Günde Sadece 5 Dak. İle Harika Bir Vücudunuz Olabilir. (Video)

bir ettim iki gün ettim sonra biraktim ama ise yariycak gibi yagli bölgeler cok agriyor hareketleri yaparken agrimasida iyi ye isaret.dün akima geldi nasildi bu hareketler diye cünkü uzun zaman oldu bu konuyu görmüstüm. bugün tesadüf yine gördüm:))

ayyyy nasıl hareketler bunlar daha 10 dk geçti hareketleri yapalı anca yerimden kalktım baya bi paslandığımı farkettim ama çok güzel hareketler her yanımın ayrı oynadığını hissettim çok teşekkürler:KK70::KK70:

ya gerçekten süper hareketler uzun zamandır daha kolay yönlü hareketler istiyodum bende gördüm çok ama çok ii oldu.yarından itibaren bende başlayacagım bende de göbek ve yanlarım var eritememiştim bi türlü harikaaaaa

ben bugun basladım 6 dk daa gercektenn vucudumun agrıdıgını hıssettım super bır paylasım olmus oturudugumuz yerden zayıflayalımm barıı ama vucudumm eskı esneklıgını kaybetmıs bunu anladımm cok yoruldum yaparkennn:bbo:

ufff şimdi yaptım acaaip oldum nasıl yoruldum basit görünüyor ama yapınca anlarsınız çok etkili

ben daha önce yapmıştım harekerleri. ağrılarım birkaç gün devam etti. haşat etti beni anlayacağınız. ara ara yapıyorum. sıkılaştım valla.

Kızlar ben spora gidiyorum hocam bu hareketlerin hepsini yaptırıyor valla.Eritmem gereken göbeğim ve basenlerim var malesefhihoyyyt

müthişş yaaaaaaaaa :jeyyar:ama boynum u çok zorladı beee :kızgın:zor tutuyom boynumu şu an:kızgın: gece gece yaptığıma bak hele yaww bravaaaaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sizde amma hamlamışsınız haaaa tü sizeekaydirigubbakcemile3:eek:şükür zorlanmadım ve o anlık yandı karnım geçtii:nazar:.. ama boynumu acıttı meret halsiz bitap düştü boyunceğizimkafamçokkarıştı

hareketler süper ..tam karın kası hareketleri işte..bende yapıcam sık kullanılanlara ekledim videoyu...inşallah tembellik etmeden her gün yaparım....temmuza kaadr etkisi olsa birazhihoyyyt

CANAVARCIK BU SAYFAYI KIZLARA GÖSTERSEM İZNİN VAR MIopuyorumnanaktan
göster canım ne demek herkez faydalansın
hatta bana devamlı burdan bakmak zor geliyor bunu pc ye aktarıp cd ye çekip dvd ye koyunca daha iyi oluyor
amma garip cümle oldu :roflol:
pc.. cd.. dvd..-tatlicadiarzu-

bu hareketler gerçekten muhteşem..hemn başaldım yapmaya.. ama bu kaç gn sürerki çokmu tenbelim nekaydirigubbakcemile3 tşk. paylaşım için..

ay adama yetişmeye çalıştım ne mümkün ne yetişmesi ama kesinlikle çok etkili hareketler ben bunu devamlı yapayımmmm

kanepeyle hareketler :nazar::nazar::nazar:
ilk gün ; hareketi yapan arkadaş kadar çabuk ve etkili olunamaz
2. gün ; o popoyu yukarı hoplatma hareketinde d.tümüz yerden kalmaz
3. gün ; bu ne biçim acıdır yarabbim, sezeryan yerim cız cız ötüyo
4. gün ; daha iyiyim ama o adamınkiler gibi olmuyor
5. gün ; ben de o gibi yapamıyorsam bırakırım...
paşalar gibi...
bugünki gün ; tekrar heves edilir, bu 5 aylık hamile gibi duran göbecikten nefret edilir
kendinizden tekrar tiksinilir, bugün yine başlıcammm..
bi resmini çekebilirsem koycam göbeğimin...

ama o gibi olmuyor işte kardeşim... herif sanki kukla gibi ne yöne çekersen çok kolay gidiyi...
biz kan ter içinde kalıyoruz yaa... ah kafam ...yıllanana kadar aklım nerdeydi acep ?:nazar:

X