• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

Akşam yemeğimi de yedim
893 kcal mağlesef
Bundan sonra belki 1 kahverengi şekerli sade kahve içerim, başka bir şey yemiyorum, en son durumu yazacağım
Böyle sürekli hesap verince daha iyi oluyormuş
Günde 2 öğün zorlandım ama 3. Günden sonra alışıyorum:)) 2 gün daha sabır edeceğim:))yapabilirim :)))

Nasıl yani 2 öğün derken sabah ve akşam yemeğimi sadece ?

image.jpg Günaydın:))
Beklenildiği üzere kilo almışım
Neyse olan oldu, artık önünüze bakacağız:)))
Bakalım bugun kim daha az kalori alacak:))

Quzucum haftasonu girebilecek misin
Yoksa pazartesi mi girersin
Haftasonu dikkat etmiyorsun sanırım

Ben geri döndüm desem kabul edebilecek misiniz beni :KK43: buraya uğramayalı 1 kilo almışım bi daha aynı hatayı yaparsam vurucam kendimi yaa lütfen alın beni baya desteğe ihtiyacım var çok da utanıyorum :/

Ben geri döndüm desem kabul edebilecek misiniz beni :KK43: buraya uğramayalı 1 kilo almışım bi daha aynı hatayı yaparsam vurucam kendimi yaa lütfen alın beni baya desteğe ihtiyacım var çok da utanıyorum :/
Tamam canım kopma
Burası insanı disipline ediyor gerçekten
Ben 1 kasında 66 kg ile başladım kadınlar kulübüne, o günden beri neredeyse hergün yazıyorum bu siteye, yoksa diyet yalan oluyor, burası bana cok iyi geliyor

Bakalım yarın en düşük kaloriyi kim alacak:)))

Tamam canım kopma
Burası insanı disipline ediyor gerçekten
Ben 1 kasında 66 kg ile başladım kadınlar kulübüne, o günden beri neredeyse hergün yazıyorum bu siteye, yoksa diyet yalan oluyor, burası bana cok iyi geliyor
Cidden çok haklısın yaa sen de yaşamışsın buradan kopunca hesap vermeyince resmen saldım kendimi koşturmaca falan derken aldım 1 kiloyu ama kendime acımadım tabi:KK20: her gün yazacağıma söz verdim kendi kendime ve takıma da girdim inşallah tekrar düşük kalori moduna girerim :KK6:

Back