- 16 Aralık 2014
- 1.101
- 1.066
- 78
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Dur bende 50 squatımı yapiyim., iyi hatırlattin :)Kızlar merhaba şuana kadar 506 kcl oldum artık akşama kadar bişey yemem akşamda bakalım ama bu gün 1000 geçmicem
Az öncede 50 suquad yaptım
Dur bende 50 squatımı yapiyim., iyi hatırlattin :)
Göbeğim var benim de, MEkik çekmem lazım ama hiç mi hiç seveMEdim mekik olayını, ne aleti var ne kendi :)Kızlar bişey sorucam mekik aleti kullananız varmı acaba ?
Süper olur ama işte bakalım :) belki sen yaptıkça heves ederim bende :)Ya ama mekik çekmedende göbek biraz zor gider gibi bide hazır diyet yapıyoken mide mekik çeksek daha iyi olur
sevindim teşekkürlerÇok güzel :)
Canim sayende az da olsa mekik çektim bugün :)Kızlar 950 oldum birazdan süt içerim belki
Canım sevindim bende eve gelince biraz mekik çektim. Tabi tam zor oldu biraz bende yarım mekik çektim.Canim sayende az da olsa mekik çektim bugün :)
Aynen bende yarım çektim, hiç yoktan iyidir, sayende kârdayiz bak :)Canım sevindim bende eve gelince biraz mekik çektim. Tabi tam zor oldu biraz bende yarım mekik çektim.
Aynen bende yarım çektim, hiç yoktan iyidir, sayende kârdayiz bak :)
Aynen bende senin gibiydim. Belki daha da kötü :) ben başlayalı sekiz gün oldu. Bu ikinci rest günüm. İlk ikinci üçüncü günde kötüydum. YürümeK egiLmeK işkenceydi. Bi gün ara veriyoruz ya o zaman baya geçmiş oluyor. Yine acıyor ama çok değil şu an :) yarın otuz günlük programa başliycam :) ilk günler kendini çok yorma :)Evet cnm ne yaparsa kâr bizim için. Ama ben suquart yaptım dün ilk defa bacaklarım çok fena ağrıyo ya merdiven inemiyorum
Aynen bende senin gibiydim. Belki daha da kötü :) ben başlayalı sekiz gün oldu. Bu ikinci rest günüm. İlk ikinci üçüncü günde kötüydum. YürümeK egiLmeK işkenceydi. Bi gün ara veriyoruz ya o zaman baya geçmiş oluyor. Yine acıyor ama çok değil şu an :) yarın otuz günlük programa başliycam :) ilk günler kendini çok yorma :)
El insaf ama, yazık değil mi bacaklarà :) bak ben altı gün alıştırma yaptım, kiyamadim hiç :))))Ay bende bi gazla 50 yaptım ilk günden şimdi bacaklarım isyaaaaaaaaaaaaaan ediyorlar
El insaf ama, yazık değil mi bacaklarà :) bak ben altı gün alıştırma yaptım, kiyamadim hiç :))))
Canim süpersn :) bende callen leslie 1 mili önermisti. Zevkli ve akılda kalıcı. Basit bi yürüyüş. Üç gündür 15 yada 20 dakika onu yapıyorum, bi süre sonra 2 mile geçerim belki :) hiç de incitmiyorum kendimi yavaş yavaş :)Vallahi bende nasıl birden başladıysam artık ama dün iyi spor yaptım kendimce
Akşam 10 dk kadar oğlumla dans ettim
Sonra 50 60 kadarda yarım mekik çektim tabi oğluşumda dizerimdeydi
Suquart 50
5 dk merdiven indim çıktım
BİDE DÜNÜ 960 LA KAPATTIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?