- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
-
- Konu Sahibi missbellaa
Yani. Ben doktor değilim ama tecrübeliyim ve sana kendi tecrübe ettiğim şeyleri aktardım. Ikimiz de kadınız, ikimiz de yakın vucut oranindayiz. Bende oluyorsa sende niye olmasin?Haklisin..birde boyle deneyelim ne kaybediriz en fazla kilo
Spor yapiyor musun sen?
HarikasınTabiiki
Ben kahvaltiyi sectim tek öğünüme. Saat 11-12 arasi.
Sabah çeyrek ekmek, canımın istediği kadar peynir, tereyaği,bal, zeytin. Yanında yumurta. Bazen zeytinyagli, bazen haslanmis.
15 dakika sonra tatli(misal 1 çikolatalı gofret ya da 1 kase sütlaç) , 2 adet meyve ve günü kapattım. Saat 12 de son lokmamı yedim. Aa bir de bende bağirsak tembelligi var. Ac karnina gün kurusu kayisi( siyah olan varya) 5 adet ve ustune sicak su. Evde badem olursa da 1 avuc, meyvenin ustune.
Sonra 2 saat arayla filtre kahve , maden suyu, çay, gece bazen bol tuzlu 1 kupa ayran. Zaten sigara iciyorum maalesef. Asla tavsiye etmem ama kullaniyorsan cok aciktigin anlarda icebilirsin, kullanmiyorsan hic baslama tabiiki
Rica ederim canım. Sevindim❤ Başarılar dilerimHarikasın
Çok teşekkür ederim gaza geldim sayende
Yarın başlıyorum inşallah
Evde yapabilirsin spor sagligin el veriyorsa nusaitsen.. ben bazen leslie filan yapiyidumYani. Ben doktor değilim ama tecrübeliyim ve sana kendi tecrübe ettiğim şeyleri aktardım. Ikimiz de kadınız, ikimiz de yakın vucut oranindayiz. Bende oluyorsa sende niye olmasin?
Hayır. Tümgün evdeyim.
Super olur ben varim.. yarin baslayalim bakalimtontriko Jasminium84
Hanımlar, dilerseniz burdan öğün saati ve altına yediklerimiz, içtiklerimiz ve "saat:...oruç başladı" şeklinde günlük her akşam saat 20.00 - 22.00 arası yazalim?
Hem fikir veririz birbirimize hem de ilerlememizi kaydetmiş oluruz. Ara ara da tartılıp kilomuzu da ekleriz, motivasyon olur?
Sağol canımRica ederim canım. Sevindim❤ Başarılar dilerim
Süper fikir ben de varımtontriko Jasminium84
Hanımlar, dilerseniz burdan öğün saati ve altına yediklerimiz, içtiklerimiz ve "saat:...oruç başladı" şeklinde günlük her akşam saat 20.00 - 22.00 arası yazalim?
Hem fikir veririz birbirimize hem de ilerlememizi kaydetmiş oluruz. Ara ara da tartılıp kilomuzu da ekleriz, motivasyon olur?
Super olur ben varim.. yarin baslayalim bakalim
Haklisin. Bazen dans ediyorum ama spor sayilir mi bilmemEvde yapabilirsin spor sagligin el veriyorsa nusaitsen.. ben bazen leslie filan yapiyidum
Mesela..
Sürdürmek ilk günü atlatmaktan çok daha kolay. Çünkü yapabildiğjni görünce özgüven geliyor, sabah dümdüz göbekle uyanınca motivasyon artıyor ve en önemlisi mide küçülüyorAyri topigimiz var cuma yarismasindan kalma. Yinede buraya yazayim dedim
Ilk denediginizde cok iyi vermissiniz. Gecmis okumadim. Surdure bildiniz mi ?
Birkac gündür bende bu sekilde besleniyorum.
Aslinda saglikli ögün olsun istiyorum. Ama su pis bogazim engel.
22 saat sonra 1 dilim kiymali lazanya yedim ve 1 adet kinder süt dilimi.
Tekrar basladim if e.
71,6 kilodaydim cuma günü
Iste hatam burda 19 a dogru yedim 2 gündür. Yarin 15.30 da yiyeyim. 16da tekrar if e baslayimSürdürmek ilk günü atlatmaktan çok daha kolay. Çünkü yapabildiğjni görünce özgüven geliyor, sabah dümdüz göbekle uyanınca motivasyon artıyor ve en önemlisi mide küçülüyor
If te kaloriye dikkat ediyorsun. Ama tek öğünde 23 saat hicbirsey yemedigin icin 1 saat lazanya, manti, lahmacun doya doya yiyorsun. Altın kural: en gec saat 16.00 da oruc baslar. Çünkü saat 16.00dan sonra vucut depolama,dinlenmeye basliyor
Yani spor yapiyorsun, kalorileri yakiyorsun ama o kadar teri çöpe atiyorsun... Ertele beyninde bence, yarin seni nasilsa yiyecegim ama bugun degil demelisin.Iste hatam burda 19 a dogru yedim 2 gündür. Yarin 15.30 da yiyeyim. 16da tekrar if e baslayimgaliba yanlisim orada.
Genelde cok aktifim. Dun de bugün de sadece 30dk yürüyüs var. Yinede adimlarim 17-18 bin arasi.
Suyu da arttirmam lazim
Ben burada da takilayim en iyisi:))Yani spor yapiyorsun, kalorileri yakiyorsun ama o kadar teri çöpe atiyorsun... Ertele beyninde bence, yarin seni nasilsa yiyecegim ama bugun degil demelisin.
Su önemli tabiiki. Maden suyu ya da kahveyle istah bastirabilirsin
Henüz almadim çünkü hala diyetteyimBen burada da takilayim en iyisi:))
Siz aldiniz mi tekrar verdiginiz kiloyu?
Tabiiki sayilir canim.. zumba diye bir gercek varHaklisin. Bazen dans ediyorum ama spor sayilir mi bilmem
Olsun telafi edersin nasil olsa ben inaniyorum sana canim. Bugun yerine yarin olsun nolcakByarada tum gun bisey yememistim aksam yemegimi yedim valla doya doyayarin sabahhtan yerim acikmam sanirim boylece.. bakalim Allah buyuktur
Bugun tum gun yememistim onyuzden yedim.. yoksa yarin abarti saldirirdim.. yarin normal yiyecegimi yiyecegim saat 11-12 gibi 2 saat sonrasi kahve.. spor vaktim olursa yaparim.. haricinde lokma koymayim agzima en iyisi.. bolca su.. diyorum ya insanlar manyak kilolar veriyor buyuk saygi duyuyorumOlsun telafi edersin nasil olsa ben inaniyorum sana canim. Bugun yerine yarin olsun nolcak
Sen de verirsin, onlardan hicbir eksiğin yok. Unutma, yarin sadece mideni degil beynini de doyuracaksin. Hicbir sucluluk hissetmeden tatlini da ye tuzlunu da canim. Ve 23 saatlik oruciunda zorlanirsan öğlen yediklerini hatirlaBugun tum gun yememistim onyuzden yedim.. yoksa yarin abarti saldirirdim.. yarin normal yiyecegimi yiyecegim saat 11-12 gibi 2 saat sonrasi kahve.. spor vaktim olursa yaparim.. haricinde lokma koymayim agzima en iyisi.. bolca su.. diyorum ya insanlar manyak kilolar veriyor buyuk saygi duyuyorum