Olur canım . Sürekli gelebilirsen daha güzel olur. Yoksa insanın isteği bitiyor.Ben de tekrar baslayacagim tek ogune. Istersen birlikte yardimci, destek olarak birbirimize kilolari verelim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günde sadece tek öğün yiyerek kilo verenler
- Konu Sahibi Selin4791
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
Haklisin o yuzden hergun yediklerimi burdan sana yazcam canim hic merak etmeOlur canım . Sürekli gelebilirsen daha güzel olur. Yoksa insanın isteği bitiyor.
Tamam canım yarın başlayalım. Yazmaya . Girdikçe yazarım sabah oğlumu doktora götüreceğim. Biraz yoğun olurum . Dişlerinde sorun var inşallah basit bir tedavisi olur. Korkuyor çünkü.Haklisin o yuzden hergun yediklerimi burdan sana yazcam canim hic merak etme
Benim 3 çocuğum var . Bir kız iki oğlan 8 - 7 Ve 3 yaşındalar. Koşuşturmaca zaman geçiyor. Sen evli misin çalışıyor musun? Ben 35 yaşındayım. Sanırım 99 100 kiloyum dur . Devamlı bir arkadaşa ihtiyacım var aynı diyeti yaptığım. İnşallah hedefimize ulaşırız
- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
Tamam canım yarın başlayalım. Yazmaya . Girdikçe yazarım sabah oğlumu doktora götüreceğim. Biraz yoğun olurum . Dişlerinde sorun var inşallah basit bir tedavisi olur. Korkuyor çünkü.
Benim 3 çocuğum var . Bir kız iki oğlan 8 - 7 Ve 3 yaşındalar. Koşuşturmaca zaman geçiyor. Sen evli misin çalışıyor musun? Ben 35 yaşındayım. Sanırım 99 100 kiloyum dur . Devamlı bir arkadaşa ihtiyacım var aynı diyeti yaptığım. İnşallah hedefimize ulaşırız
Maşallah Allah bağislasin. Gecmis olsun canim ya. Ben bekarim hic evlenmedim 27 yasindayim. Benimde bir arkadasa ihtiyacim var boyle birbirimize ayni diyette hadi deyip eslik edecek:) bende galiba 68 kilo. Yarin tartilip yazcam. Amin inşallah.
- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
Vay be maşallah çok güzel2 haftada 6 kilo
- 9 Ekim 2014
- 7
- 5
- 88
- 47
Merhaba arkadaşlar hala devam ediyormusunuz diyete nasıl gidiyor . Ben aralıklı oruç diyetine basladigim da 113 kilo idim 30 gün de bazen yasak şeyler de yiyerek 7 kilo verdim normal de daha fazla veriyorlar 40 gün de 16 kilo veren bile var erkek ve kadının vucut yapısı farklı olduğu için olabilir şimdi ise yarın 1 hafta dolacak tek öğün beslenmeye geçtim adet olduğum için tartılmadım ama kendimi çok iyi hissediyorum sabah uyanınca su ve sonra kahve içiyorum şekersiz normal rutin temizlik ve yürüyüşümü yapıyorum sonra saat 17:30 yemeğimi yiyorum adet bitimin de tartılıp sonucu unutmaz isem yazarım sizleri merak ettim nasıl gidiyor
- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
Merhaba hanımlar. Yine ben(verdiği kilolari koruyamayan cipslerin canini okuyan ben)☺ 67 kilo olmustum fakat suan 74um,evet... Yarin yine bu etkili ve aclik sayesinde genclik hormonlarimizi da calistiran diyete basliyorum. Katilmak isteyen olursa lutfen buraya yazsin. Hepimize basarilar
Merhaba ben katılmak istiyorum
Merhaba hanımlar. Yine ben(verdiği kilolari koruyamayan cipslerin canini okuyan ben)☺ 67 kilo olmustum fakat suan 74um,evet... Yarin yine bu etkili ve aclik sayesinde genclik hormonlarimizi da calistiran diyete basliyorum. Katilmak isteyen olursa lutfen buraya yazsin. Hepimize basarilar
- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
Tabiiki cok memnun olurum. Ben bu diyetle ilgili telefonuma bir uygulama indirdim, yardimi oluyor kac saat ac kaldigimizi gosteriyor. Size de oneririm isterseniz adini veririm. Bu arada suanki baslangic kilonuz kac acaba?Merhaba ben katılmak istiyorum
- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
Sabah 10.00
6 yemek kasigi yulaf ezmesi
4 yemek kasigi yogurt
Yarim elma
Yarim portakal
Toplam 410 calori.
Zaten ben gunluk 1000 kalorinin ustunde yersem aninda kilo aliyorum. Niye 800 civar kalori almiyorsun bu cok dusuk derseniz uzun vadeli diyet yapamiyorum. Sabirsizim. Ve daha once de 400 500 kalori aldim ustelik 2 hafta,hicbir saglik sorunu yasamadim. Hatta kolesterolum yuksekti, diyetle dustu☺☺
6 yemek kasigi yulaf ezmesi
4 yemek kasigi yogurt
Yarim elma
Yarim portakal
Toplam 410 calori.
Zaten ben gunluk 1000 kalorinin ustunde yersem aninda kilo aliyorum. Niye 800 civar kalori almiyorsun bu cok dusuk derseniz uzun vadeli diyet yapamiyorum. Sabirsizim. Ve daha once de 400 500 kalori aldim ustelik 2 hafta,hicbir saglik sorunu yasamadim. Hatta kolesterolum yuksekti, diyetle dustu☺☺
Son düzenleme:
- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
Evet hanimlar merhaba. Bu konuya son yazdigim gun ildisindan yatili misafirler gelmist, diyetimin ilk ve son gunuydu.. Ama asla pes etmem. Misafirler yollandigina gore artik hedef kiloma ulasana kadar bu diyeti yapabilirim. Her gun buraya yazacagim. Hem sizi hem kendimi motive etmek amaciyla. Ve ozellikle aksamlari yazacagim ki yuzum olsun bozmaktan cekiniyim diyeti. Kilo vermek isteyen herkese ve kendime bol bol azim ve başarı diliyorum.
- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
en sonvayy be en son temmuzda yorum yapmışım 103 üm diye şuan 93
vay bee diyerek başliimennson kasımda yorum yapmışım şimdi 83 üm
Ben de bugün uygulamaya başladım sonuç alabildiniz miHu huuuuuuu kimse yok mu?? Yorumlara bekliyorum ☺