GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

Bir şartla yediklerini yazacaksın
Hergün mutlaka süt yumurta yoğurt, meyve ve sebze yada balık ya da et yiyeceksin, tam buğday ekmeğini yiyeceksin
Asla 1200kcalın altına düşmeyeceksin
Alıcağın kalori 1200-1700 arası olmalı
Hergün leslie 1 mile yürü- youtubeda videosu var, derslerimi ihmal etmek yok
Hergün kaç saat ders çalıştığını da yazacaksın
Bunlarıkabul edersen aramıza hoşgeldin

Bir de paketli gıda cips kola çikolata bislüvi bunların hepsi de yasak tamam mı
Gazlı içecek yok

derslerin daha önemli
ben de ergenlikte senin kilolarındaydım,evet benle de dalga geçen oluyordu tabiki ama görüntü kaygısı ikinci planda olmalı
çünkü büyüdüğünde bilginin her şeyden daha önemli olduğunu anlıyorsun
senin yaşlarındayken fen lisesini kazanmayı hedef olarak seçmiştim,sen de böyle yap
fen lisesinde okudum,gerçekten diğer liselere göre daha farklı,bu arada lisedeyken de kiloluydum ama üniversitede hepsini verdim,genelde 58 kg civarı takıldım hep
bu zamanların okadar kıymetli ki,daha zeka gelişimin sürüyor,iyi değerlendirirsen çok başarılı olursun,eğer ergenlikte bunlarla derslerinle iyi alakadar olmazsan,beyindeki bazı nöronların (sinirlerin) ölür,birdaha da ger, gelmezler
hedefini büyük seç ve yakala,her gün planlı bir şekilde çalış...eğer gerçekten emek verirsen güzel bir gelecek seni bekler
kilo önemli değil,bir şekilde verilir ama bu yıllar geri gelmez

kızlar ben kaçtım
bu hafta kaynanamdayım,inşallah çok dikkat edeceğim
doğumdan sonra lohusalıkta günde 3000 kcal aldığım günler bile kaynanam hiçbir şey yemediğimi düşünüyordu,şimdi ölecek muamelesi yapabilir:)) neyse ben kendi işime bakarım
öpüldünüz iyi geceler:))

Tmm tsk ikisini ben birarada yapmak istiyorum ben aslindaboyle konulari pek umursamam ama bu aralar ne oldu bilmiyorum bunu surekli kafama takiyorum annemin etkisi buyuk birsey alcamigimizda en buyuk deyip beni sisko biri yapiyordu belki ondan etkileniyorum dediklerinizi yapicam hem iyi bir okulda okuyacagim hemde fistik gibi olucam :) :) :)

Callanın dediği gibi ben de hep kiloluydum sıkıntı çektim ama dersleri hiç aksatmadım en iyi liselerden birini kazandım şimdi tıp okuyorum önünde çok değerli yıllar var onları kilolu ve mutsuz geçirme canım hep dikkat et herkes baksın bu kız nasıl böyle hem başarılı hem fit hem güzel desin :)

Insallah :) :)

Günaydın kızlar
Kızım yine çok huysuzlandı gece ama buna da hamd olsun.. Şimdi kalktım, gün başladı inşallah, biraZdan bavulu hazırlayacağım
Kahvaltıda kendime sürekli hatırlatacağım, ben yemeklere bağımlı değilim, ruhsal açlığımı yanlış şeylerle doldurmayacağım
Hafif bir gün olur inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…