• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

upload_2015-4-1_8-39-2.png

daha maraton bitmedii 3 nisanda komite var ona kasıyorum asıl :KK17: tıp fakültesindeyim deli etti beni bu bölüm:confused:
kaçıncı sınıftasın
ben de doktorum 2012 mezunuyum.2 ay çalıştım acilde,sonra evlnedim,istifa ettim,tusa çalışırken hamile kaldım,şimdi bebişim birazcık büyüsün diye ona bakıyorum..kariyeri sonra düşüneceğim
Allah yardımcın olsun inşallah iyi geçer:)))

upload_2015-4-1_9-49-46.png

kızlar bu listeye de haflalık gram kayıplarımızı yazacağım
bakalım en cok gramı kimler verecekkk

Callancim 150 yi geçmedm karbonhidratta. 130 civarı idi. Üç gündür tartıda değişiklik yok. Aman artmasnda aynı kalması da sorun değil :) lucidacım sana başarılar diliyorum sınavlarında, callancımda inşallah yeniden döner işinin başına, senin gibi sağ duyulu doktorlara ihtiyacimiz var çünkü :)

143118.jpg

kızlarr akşam 18-22 arası diyetlerin en cok bozulduğu vakitlerr
aman bu vakitlere cokkk dikkattt

Ay evet ya bütün gün dikkat et sonra akşam yerle bir :KK43:
Çocuğa bişi eşe bişi derken kıyıdan köşeden alıyoruz bizde olmuyor. :KK11:

Buarada pazartesiyi hesaplıyamadım ama dün 1100 civarı oldum.
100 suquat yaptım 100 de mekik :KK76:

Callancim 150 yi geçmedm karbonhidratta. 130 civarı idi. Üç gündür tartıda değişiklik yok. Aman artmasnda aynı kalması da sorun değil :) lucidacım sana başarılar diliyorum sınavlarında, callancımda inşallah yeniden döner işinin başına, senin gibi sağ duyulu doktorlara ihtiyacimiz var çünkü :)
pdrcim ben tartıya çıkmayı bıraktım,inan rahatladım daha iyi oluyor,sadece düşük kalorili beslenmeye odaklandım..cuma günü artık ne gelirse diyorum,sen de sadece cumaları tartıya cıkabilirsin,çünkü her gün kilo kaybı olması çok zor( bir gün önceden tuvalete cıkmamışsan,kilo verdiğin halde artılarda bile cıkabiliyorsun)
iyi dileklerin için çok çokk teşekkür ediyorum:KK60:

Ay evet ya bütün gün dikkat et sonra akşam yerle bir :KK43:
Çocuğa bişi eşe bişi derken kıyıdan köşeden alıyoruz bizde olmuyor. :KK11:

Buarada pazartesiyi hesaplıyamadım ama dün 1100 civarı oldum.
100 suquat yaptım 100 de mekik :KK76:
evet akşamları benim de eşim fıstık,tatlı çay keyfi yapıyor,benim için çok zor oluyor ama bundan sonra 18 ve 22 arası daha dikkatli olalım
1000 kişi üzerinde araştırma yapmışlar, genelde diyet 18-22 arası bozuluyormuş,özellikle 20-21 arası en önemli saatler
18-22yi atlattık mı rahatlayabiliriz
artık bunun farkında olduğumuza göre daha dikkatli olacağız inşallah:KK60:
squat gittikçe artıyor,tek seferde mi yapıyorsun 100ü,maşallah sana:KK60:

İnşallah çok çok iyi geçer bir an önce bitirirsin .

Bu arada hoş geldin kaç günüdür yoktum yeni girebildim
hafta içi hepimiz daha aktif oluyoruz ama haftasonları yoğun olunca girilmiyor mağlesef

Teşekkür ederim inşallah vatana millete hayırlı bi doktor olurum yani bende bile doktor fobisi varken insanları çok rahat anlıyorum :) sizler nelerle uğraşıyorsunuz arkadaşlar sizleri de tanımak isterim :)

kaçıncı sınıftasın
ben de doktorum 2012 mezunuyum.2 ay çalıştım acilde,sonra evlnedim,istifa ettim,tusa çalışırken hamile kaldım,şimdi bebişim birazcık büyüsün diye ona bakıyorum..kariyeri sonra düşüneceğim
Allah yardımcın olsun inşallah iyi geçer:)))
İnanmıyorum bir doktor daha var çok mutlu oldum :)) ben henüz dönem 2 yim :) inşallah tusu halledersin kariyerinde de güzelce ilerlersin yaa şu dönemde malesef uzman olmayana doktor gözüyle bakılmıyor halbuki tam tersi birinci basamak da önemli ülkemizin buna ihtiyacı var bence :)

İnanmıyorum bir doktor daha var çok mutlu oldum :)) ben henüz dönem 2 yim :) inşallah tusu halledersin kariyerinde de güzelce ilerlersin yaa şu dönemde malesef uzman olmayana doktor gözüyle bakılmıyor halbuki tam tersi birinci basamak da önemli ülkemizin buna ihtiyacı var bence :)
canım uzman doktor değil de bu zamanda hiçbir meslek saygı görmüyor,öğretmen mühendis doktor vs çünkü ahlak olarak genel bir çöküş var..insan sadece insan olduğu için saygıyı hakeder...
inşallah tusu hallederim,teşekkür ederim:)) halledemezsem de sorun değil,insanlara yardım edebilmek adına gerçekten hayırlı mesleğimiz var:))

Ben mekik çekerken gelip suratıma oturuyor yada uzanıp sarılıyor :KK33:
oy oy yerim ben onu:)))

canım uzman doktor değil de bu zamanda hiçbir meslek saygı görmüyor,öğretmen mühendis doktor vs çünkü ahlak olarak genel bir çöküş var..insan sadece insan olduğu için saygıyı hakeder...
inşallah tusu hallederim,teşekkür ederim:)) halledemezsem de sorun değil,insanlara yardım edebilmek adına gerçekten hayırlı mesleğimiz var:))
evet haklısın insanlar artık hiçbir şeye değer vermiyorlar malesef..
bu 6 yıllık işkenceyi çekmişsin zaten, tus olsa güzel olur olmazsa canın sağolsun ama ne olursa olsun yap mesleğini güzel bilgiler uçmadan :)

Back