Şık olsun imkan varsa tek kolyeye 10-20bin verin anlatabildim mi?

Pırlanta seti beğenen kişi ile hasır set isteyen kişi aynı kişi olunca garip geldi doğrusu.
Normalde hasır hevesim yoktur ama burda gelenek olduğu için heveslendim. Pırlanta almaya karar verdim :) teşekkürler

Normalde hasır hevesim yoktur ama burda gelenek olduğu için heveslendim. Pırlanta almaya karar verdim :) teşekkürler
Hasır a ek olarak başka bir şık setiniz olacaksa atıyorum zaten siz önceden kendiniz aldıysanız, aileniz takacaksa falan hadi alın içinizde kalmasın diyeceğim ama çok gereksiz olurdu. Taksan takılmaz satsan satılmaz öyle bişi:)

bu tarz takılar hakkında çok bilgim yok. ama hasırın işçiliği yüksek olduğundan sanırım ileride değerlendirme şansınız yok. keza pırlanta setin de öyle. şu durumda hasır gündelik kullanıma uygun olmadığından, pırlanta zarif bir set artı gerekirse kullanmak üzere bilezik derim.

Artık bir bilezik bile ateş pahasıyken trabzon set karşı tarafı çok zorlayabilir.Ayrıca ileride satalım deseniz alış ve satış fiyatını görünce siz üzüleceksiniz. Hevesiniz varsa amitasyonunu alıp kullanamazmısınız?

Karşı taraf bu maddi değerde birşey almaya niyetli ise sizin tercihinize kalmıştır durum tabi ki.
Ama yöresel bile olsa allah aşkına hasır seti gerçekten özel günlerinizde takacak mısınız?

Ekran görüntüsünü aldığınız pırlanta set şık. Farklı alternatifler de olabilir. 14 ayar beyaz altın şık setler bile olabilir. Çünkü bence set özel günlerde kıyafetlerime ve bana yakışan şekilde olmalıdır. Sette maddiyat aramayın. Şık olsun imkan varsa tek kolyeye 10-20bin verin anlatabildim mi?

Pırlanta seti beğenen kişi ile hasır set isteyen kişi aynı kişi olunca garip geldi doğrusu.
Ay bende iki setten de var, nasıl bir insanım acaba o_O

Altın zaten çok pahalanmış, Trabzon set tamamen el işçiliği olduğu için servet değerinde sırf yöresel kıyafette güzel duruyor diye istemek.... yazık yahu nişanlınız gerçekten çok zengin değilse boşuna ısrar etmeyin derim.

Evet yanlış okumadınız:bicak: Günler sonrasını şimdiden görebiliyorum..:dua: Yakında takı alışverişine çıkacağız. Ama ben trabzon seti istiyorum. Sebebi ise bu yörede geleneksel kıyafetler giyiliyor ve üzerine bu tarz takılar takılıyor. Şimdiden çok heveslendim. Ama erkek arkadaşım pek bunun taraftarı değil. O gelinlikle takılabilecek daha kibar bir şey alma düşüncesinde. Annemde çok abartma diyor. Bunun tartışmasını yaşamak istemiyorum. Evlendikten sonra uzun bir süre kibar alınırsa değiştiremem. Ama daha sade bir seti özel günlerden birinde alabiliriz. Sizce bileziklerden birkaçını feda edip altın hasır set mi alınmalı, yoksa pırlanta set mi yapalım?
Sadece geleneksel kıyafetin üzerine takmak için istiyorsan git bir pazara al on liraya, yirmi liraya. Ama bence sadece bir kıyafetle giymek için hasir set istemiyorsundur. Bana mesele tamamen duygusalmis gibi geliyor. Bu senin vicdanına kalmış. Ister uygun bir şey al kimseyi zora sokma, istersen kuyumcuyu kaldır. Ama unutma oradaki tavrın, tok gozlulugun ya da aç gozlulugun tüm evliliğini etkileyecek üç kuruş için değmez bence

Valla biz ne bilelim?
Sen baska istiyormussun nisanlin baska annen baska

Bizim dememizle fikirler degisecekse ben olsam pirlanta set tercih ederim

Ya nolur kusura bakmayın ama o trabzon setleri inanılmaz kıro gibi durmuyor mu sapsarı o rengi falan iyy için bi hoş oldu :)
Ben hic gelenekçi bi insan olmadigim için o yoresel kiyafetleri de hiç sevmiyorum ben.
Ama zevk meselesi tabi.

Bir cok üye anlamamak için resmen direnmiş yahu :işsiz:

Konu sahibi gerekirse bileziği eksik alırım. Sorun bütçe değil , ailem de takı da yardımcı oluyor diyor herkes yok sen farkını ver , yok parasını sen vermiyorsun nasıl takacaksın vs. vs. diyor. :KK12::KK12:

Neyse konumuza gelince esmerlice esmerlice
Ben hasir setleri çok severim. Ince bileklik olan hasir setler çok guzel.
Şimdiden mutluluklar... ;)

Ne istiyorsan onu aldır bende evlenirken hasır set aldırmıştım 17yıldır istediğim her yerde takıyorum hele bileziği hiç çıkarmam içinde hevesin kalmasın

Bir cok üye anlamamak için resmen direnmiş yahu :işsiz:

Konu sahibi gerekirse bileziği eksik alırım. Sorun bütçe değil , ailem de takı da yardımcı oluyor diyor herkes yok sen farkını ver , yok parasını sen vermiyorsun nasıl takacaksın vs. vs. diyor. :KK12::KK12:

Neyse konumuza gelince esmerlice esmerlice
Ben hasir setleri çok severim. Ince bileklik olan hasir setler çok guzel.
Şimdiden mutluluklar... :KK66:
Ay gerçekten içimin bunaldığı bir anda gelen yorumdu. Heleki kendin al başkasının parası yorumlarında krizler bastı:KK11: Çok teşekkür ederim anlayışlı biricik yorumcu :))

Evet yanlış okumadınız:bicak: Günler sonrasını şimdiden görebiliyorum..:dua: Yakında takı alışverişine çıkacağız. Ama ben trabzon seti istiyorum. Sebebi ise bu yörede geleneksel kıyafetler giyiliyor ve üzerine bu tarz takılar takılıyor. Şimdiden çok heveslendim. Ama erkek arkadaşım pek bunun taraftarı değil. O gelinlikle takılabilecek daha kibar bir şey alma düşüncesinde. Annemde çok abartma diyor. Bunun tartışmasını yaşamak istemiyorum. Evlendikten sonra uzun bir süre kibar alınırsa değiştiremem. Ama daha sade bir seti özel günlerden birinde alabiliriz. Sizce bileziklerden birkaçını feda edip altın hasır set mi alınmalı, yoksa pırlanta set mi yapalım?
Neyi nasil istyosan oyle yaptir. 1 taki seti de almayacksa sonradan hicbisy almaz. Tabikide abart demiyrm ama madem canin istiyo. Sonradan icinde kalir canim

Back