- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
- 133
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Akşam yemeğimi de yedim
893 kcal mağlesef
Bundan sonra belki 1 kahverengi şekerli sade kahve içerim, başka bir şey yemiyorum, en son durumu yazacağım
Böyle sürekli hesap verince daha iyi oluyormuş
Günde 2 öğün zorlandım ama 3. Günden sonra alışıyorum:)) 2 gün daha sabır edeceğim:))yapabilirim :)))
Evet ya ama aralarda tek şekerli sade kahve ve çay da varNasıl yani 2 öğün derken sabah ve akşam yemeğimi sadece ?
Sen kazandın callacım akşam üstü kan şekerim düştü biraz tatlı şeyler yedim yani bu günümde gittiEvet ya ama aralarda tek şekerli sade kahve ve çay da var
Çok zormuş
Bugun 915 kcal
Senin kaç oldu
Yarışı kim kazandı
Olsun sağlık daha önemliSen kazandın callacım akşam üstü kan şekerim düştü biraz tatlı şeyler yedim yani bu günümde gitti
Saol cnm .Evet yarın kapışırız. Hem cuma mübarek ğün inş iyi olur yarın. İyi veceler callancımOlsun sağlık daha önemli
Yarın kapışırız olur mu
Öpüyorum quzucum iyi geceler
Evet bu hafta cok iyi kilolar veriyoruzGünaydın
Benimde malesef 67 çıktı bu hafta çok kötü geçti önümüzdeki daha sıkı olmamız lazım.
Tamam canım kopmaBen geri döndüm desem kabul edebilecek misiniz beniburaya uğramayalı 1 kilo almışım bi daha aynı hatayı yaparsam vurucam kendimi yaa lütfen alın beni baya desteğe ihtiyacım var çok da utanıyorum :/
Bakalım yarın en düşük kaloriyi kim alacak:)))Ben geri döndüm desem kabul edebilecek misiniz beniburaya uğramayalı 1 kilo almışım bi daha aynı hatayı yaparsam vurucam kendimi yaa lütfen alın beni baya desteğe ihtiyacım var çok da utanıyorum :/
Cidden çok haklısın yaa sen de yaşamışsın buradan kopunca hesap vermeyince resmen saldım kendimi koşturmaca falan derken aldım 1 kiloyu ama kendime acımadım tabiTamam canım kopma
Burası insanı disipline ediyor gerçekten
Ben 1 kasında 66 kg ile başladım kadınlar kulübüne, o günden beri neredeyse hergün yazıyorum bu siteye, yoksa diyet yalan oluyor, burası bana cok iyi geliyor
yarın en düşük ben olcammm motivasyonum geri gelsin birazBakalım yarın en düşük kaloriyi kim alacak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?