- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
Günaydın kızlar
Kahvaltıyı yaptım
Bakalım bugun nasıl geçecrk
Kahvaltıyı yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo çok iyi maşallahAz önce kahvaltı yaptım
1 dilim kepek ekmek
6 zeytin
1 domates = 123 kcl toplam
Günaydınn :)Günaydın kızlar
Kahvaltıyı yaptım
Günaydınn :)
ben de öğlen yemeğimi yedim şimdi gayet sağlıklı şekilde.
Hepimize düşük kalorili bir gün olsun
Ben artık sabaha kadar yemem 1000 kcalı geçtim mağlesefSenin nasıl gidiyor callan ?
Maşallah sanaHoş geldin luci. Bende öğlen yemeğimi yedim.
öğlen dahil 409 oldum.
Maşallah sana
Akşamı da güzel kapatırsan tamamdır:)))
Hoşbulduk :) ben de sana yakınım öğlen dahil 447 oldumHoş geldin luci. Bende öğlen yemeğimi yedim.
öğlen dahil 409 oldum.
bakalım hanginiz günü daha iyi kapayacakHoşbulduk :) ben de sana yakınım öğlen dahil 447 oldum
bu arada luci t25e başlayacaksan,bu başlıkta yapan arkadaşlar varHoşbulduk :) ben de sana yakınım öğlen dahil 447 oldum
Başta ısınmak için 1 mil leslie yaptım sonra t25e başladım ve az önce pes ederek 5.dakikasında tıkanıp bıraktım kondüsyonum düşükken sanırım başlamamalıydımbu arada luci t25e başlayacaksan,bu başlıkta yapan arkadaşlar var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/focus-t25-workout.807478/page-12
evet canım t25 zor,ben öncesinde baya bir callanetics,sonra 1 ay düzenli jillian,sonra 1 ayda jillian+leslie yaptım..ancak bunlardan sonra t25e geçtimBaşta ısınmak için 1 mil leslie yaptım sonra t25e başladım ve az önce pes ederek 5.dakikasında tıkanıp bıraktım kondüsyonum düşükken sanırım başlamamalıydım
vovv çokk iyiBugün 505 ile kapatıyorum akşam yemeği yemedim ara öğün yaptım bu t25in beş dakikası bile beni pert etti yemek yicek halim bile kalmadı kızlarrrr
olsun quzucum,bugune bakacağız artıkKızlar 1250 oldum ya.