GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

Canım bana iştah kapatma tiyosu versene
Bu ara çok büyük acaştayımnkendimle
aynaya bakıyorum ve iştah gidiyor şaka bi yana şöyle söyliyim sen zaten en büyük fazlalıklarını vermişsin, gerisini böyle eğlene eğlene rahatça ver, kendini sıkma çünkü zaten kilon çok güzel, belirlediğin kaloriyi geçme, o kaloriyi kafana koy zaten iştahın varsa da gider. bildiğin gibi sütlü kahve, az miktar kuruyemiş falan aklına yemek geldi mi ağzına at :) tumblrda weight loss sayfalarında da gezinebilirsin tabi :)

canım kilomdan biraz memnunum aslında ama benim istediğim kendi yediklerimi kontrol edebilme isteği,bir şeyi yememe kararı aldığımda artık onu yememeliyim gibi
hadi inşallah ben de iradeli olurum
iradeli olana kadar buradan ayrılmayacağım kesinlikle

Günaydın kızlar
Haftasonu olsa da iyi geçirelim inşallah
Pazar günü kayınvalideme gideceğim, en son beni gördüğünde 65 kiloydum,baya şaşıracak:))) bir hafta kalacağım ama buraya mutlaka yazacağım

günaydın callan :)
Ne kadar zayıflamışsınn iğne iplik gibi olmuşsun daha zayıflama zafiyet geçirirsin dicek kesin sana bi de yedirmeye çalışırsa hiç şaşırma yine düşük kaloriyle beslenmeyi düşün canım kendine hakim olmayı kontrollü olmayı unutma şahsen ben buraya girmeyince unutabiliyorum

Mrb ben 12 yasindayim boyum 1.67 kilom 68 gobegim cok var yasitlarim zapzayif benimle dalga geciyorlar yogi abla diye cok uzuluyorum cok kez diyet yapmaya yeltendim ama olmadi. Bu siteyi uzun zamandir biliyorum b3 topigi surekli okuyorum. Lutfen bana yardim edin ben azimliyim ama baslayamiyorum beni de araniza alin cok aktif olmaya calisirim boyum uzuyor ama ben yinede kilo vermek istiyorum 55 olmam yeter bana yardim lutfen

canım sen şuan büyüme çağındasın, kafana göre diyet yapma ben de sana şunu ye bunu ye diyemem o yüzden tavsiyem diyetisyene git sana büyüme gelişmeni destekleyecek menü versin spor da yap, yaşın da çok müsait olduğu için hemencik verirsin kilolarını. zaten çok da fazlan yok galiba uzun da bi kızsın zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…