- 8 Aralık 2006
- 1.336
- 5
bende bu kaburga acısını ne yapıcan bilmiyorum kas ağrısı olsa kas gevşeltici içicem ama kas ağrısı da değil ki:çok üzgünüm:[/B]
Hareketleri yaparken yere birşey seriyor musun?
Yoksa sert zeminde mi yapıyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bu kaburga acısını ne yapıcan bilmiyorum kas ağrısı olsa kas gevşeltici içicem ama kas ağrısı da değil ki:çok üzgünüm:[/B]
arkadaşlar bunları yerde yapsak olurmu acep yani koltuk felan kullanmadan:uhm:
Bazıları tabii yerde yapılır ama bazı hareketler için herhangi bir destek gerekli.
İlla ki koltuk olması gerekmez ama mesela bacaklar yukarıda ve dizlerden kırık pozisyonda yapılan hareket için herhangi bir yükseklik gerekli olabilir.
Pozisyonu bozmadan yapabilirim dersen bir desteğe ihtiyaç duymadan da yapabilirsin tabii.
ya arkadaşlar bu haretleri yapan yokmu ben bir haftadır yapıyorum baya incelmeye başladım. eğer sizde yapıyorsanız görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. sizde de işe yaradımı diye
bu hareketle göbek ve bacaklar eritilebilirmi sadece??
göbek eritirsin de bacakta fazla etkili olacağını sanmam..zaten yaptığın zaman ağrıyı karın kısmında hissedeceksindir yoğunlukla..bacaklar için farklı hareketler gerekli malesef..:1no2: popo için derseniz kızlar dizlerimizin ve ellerimizin üstünde durup bacakları yukarı yukarı kaldırmak popoyu sıkılaştırıp sarkık görünmesini önlüyormuş..ben de pilatese gittiğim kısa dönem yapmıştım. tabi devam etmeyince bi faydasını göremedim sositososito