Günde Sadece 5 Dak. İle Harika Bir Vücudunuz Olabilir. (Video)

Hareketler kolay gibi duruyor...Adam plastik gibi ne kadarda güzel hop hop kaldıtıyor bacaklarını.Bu hareketlere devam eden arkadaşlar deneyimlerini yazarlar mı?

konuyu açalı kaç sene olmuş ama umarım online olduğunda görürsün,Allah senden razı olsun :) çok güzel hareketler bunlar,her gece yapıcam bunları. karnım düz olsun istiyorum. 1.66- 1.67 boylarındayım kilom 50 ama hafiften göbeciğim var,eritmek istiyorum. dar bir kıyafet giydiğimde göbeğimin çıkmasını istemiyorum :KK43: bu hareketleri yapıcam inşAllah sonuç alabilirim. peki bu arada sonuç alan var mı hareketlerden ?

Uyarı:

Hanımlar aklınızda olsun..
Bu videodaki hareketleri yaparken en az 30 saniye dinlenmeli,çalıştırdığınız bölgeyi germelisiniz..
Videodaki kişi profesyonel olduğu için bunlara gerek duymamış.
Fakat bu şekilde yaparsanız sakatlanma ve ağrı hissetme riskiniz yüksek..
Sevgiler
a.s.

oyyy çok sağol canım opuyorumnanaktan

bu akşam başladım bu hareketlere kaç gün yapılıcak acaba (bu arada yaparken yerde biraz bel ağrısı oluyo)
neyse neticeleri size yazarım faydası olursa

BEN ŞıMDı BAKTIM SIK kullanılanlara ekledim ama bu hareketleri yapabilme için öncelikle ısınma şart ben zayıfım ama popişim çok yumuşak onu sıkılaştırmak istiyorum, hareketlerle olacak gibi ama bazıları göbek için ben de yokki benim belim 63 cm zaten:))

kesinlikle işe yarar, biz tembel olduğumuzdan zor geliyor,
ölçüleri yazıp bir ya sonra tekrar ölçülürsek en az 4-5 cm gider

Kızlar dün yaptım bu hareketleri ama şekilden şekile girdim ya fena çalıştırıyo karın kaslarını :) hatta tüm hareketleri bi kağıda yazdım koydum karşıma öyle yaptım :)) Bittiğinde savaştan çıkmış gibi bi halim vardı :) zamanım olmadığı için akşamları yapıcam sadece hadi bakalım hayırlısı zemuszemus

exersizders5_x7X.gif

bende dün yapmaya başladım ama boynumda çok kötü ağrı hissediyorum yaparken. sizdede oluyormu?

kanepede yaparkan cok korkuyorum düşecegim diyekaydirigubbakcemile3...karnımda baya yanma oldu

anam ne komik hareketler onlar öyle öldüm yawww yaparken daha çok gülerim heralde heheh :))))
faydalı olur kanımca :)denemeye değer

kış aylarında biraz eriniyorum spor yapmaya..ama bunlar kısa süreli inş. başlayacam....
yapmadan evvel ısınma hareketi yapmaya unutmayın daha kolay olur hareketleri yapmak bide mideniz dolu olmasın yemekten yarım saat evvel yapmak daha verimli olur....sağlıklı günler :)

X