- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Günaydınn :) yaparsın sen tut kendini callancım cumaya bomba gibi olalım :)Günaydın kızlar
Kızım yine çok huysuzlandı gece ama buna da hamd olsun.. Şimdi kalktım, gün başladı inşallah, biraZdan bavulu hazırlayacağım
Kahvaltıda kendime sürekli hatırlatacağım, ben yemeklere bağımlı değilim, ruhsal açlığımı yanlış şeylerle doldurmayacağım
Hafif bir gün olur inşallah:))
Yok speedycim haftada 100gram bersem bile bana kar, yeterki kiloyu düzenli verryim, önemli olan devamlılıkGünaydın kızlar geçmişi okuyorum callenım 2 haftada 4 kg mı vermek hedefin? Senin kilonda biri için fazla değil mi? Bu başlıkta en şişman ben oluyorum herkes kabul ederse bende varım
Günaydın cnm hoşgeldin.Bugun tok karnina tartildim 65 ciktim :) :) bugun 7 tane sosis 1 tane pastirma cok az peynir 2 dilim ekmek uzerine cok az cikolata toplam kalori 433
Hoşgeldin canım :)Günaydın kızlar geçmişi okuyorum callenım 2 haftada 4 kg mı vermek hedefin? Senin kilonda biri için fazla değil mi? Bu başlıkta en şişman ben oluyorum herkes kabul ederse bende varım
HosbuldumGünaydın cnm hoşgeldin.
Yoğurtla meyve olabilir canımBirsey dicem ben cok aciktim yemege daha var ara ogun olarak ne yememi tercih edersiniz
tan yağlı süt iç canımBirsey dicem ben cok aciktim yemege daha var ara ogun olarak ne yememi tercih edersiniz
Evet bu da çok güEl olurYoğurtla meyve olabilir canım
Canım pastırma iyi de sosis îşlenmiş gıda, tercih etmesen iyi olurBugun tok karnina tartildim 65 ciktim :) :) bugun 7 tane sosis 1 tane pastirma cok az peynir 2 dilim ekmek uzerine cok az cikolata toplam kalori 433
Zaten bitirmek icin yedik bugun hic ekmek yemedim ama makarna yedim o cok kotu oldu. Aksam yemegi yemicem canim istemiyo. Cok canim cekerse armut yerim elma ile sut icerim. Ayrica toplam kalori 1021Canım pastırma iyi de sosis îşlenmiş gıda, tercih etmesen iyi olur
Tatlım 3 tabak makarna yerine 1 tabak yeseydin keşke şöyle bol salatayla falanTskler ben bugun zorla 3 tabak makarna yedim bide sinemaya gittik kucuk boy patlamis misir ama 15 dk hizli yurudum yarim saat hizli bisiklet surdum lesliye daha baslamadim
Kalori sayını artırabilirsin ama sağlıklı gıdalarla yap bunu. Sosis salam falan olmamalı ızgara et peynir süt yoğurt yumurta sebze ağırlıklı beslen bu şekilde sağlıklı kalori al :)Zaten bitirmek icin yedik bugun hic ekmek yemedim ama makarna yedim o cok kotu oldu. Aksam yemegi yemicem canim istemiyo. Cok canim cekerse armut yerim elma ile sut icerim. Ayrica toplam kalori 1021
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?