- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
- 133
- Konu Sahibi CallanPinckney
Bayanlar günaydın dün 1150 olmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben deneyebilirim amaa nasıl yapılcak bilmiyorum kısaca bahseder misin rica etsemKızlar benle birlikte yarından itibaren bir haftalikyoğurt diyeti yapacak var miiii
Ben biraz baktım ama normal diyetimden farkı yok ki her öğüne yoğurt eklenmiş ben de zaten bunu yapıyorumKızlar benle birlikte yarından itibaren bir haftalikyoğurt diyeti yapacak var miiii
Can sabah kahvaltıda sadece yogut var öğle sebze çorbası yada haşlanmış sebze yoğurt meyve ara yoğurt meyve akşam balık salata ben bazı günler salata tavuk yoğurt yapıyorum 5 günde 1.5 kilo veriyorsun ama 3 4 kilo vermiş gibi inceliyoruz biriyle yaparsam azm eder diye beraber yapalım dedimGünaydınlarrr
ben deneyebilirim amaa nasıl yapılcak bilmiyorum kısaca bahseder misin rica etsem
tamam ben varım akşam yemeğimden itibarenyalnız yoğurt light yemiyorum zararlı diye ben ev yapımı var yağı falan alınmış hep ondan yiyorum yine ondan yicem bi sıkıntı olur mu kiCan sabah kahvaltıda sadece yogut var öğle sebze çorbası yada haşlanmış sebze yoğurt meyve ara yoğurt meyve akşam balık salata ben bazı günler salata tavuk yoğurt yapıyorum 5 günde 1.5 kilo veriyorsun ama 3 4 kilo vermiş gibi inceliyoruz biriyle yaparsam azm eder diye beraber yapalım dedim
olsun yine de yola devam hep pozitif olmalıyızDün sanırım aştım sınırı. hiç saymadim bile, kaç gündür misafir almaktan misafir olmaktan doğru düzgün uyamadim. Bakalım yarın tartı ne gösterecek
tamam canım biriyle olunca daha azimli oluyor insan bende bu akşamdan itibaren yoğurtla başlıyorum canım ben daha önce de yaptım hem ev yoğurdu ile yaptım kaynağını yemiyodum o kadar birde sulu kısmıyla yiyorum yoğurdu inan 1 hafta yapsak baya incelir z sporda yapalim 1 hafta bide canım sınırsız meyve yazmasını bakma öyle yapınca kilo vermiyorum günde 2 max 3 meyve olacak bide ben aksamlari ekmek yemeyin daha iyi vermistimtamam ben varım akşam yemeğimden itibarenyalnız yoğurt light yemiyorum zararlı diye ben ev yapımı var yağı falan alınmış hep ondan yiyorum yine ondan yicem bi sıkıntı olur mu ki
Meyve konusunda haklısın ben çok yemeye karşıyım sonuçta o da şeker ve fazlası zararlı. Yoğurt konusunda da sıkıntı yok dediğine göre onu da suyuyla karıştırıp yicemm şimdi saat 4 oldu ara öğünümü yapcamm sevgili yoğurtla bugün sporumu da yaptım gerçi çok fazla değil ama 45 dakika yürüdüm sen neler yapıyosun canım spor olarak :)tamam canım biriyle olunca daha azimli oluyor insan bende bu akşamdan itibaren yoğurtla başlıyorum canım ben daha önce de yaptım hem ev yoğurdu ile yaptım kaynağını yemiyodum o kadar birde sulu kısmıyla yiyorum yoğurdu inan 1 hafta yapsak baya incelir z sporda yapalim 1 hafta bide canım sınırsız meyve yazmasını bakma öyle yapınca kilo vermiyorum günde 2 max 3 meyve olacak bide ben aksamlari ekmek yemeyin daha iyi vermistim
Leslie yada plates ama senle yoğurt diyeti yaparken yürüyüşe başlıca m 2 günde yüzmeye gidicemmmm haftaya cumartesi e hedeffffff 3 kilo verip 70 olmakkkkkkk hadisi insallahMeyve konusunda haklısın ben çok yemeye karşıyım sonuçta o da şeker ve fazlası zararlı. Yoğurt konusunda da sıkıntı yok dediğine göre onu da suyuyla karıştırıp yicemm şimdi saat 4 oldu ara öğünümü yapcamm sevgili yoğurtla bugün sporumu da yaptım gerçi çok fazla değil ama 45 dakika yürüdüm sen neler yapıyosun canım spor olarak :)
Benimde bu hafta kötü geçti yarın kaç çıkacak bakalımDün sanırım aştım sınırı. hiç saymadim bile, kaç gündür misafir almaktan misafir olmaktan doğru düzgün uyamadim. Bakalım yarın tartı ne gösterecek
Leslie ben dee yapıyodumm çok keyifli gerçekten :) inşallahh enn kısa zamanda 70 olursunnn arkadaşım bol boll su içmeyi ihmal etmee etmeyelim aslında onu da her akşam bildirsek ne güzel olur :)Leslie yada plates ama senle yoğurt diyeti yaparken yürüyüşe başlıca m 2 günde yüzmeye gidicemmmm haftaya cumartesi e hedeffffff 3 kilo verip 70 olmakkkkkkk hadisi insallah
Tamam canım ben şu içmeyi çok severmLeslie ben dee yapıyodumm çok keyifli gerçekten :) inşallahh enn kısa zamanda 70 olursunnn arkadaşım bol boll su içmeyi ihmal etmee etmeyelim aslında onu da her akşam bildirsek ne güzel olur :)