Günde Sadece 5 Dak. İle Harika Bir Vücudunuz Olabilir. (Video)

bende bu kaburga acısını ne yapıcan bilmiyorum kas ağrısı olsa kas gevşeltici içicem ama kas ağrısı da değil ki:çok üzgünüm:[/B]

Hareketleri yaparken yere birşey seriyor musun?
Yoksa sert zeminde mi yapıyorsun?

arkadaşlar bunları yerde yapsak olurmu acep yani koltuk felan kullanmadan:uhm:

Bazıları tabii yerde yapılır ama bazı hareketler için herhangi bir destek gerekli.
İlla ki koltuk olması gerekmez ama mesela bacaklar yukarıda ve dizlerden kırık pozisyonda yapılan hareket için herhangi bir yükseklik gerekli olabilir.
Pozisyonu bozmadan yapabilirim dersen bir desteğe ihtiyaç duymadan da yapabilirsin tabii.

Bazıları tabii yerde yapılır ama bazı hareketler için herhangi bir destek gerekli.
İlla ki koltuk olması gerekmez ama mesela bacaklar yukarıda ve dizlerden kırık pozisyonda yapılan hareket için herhangi bir yükseklik gerekli olabilir.
Pozisyonu bozmadan yapabilirim dersen bir desteğe ihtiyaç duymadan da yapabilirsin tabii.

cevabın için çok teşekkür ederim zorlandıklarımı destekle yapıcamsüprizzzzz

ya arkadaşlar bu haretleri yapan yokmu ben bir haftadır yapıyorum baya incelmeye başladım. eğer sizde yapıyorsanız görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. sizde de işe yaradımı diye

ya arkadaşlar bu haretleri yapan yokmu ben bir haftadır yapıyorum baya incelmeye başladım. eğer sizde yapıyorsanız görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. sizde de işe yaradımı diye

Ben geçen sene denemiştim, bir hafta bir cm incelmiştim canım, işallah tekrar başlıcam :1hug:

geçen yıl bende aerobik salonuna gitmiştim 6 ay kadar..orada da bu hareketlerin aynısını yaptırmıştı hocamız...düzenli bir şekilde yapılınca kesinlikle faydası oluyor..

bu hareketle göbek ve bacaklar eritilebilirmi sadece??

göbek eritirsin de bacakta fazla etkili olacağını sanmam..zaten yaptığın zaman ağrıyı karın kısmında hissedeceksindir yoğunlukla..bacaklar için farklı hareketler gerekli malesef..:1no2: popo için derseniz kızlar dizlerimizin ve ellerimizin üstünde durup bacakları yukarı yukarı kaldırmak popoyu sıkılaştırıp sarkık görünmesini önlüyormuş..ben de pilatese gittiğim kısa dönem yapmıştım. tabi devam etmeyince bi faydasını göremedim sositososito

selam arkadaslar ben bugun hem pilatese hemde bu hareketlere basladım cok kotuyum her tarafım tutuldu ya acaba zorlanmadan yapan var mı aranızda bu hareketleri:bbo:

göbek eritirsin de bacakta fazla etkili olacağını sanmam..zaten yaptığın zaman ağrıyı karın kısmında hissedeceksindir yoğunlukla..bacaklar için farklı hareketler gerekli malesef..:1no2: popo için derseniz kızlar dizlerimizin ve ellerimizin üstünde durup bacakları yukarı yukarı kaldırmak popoyu sıkılaştırıp sarkık görünmesini önlüyormuş..ben de pilatese gittiğim kısa dönem yapmıştım. tabi devam etmeyince bi faydasını göremedim sositososito

çok teşekkür ederim canım cevabın için peki bacaklar için ne yapabiliriz??

:eek:

bende yapıcam bende yapıcamm kaydirigubbakcemile2
ama umarım bu sefer istikrarım sağlam olur başlamak sorun değilde devamı getirmek sorun oluyo üşengeçliğimden utanıyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm: spor yapan insana gıpta ile bakıyorummm yaaaa :çok üzgünüm:

ben bu hareketleri ilk başlarda zorlanmıştım. ama şimdi günde 5 defa çok rahat yapıyorum. bunun yanında da sopayla bel hareketi yapıyorum. günde 3 defa 5 dk. omzumda sopa çeviriyorum. buda belimin incelmesini sağlıyor. Şimdi bu hareketleri 2 ay boyunca bıkmadan yapacam bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum.

Sabah yataktan kalkar kalkmaz ben bunları yapamam ki!
Isınmadan yapılırmı ki bu hareketler. Tutulur her yerim vallahiii

Aslında günümüzün monoton hayat koşulları içinde biz kadınların daha fazla spor yapması lazım. Hele ki çalışmıyorsak. Çalıştığım dönemde daha fazla yiyordum ama daha sıkıydı vücudum ve formdaydım. Evde akşama kadar köle gibi ev işi yapmanızın vücudunuza fazydası yok aksine psikolojiniz elden gidiyor. Üşengeçliği bırakıp mutlu olmak için kısa süreli de olsa spor ya da egzersiz şart. Bu hareketlere kısa süre önce burun ameliyatı geçirdiğim için şu an başlayamıyorum ama gayet kolay ve mantıklı geldi.
Sağlıklı ve mutlu yarınlar herkese...

Benimde 2. günüm yapalı ama ölüyorum yaparken bir de daha gencim ne kadar hamlamış vücudum yaa. Neyse umarım yakında alışır da günde birkaç kez yapmaya başlarım şu an 1 taneyle idare edicem zaten başka egzersizlerim de var kafamçokkarıştı

Kambersiz düğün olurmu hiçç. Dün bende başladım.
Zor ya ama yılmak yok. :mymeka: Yeşil çay içiyom ha şu sirkeli ballı suyu içiyom akşam kuş kadar yemek yiyom kafamçokkarıştı ay daha napim ben bu göbek için artık demi...

X