Ben de yarin basliyorum. Gecen yil o kitabi okuyup gaza gelip 1 haftada 5 kilo vermistim. Insallah bu hafta da yaparim da verrim su kilolari. BasarilarCanım iki gün oldu tekrar tek öğün diyetine başladım saat 3 ile 4 arası sağlıklı şeyler yiyorum ertesi gün 3 e kadar bir şey yemiyorum kahve çay su yeşil çay serbest şekersiz olacak iki günde iki kilo verdim
Merhaba. Tek ogun beslenerek mi verdiniz?ben öyle sporsuz 3.5 Ayda 19 kilo verdim
Evet tek kahvaltı arada çorba açıklığımdan nescafeMerhaba. Tek ogun beslenerek mi verdiniz?
Tebrik ederim :) darısı bana artık inşallahEvet tek kahvaltı arada çorba açıklığımdan nescafe
Evet ben de başlamak istiyorum ama kahvaltı öğünümü 4 gibiye aşacağım sabahları fırsat olmuyor zaten. Eğer tek öğün yapacak olan varsa devam edelim.Evet tek kahvaltı arada çorba açıklığımdan nescafe
Ben de tekrar baslayacagim tek ogune. Istersen birlikte yardimci, destek olarak birbirimize kilolari verelim?Evet ben de başlamak istiyorum ama kahvaltı öğünümü 4 gibiye aşacağım sabahları fırsat olmuyor zaten. Eğer tek öğün yapacak olan varsa devam edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?