GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

Evet cnm ne yaparsa kâr bizim için. Ama ben suquart yaptım dün ilk defa bacaklarım çok fena ağrıyo ya merdiven inemiyorum
Aynen bende senin gibiydim. Belki daha da kötü :) ben başlayalı sekiz gün oldu. Bu ikinci rest günüm. İlk ikinci üçüncü günde kötüydum. YürümeK egiLmeK işkenceydi. Bi gün ara veriyoruz ya o zaman baya geçmiş oluyor. Yine acıyor ama çok değil şu an :) yarın otuz günlük programa başliycam :) ilk günler kendini çok yorma :)

Ay bende bi gazla 50 yaptım ilk günden şimdi bacaklarım isyaaaaaaaaaaaaaan ediyorlar

El insaf ama, yazık değil mi bacaklarà :) bak ben altı gün alıştırma yaptım, kiyamadim hiç :))))

Vallahi bende nasıl birden başladıysam artık ama dün iyi spor yaptım kendimce

Akşam 10 dk kadar oğlumla dans ettim
Sonra 50 60 kadarda yarım mekik çektim tabi oğluşumda dizerimdeydi
Suquart 50
5 dk merdiven indim çıktım

BİDE DÜNÜ 960 LA KAPATTIM

Canim süpersn :) bende callen leslie 1 mili önermisti. Zevkli ve akılda kalıcı. Basit bi yürüyüş. Üç gündür 15 yada 20 dakika onu yapıyorum, bi süre sonra 2 mile geçerim belki :) hiç de incitmiyorum kendimi yavaş yavaş :)

Canım benim evde öyle uzun süre spor yapma şansım yok 18 aylık bir oğlum var onunla dans ediyorum halay çekiyorum falan işyerimde yapıyorum bende merdiven inip çıkmka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…