- 25 Nisan 2015
- 530
- 1.704
- 113
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Tesekkurler bugun baslamak istemem cunku bugun baya pizza ve patetes kizartmasi yedim simdi tartiliyim tam kilomu yazayim geliyorumSon kararı sen verirsin canım her gün yediğini içtiğini kalorini yaz başla o zamanciseak77 :)
Canım yarın sabah aç karnına tartıl :)Tesekkurler bugun baslamak istemem cunku bugun baya pizza ve patetes kizartmasi yedim simdi tartiliyim tam kilomu yazayim geliyorum
Tmm artik yarinaCanım yarın sabah aç karnına tartıl :)
Çok iyi873le bugünü kapattım
Bir şartla yediklerini yazacaksınMrb ben 12 yasindayim boyum 1.67 kilom 68 gobegim cok var yasitlarim zapzayif benimle dalga geciyorlar yogi abla diye cok uzuluyorum cok kez diyet yapmaya yeltendim ama olmadi. Bu siteyi uzun zamandir biliyorum b3 topigi surekli okuyorum. Lutfen bana yardim edin ben azimliyim ama baslayamiyorum beni de araniza alin cok aktif olmaya calisirim boyum uzuyor ama ben yinede kilo vermek istiyorum 55 olmam yeter bana yardim lutfen
Iyi gecelerrrkızlar ben kaçtım
bu hafta kaynanamdayım,inşallah çok dikkat edeceğim
doğumdan sonra lohusalıkta günde 3000 kcal aldığım günler bile kaynanam hiçbir şey yemediğimi düşünüyordu,şimdi ölecek muamelesi yapabilir:)) neyse ben kendi işime bakarım
öpüldünüz iyi geceler:))
Valla topik biraz sessizleşti gibiÇok iyi
Beni biliyorsun 1388 kcal(
Quzu ne yaptı acabaa
Tmm tsk ikisini ben birarada yapmak istiyorum ben aslindaboyle konulari pek umursamam ama bu aralar ne oldu bilmiyorum bunu surekli kafama takiyorum annemin etkisi buyuk birsey alcamigimizda en buyuk deyip beni sisko biri yapiyordu belki ondan etkileniyorum dediklerinizi yapicam hem iyi bir okulda okuyacagim hemde fistik gibi olucam :) :) :)derslerin daha önemli
ben de ergenlikte senin kilolarındaydım,evet benle de dalga geçen oluyordu tabiki ama görüntü kaygısı ikinci planda olmalı
çünkü büyüdüğünde bilginin her şeyden daha önemli olduğunu anlıyorsun
senin yaşlarındayken fen lisesini kazanmayı hedef olarak seçmiştim,sen de böyle yap
fen lisesinde okudum,gerçekten diğer liselere göre daha farklı,bu arada lisedeyken de kiloluydum ama üniversitede hepsini verdim,genelde 58 kg civarı takıldım hep
bu zamanların okadar kıymetli ki,daha zeka gelişimin sürüyor,iyi değerlendirirsen çok başarılı olursun,eğer ergenlikte bunlarla derslerinle iyi alakadar olmazsan,beyindeki bazı nöronların (sinirlerin) ölür,birdaha da ger, gelmezler
hedefini büyük seç ve yakala,her gün planlı bir şekilde çalış...eğer gerçekten emek verirsen güzel bir gelecek seni bekler
kilo önemli değil,bir şekilde verilir ama bu yıllar geri gelmez
Callanın dediği gibi ben de hep kiloluydum sıkıntı çektim ama dersleri hiç aksatmadım en iyi liselerden birini kazandım şimdi tıp okuyorum önünde çok değerli yıllar var onları kilolu ve mutsuz geçirme canım hep dikkat et herkes baksın bu kız nasıl böyle hem başarılı hem fit hem güzel desin :)Tmm tsk ikisini ben birarada yapmak istiyorum ben aslindaboyle konulari pek umursamam ama bu aralar ne oldu bilmiyorum bunu surekli kafama takiyorum annemin etkisi buyuk birsey alcamigimizda en buyuk deyip beni sisko biri yapiyordu belki ondan etkileniyorum dediklerinizi yapicam hem iyi bir okulda okuyacagim hemde fistik gibi olucam :) :) :)
Insallah :) :)Callanın dediği gibi ben de hep kiloluydum sıkıntı çektim ama dersleri hiç aksatmadım en iyi liselerden birini kazandım şimdi tıp okuyorum önünde çok değerli yıllar var onları kilolu ve mutsuz geçirme canım hep dikkat et herkes baksın bu kız nasıl böyle hem başarılı hem fit hem güzel desin :)
Yettim gari. Lucidacım nasılsın. Ben bu gün biraz saldım. 1 kilo verdi. Kendimi ödüllendirdim diyim.Valla topik biraz sessizleşti gibi
Çoook iyiyim kuzucum sen nasılsın ödüller falan iyi gidiyor bakıyorum :) bir günden bişe olmaz yarın tam gaz kalori hesabıYettim gari. Lucidacım nasılsın. Ben bu gün biraz saldım. 1 kilo verdi. Kendimi ödüllendirdim diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?