Günde Sadece 5 Dak. İle Harika Bir Vücudunuz Olabilir. (Video)

Buyrun size ısınma egzersizleriyerimseniben

ısınma ya yukarıdan aşağı ya da aşağıdan yukarı doğru yapılır.
Örneğin önce boynunuzu önde yarım daire şeklinde çevirin..
sonra sağa sola bakın
yukarı aşağı
omuzlarınızı geriye doğru çevirin
" öne doğru çevirin
" yukarı kaldırın bırakın(banane der gibi)
" geriye itin bekleyin(5 sn)
" öne itin bekleyin(5 sn)
kolunuzu öne doğru çevirin(sırasıyla sağ-sol)
" geriye doğru çevirin
ellerinizi tutun(parmaklarınızı birbirine geçirin) bileğinizi çevirin

belinizi sağa sola yatırın (bu sırada esneyin yani hareket halinde ..mesela sağa eğildiyseniz ikileyin)
el belde gövdenizi hafif geriye yatın
el belde " hafif öne yatın

sağ dizinizi tutup göğüsünüze doğru çekin(5-8 sn)
sol " " " " "
bacaklarınızı omuz genişliğinizi geçecek şekilde açın bir sol dizinize bir sağa dizinize yavaşça yaklaşmaya başlayın..
öne büyük adım atın yere doğru kalçanızı yaklaştırın..

Ayak bileklerinizi çevirin..

kızlar bu günden itibaren sabah ve akşam yapacağım emin olun. karnım dağ gibi aldı başını gitti. Hadi Bismillah!.........

hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

nivea bady de başta ısınma hareketleri var onunla ısınıp sonra bu hareketleri yapsak süper olur bugün başlıycam ama önemli olan hergün devamlı yapmak inş. üşenmeden devam ederim

arkadaşım paylaşımın için sağol. Benim de böyle bir örneğe gerçekten ihtiyacım var. Görünce çok sevindim.hihoyyyt

hareketler süper ama onu izlerken ben yoruldum =)) ben bunları yaparsam ölürüm :KK70: aslnda fazla kilom yok ama wucudun sıkılaşması bakımından üşengeçliğimden kurtulmam gerek =))

benimde pek kilo sorunum yok ama bu aralar gobek biraz cikmis yapmam lazim ama nerde dusunuomda 24 saatin bi 6 dakikasini spora veremiyoz utandim kendimden simdi

aldıgım kiloları verdim ama selelit ve sarkma oldu daha bu yaşımda toplanır heralde am açok üşeniyorum yoga videosu oldugu halde yapmıyorum ama denicem yarın inşallah off offf

çok saol arkadaşım bende yavaş yavaş egzersizlere başlamıştım buna benzer hareketlerle ama ilk defa gördüğüm hareketler de var.karın bölgesi için harika olacak...

arkadaşlar
gündüz iş güç, çoluk çocuk telaşından fırsat olmuyor ama
ben geceleri çocuklar yatınca kulağıma kulaklığı takıp müzik eşiliğinde yapıyorum bu tür hareketler
ilk bir kaç gün önemli
üşengeçliği o birkaç günde yenebilirseniz arkası geliyor
ayna karşısında süper görünmek için değer bu sıkıntıya
hadi üşenmeyelim bu gece başlayalım.............
kolay gelsin

paylasim icin cooook tesekkürler.benimde göbek balkon olma yolunda ilerliyor.en kisa zamanda baslayacagim.cok cok sagol.

tatlım çok güzel, çok sağol Şeniz
verdiğin linki açılış sayfam yaptım, her sabah pc i açar açmaz yapcam a.s.

ya kızlar bu ling hata veriyor açılmıyor,bende yapmak istiyoerum bende...

kızlar çok sağolun:içelim: 1,5 sene önce sezeryanla doğum yaptım herşey gitti koca bi göbek kaldı. ne zamandır evde yapabileceğim zaman almayan egzersiz arıyordum çünkü doğum kilolarını verdim ne diyete nede güçlü bi spora ihtiyacım var ben sadece karnımın sıkılaşıp eskisi gibi dümdüz olmasını istiyorum.senağlamasenağlamasenağlama
deneyip sizi gelişmelerden haberdar edeceğim

günaydın kızlar, aysenfatos arkadaşım doğum sonrası kiloları nasıl verdin?

Ben bu videoyu ilk izlediğimde dedim ki"A aaa ne kadar kolay hareketler.Hemen yapiimm".Daha başlarken belim tutuldu.Çünkü hiç ısınma yapmamıştım.Güç bela tamamladım fakat inanın 2 saat yattım.Tüm vücudum ağrıdı.Nasıl da hamlaşmış vücut.Bugün herşeyi göze alıp yine yaptım.Tabii önce ısınma.Daha kolay gedi.Sonra hatta 3 kere tekrarladım.Hatta bunları yapmadan önce carnitine içmiştim.Ama şimdi benim anlamadığım bir durum var.Ben bu hareketleri yaparken karın kaslarımın yanmasından çalıştığını anlıyorum.Fakat hareketleri tamaladıktan sonra gün boyu mide bölgemde ağrı hissediyorum göbek bölgemde değil.Bir de karnım fena acıkıyor.Spor yaptıktan sonra ya yatıyorum ya yiyiyorum.Ne şimdi bu???

arkadaşlar kilo olarak 44 bazen 45 kilo oluyorum ama göbek ve midem çok şiş hele bazen mideme sanki patates koymuşum gibi oluyorum öyle şişiyo yani bi anlam veremiyorum ben buna:1no2:

arkadaşlar kilo olarak 44 bazen 45 kilo oluyorum ama göbek ve midem çok şiş hele bazen mideme sanki patates koymuşum gibi oluyorum öyle şişiyo yani bi anlam veremiyorum ben buna:1no2:

yaa ödemin vardır ya da spatik kolonsundur bağırsak rahatsızlığın var mı ??
ya da o şişlik yağ bağlamış bi tabaka mı yoksa bildiğimiz gaz şişkinliği gibi bişey mi
karın bölgen kaslanmaya başlayınca şişmiyo zaten
sana önerim bitki çayları yeşil çay rezene vs.
bi de keten yağı sabah uyandığında aç karna bi gece yatrken bi çay kaşığı iç
bu hareketleri de yağınca şişkinliğin eser kalmıcaktıryerimseniben
daha sonra midem sırtıma yapıştı diye dertlenirsinkaydirigubbakcemile3

-------------------------------------

ben bu hareketleri yaklaşık 2-3 haftadır düzenli olarak yapıyorum kii temmuz ayından beri hergün düzenli sporumu yapıyorum yani kondisyonlu olmama rağmen bu hareketler beni biraz zorladı.. şöyle kii kas ağrım yok fakat kaburga kemiklerim çok acıyor fisfisfisbi de 2-3 hafta olmasına rağmen hala acıyor:sm_confused:
ayrıca hareketleri yaparken benimde mide üzerinde yanma oluyor karnımda yanma olmuyor :sm_confused:
bende bu kaburga acısını ne yapıcan bilmiyorum kas ağrısı olsa kas gevşeltici içicem ama kas ağrısı da değil ki:çok üzgünüm:

X