- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha maraton bitmedii 3 nisanda komite var ona kasıyorum asıl tıp fakültesindeyim deli etti beni bu bölümbölümün ne canım
iyi geçmesine sevindim :)))
Olsun olsun bugünün birincisi olcam kararlıyım her şeye rağmen komiteye rağmen sağlıklı beslenicemmm :)))Fazla yediğimiz gün böyle olsun,gayet iyi :))
kaçıncı sınıftasındaha maraton bitmedii 3 nisanda komite var ona kasıyorum asıl tıp fakültesindeyim deli etti beni bu bölüm
çok iyi hadi bakalım inşallahOlsun olsun bugünün birincisi olcam kararlıyım her şeye rağmen komiteye rağmen sağlıklı beslenicemmm :)))
kızlarr akşam 18-22 arası diyetlerin en cok bozulduğu vakitlerr
aman bu vakitlere cokkk dikkattt
daha maraton bitmedii 3 nisanda komite var ona kasıyorum asıl tıp fakültesindeyim deli etti beni bu bölüm
pdrcim ben tartıya çıkmayı bıraktım,inan rahatladım daha iyi oluyor,sadece düşük kalorili beslenmeye odaklandım..cuma günü artık ne gelirse diyorum,sen de sadece cumaları tartıya cıkabilirsin,çünkü her gün kilo kaybı olması çok zor( bir gün önceden tuvalete cıkmamışsan,kilo verdiğin halde artılarda bile cıkabiliyorsun)Callancim 150 yi geçmedm karbonhidratta. 130 civarı idi. Üç gündür tartıda değişiklik yok. Aman artmasnda aynı kalması da sorun değil :) lucidacım sana başarılar diliyorum sınavlarında, callancımda inşallah yeniden döner işinin başına, senin gibi sağ duyulu doktorlara ihtiyacimiz var çünkü :)
evet akşamları benim de eşim fıstık,tatlı çay keyfi yapıyor,benim için çok zor oluyor ama bundan sonra 18 ve 22 arası daha dikkatli olalımAy evet ya bütün gün dikkat et sonra akşam yerle bir
Çocuğa bişi eşe bişi derken kıyıdan köşeden alıyoruz bizde olmuyor.
Buarada pazartesiyi hesaplıyamadım ama dün 1100 civarı oldum.
100 suquat yaptım 100 de mekik
hafta içi hepimiz daha aktif oluyoruz ama haftasonları yoğun olunca girilmiyor mağlesefİnşallah çok çok iyi geçer bir an önce bitirirsin .
Bu arada hoş geldin kaç günüdür yoktum yeni girebildim
ne güzel,çok tatlısınızCallan cım suquart ve mekiği tek seferde yapamiyorum ara ara yapiyorum oğluşumla yapiyorum. Oglumda mekik sehpasina yatiyor suqart yapiyo falan anali oğullu yapiyoruz sporu
Teşekkür ederim inşallah vatana millete hayırlı bi doktor olurum yani bende bile doktor fobisi varken insanları çok rahat anlıyorum :) sizler nelerle uğraşıyorsunuz arkadaşlar sizleri de tanımak isterim :)Callancim 150 yi geçmedm karbonhidratta. 130 civarı idi. Üç gündür tartıda değişiklik yok. Aman artmasnda aynı kalması da sorun değil :) lucidacım sana başarılar diliyorum sınavlarında, callancımda inşallah yeniden döner işinin başına, senin gibi sağ duyulu doktorlara ihtiyacimiz var çünkü :)
İnanmıyorum bir doktor daha var çok mutlu oldum :)) ben henüz dönem 2 yim :) inşallah tusu halledersin kariyerinde de güzelce ilerlersin yaa şu dönemde malesef uzman olmayana doktor gözüyle bakılmıyor halbuki tam tersi birinci basamak da önemli ülkemizin buna ihtiyacı var bence :)kaçıncı sınıftasın
ben de doktorum 2012 mezunuyum.2 ay çalıştım acilde,sonra evlnedim,istifa ettim,tusa çalışırken hamile kaldım,şimdi bebişim birazcık büyüsün diye ona bakıyorum..kariyeri sonra düşüneceğim
Allah yardımcın olsun inşallah iyi geçer:)))
Hoşbuldukk :) çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)İnşallah çok çok iyi geçer bir an önce bitirirsin .
Bu arada hoş geldin kaç günüdür yoktum yeni girebildim
ne güzel,çok tatlısınız
canım uzman doktor değil de bu zamanda hiçbir meslek saygı görmüyor,öğretmen mühendis doktor vs çünkü ahlak olarak genel bir çöküş var..insan sadece insan olduğu için saygıyı hakeder...İnanmıyorum bir doktor daha var çok mutlu oldum :)) ben henüz dönem 2 yim :) inşallah tusu halledersin kariyerinde de güzelce ilerlersin yaa şu dönemde malesef uzman olmayana doktor gözüyle bakılmıyor halbuki tam tersi birinci basamak da önemli ülkemizin buna ihtiyacı var bence :)
oy oy yerim ben onu:)))Ben mekik çekerken gelip suratıma oturuyor yada uzanıp sarılıyor
evet haklısın insanlar artık hiçbir şeye değer vermiyorlar malesef..canım uzman doktor değil de bu zamanda hiçbir meslek saygı görmüyor,öğretmen mühendis doktor vs çünkü ahlak olarak genel bir çöküş var..insan sadece insan olduğu için saygıyı hakeder...
inşallah tusu hallederim,teşekkür ederim:)) halledemezsem de sorun değil,insanlara yardım edebilmek adına gerçekten hayırlı mesleğimiz var:))