Olur canım . Sürekli gelebilirsen daha güzel olur. Yoksa insanın isteği bitiyor.Ben de tekrar baslayacagim tek ogune. Istersen birlikte yardimci, destek olarak birbirimize kilolari verelim?
Haklisin o yuzden hergun yediklerimi burdan sana yazcam canim hic merak etmeOlur canım . Sürekli gelebilirsen daha güzel olur. Yoksa insanın isteği bitiyor.
Tamam canım yarın başlayalım. Yazmaya . Girdikçe yazarım sabah oğlumu doktora götüreceğim. Biraz yoğun olurum . Dişlerinde sorun var inşallah basit bir tedavisi olur. Korkuyor çünkü.Haklisin o yuzden hergun yediklerimi burdan sana yazcam canim hic merak etme
Tamam canım yarın başlayalım. Yazmaya . Girdikçe yazarım sabah oğlumu doktora götüreceğim. Biraz yoğun olurum . Dişlerinde sorun var inşallah basit bir tedavisi olur. Korkuyor çünkü.
Benim 3 çocuğum var . Bir kız iki oğlan 8 - 7 Ve 3 yaşındalar. Koşuşturmaca zaman geçiyor. Sen evli misin çalışıyor musun? Ben 35 yaşındayım. Sanırım 99 100 kiloyum dur . Devamlı bir arkadaşa ihtiyacım var aynı diyeti yaptığım. İnşallah hedefimize ulaşırız
Vay be maşallah çok güzel2 haftada 6 kilo
Merhaba hanımlar. Yine ben(verdiği kilolari koruyamayan cipslerin canini okuyan ben)☺ 67 kilo olmustum fakat suan 74um,evet... Yarin yine bu etkili ve aclik sayesinde genclik hormonlarimizi da calistiran diyete basliyorum. Katilmak isteyen olursa lutfen buraya yazsin. Hepimize basarilar
Tabiiki cok memnun olurum. Ben bu diyetle ilgili telefonuma bir uygulama indirdim, yardimi oluyor kac saat ac kaldigimizi gosteriyor. Size de oneririm isterseniz adini veririm. Bu arada suanki baslangic kilonuz kac acaba?Merhaba ben katılmak istiyorum
en sonvayy be en son temmuzda yorum yapmışım 103 üm diye şuan 93
Ben de bugün uygulamaya başladım sonuç alabildiniz miHu huuuuuuu kimse yok mu?? Yorumlara bekliyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?