- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
fatsecret canımbu kullandıgınız programın veya sıtenın adı ne acaba :)
sayfamıza hoşgeldin canım:)kızlar bu da benim topiğm ama ben malesef 8 kg tekrar aldım benide alın aranıza lütfen 20 yıldır hep şişman ve psikolojisi bozuk biri olarak tekrar kilo alamam bu defa alt üst olurumsalıdan beri diyetteyim kendi çapımda :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/giden-20-kg-ve-sonrasiiiii-resimli.714134/
harikaaa:))Yaşasın Yine gitti yüs puan :))))))Eki Görüntüle 1455628
gayet güzel canım aynen devamİyi akşamlar sessiz topigim :) ben bugun yine ekmeği ve Çöreği çok kaçırdımama sabah kalktığımda yüz gram kaybetmiş görürüm kendimi, allahtan ümit kesilmez :) bugün ki kalori 1284 :)Eki Görüntüle 1456296
kızlar misafir yesin diye bol kaçamaklı haftasonu oldu
tartıya cıkmayacağım,korkuyorum acıkcası
biraz düşük kalorili diyet yapayım sonra çıkarım diyorum
ilk hedefim haftasonu aldıklarımı vermek vee 57yi görmekk
sizler ne yaptınız anlatın bakayım
bugun listeyi yeniliyorum
bildirim yapmayı unutmayalım kızlarrr
[QUOTE="tubbb, post: 39973398, member: 630013"
]canımm selam bende 1.68 im 57.5 kiloyum bende 54 olmak istiyorum
Dün 71.4 DümTeşekkür ederim :) Sende nasıl durumlar :)
Merhaba hoşgeldincanımm selam bende 1.68 im 57.5 kiloyum bende 54 olmak istiyorum
hoşbuldummMerhaba hoşgeldin
Hoşgeldin canım :)canımm selam bende 1.68 im 57.5 kiloyum bende 54 olmak istiyorum
Ne kalmış ki şurda :) daha geçen gün 1000 gramdan bahsediyorduk :) çok iyi gidiyorsun :)Dün 71.4 Dümtakıma dönebilmem için sadece 200 gram daha vermeliyim :)
Teşekkür ederim moral verdin :) bu diyet topikleri ve takımları olmasa ne olurdu halimizNe kalmış ki şurda :) daha geçen gün 1000 gramdan bahsediyorduk :) çok iyi gidiyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?