• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

bakalım bugun en az kaloriyi kim alacak
sporumu yaptıktan sonra kilo listesini yapacağım

Süpersin, bende istiyorum 58 :)
kızlar bugun tartı yüzüme güldü 58.4
haftaiçi az yiyip haftasonu çok yenirse hedef kiloya düşülmüyor ama hep az beslenme düzenli kilo kaybı sağlıyor
hepimize maşallah
daha da iyi olalım
sağlıklı yasam için az lokma yiyelim
zevk için değil, yaşamak için yiyelim

merhaba kızlar ben bu kalori işinde yeniyim ondan pek bilgim yok.:KK16:bu kalorileri neye göre hesaplıyorsunuz?internette baktım ama gram gram vermiş tek tek böyle mi uğrasıyorsunuz?

merhaba kızlar ben bu kalori işinde yeniyim ondan pek bilgim yok.:KK16:bu kalorileri neye göre hesaplıyorsunuz?internette baktım ama gram gram vermiş tek tek böyle mi uğrasıyorsunuz?
canım ben telefonumdaki S health ile hesaplıyorum onun dışında başka bir sürü uygulama var bulabileceğin :) bulamadığım olursa netten bakıyorum gayet kolay bişe yani :))

canım fatsecret,kalorisepeti,diyet arkadaşım gibi sitelerde 1 porsiyon,1 kaşık,1 paket,1 adet,1 tane gibi ölçüler var,iyice araştır bu sitelerden birini kalori hesaplamak için kullanabilirsin
sonra sen de gel her gün burada bildirim yap olur mu:KK60:

İzindeyiz canım :) inşallah bi gün senin kadar sağlıklı beslenip senin kadar disiplinli spor yaparız :)
sağol canım güzel sözlerin için
siz benden daha iradelisiniz,daha düşük kaloriler alıyorsunuz quzu ve sen 800 kcal civarı gidiyorsunuz,ben daha hiç 800ü göremedim

kızlar bugunkü aldığım kcal:1147 eminim beni geçmişsinizdir
bakalım yarın bakcağım
listeye kiloları not aldım
yeni gelen arkadaşlar yarın kilo bildiriminde bulunabilir
onları da not alırım
cuma günü bakalım tartı kaç kiloyu gösterecek

Back