- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
kızlar bugun tartı yüzüme güldü 58.4
haftaiçi az yiyip haftasonu çok yenirse hedef kiloya düşülmüyor ama hep az beslenme düzenli kilo kaybı sağlıyor
hepimize maşallah
daha da iyi olalım
sağlıklı yasam için az lokma yiyelim
zevk için değil, yaşamak için yiyelim
canım ben telefonumdaki S health ile hesaplıyorum onun dışında başka bir sürü uygulama var bulabileceğin :) bulamadığım olursa netten bakıyorum gayet kolay bişe yani :))merhaba kızlar ben bu kalori işinde yeniyim ondan pek bilgim yok.bu kalorileri neye göre hesaplıyorsunuz?internette baktım ama gram gram vermiş tek tek böyle mi uğrasıyorsunuz?
bu egzersiz nasıl bişe ben ilk defa duyuyorum cok cahilim galibat25 total body circuit yapıldı
su içinde kaldım
biraz hııt workout'a benziyomuş :)bu egzersiz nasıl bişe ben ilk defa duyuyorum cok cahilim galibanetten araştırayım sen memnun musun acaba ne gibi gelişmeler oldu sende? :)
Valla kızlar callencim güzel spor yapar, mutlaka tavsiye alın :)bu egzersiz nasıl bişe ben ilk defa duyuyorum cok cahilim galibanetten araştırayım sen memnun musun acaba ne gibi gelişmeler oldu sende? :)
canım fatsecret,kalorisepeti,diyet arkadaşım gibi sitelerde 1 porsiyon,1 kaşık,1 paket,1 adet,1 tane gibi ölçüler var,iyice araştır bu sitelerden birini kalori hesaplamak için kullanabilirsinmerhaba kızlar ben bu kalori işinde yeniyim ondan pek bilgim yok.bu kalorileri neye göre hesaplıyorsunuz?internette baktım ama gram gram vermiş tek tek böyle mi uğrasıyorsunuz?
canım biraz yoğun ama toplamda 30 dakikanı alan bir egzersizbu egzersiz nasıl bişe ben ilk defa duyuyorum cok cahilim galibanetten araştırayım sen memnun musun acaba ne gibi gelişmeler oldu sende? :)
ayy pdrcim utandırdın beniValla kızlar callencim güzel spor yapar, mutlaka tavsiye alın :)
Saol cnm mekik aleti aldim arkadastan kullaniyorum iki gundurayy pdrcim utandırdın beni
sen ve quzu da maşallah hiç bırakmıyorsunuz sporu,çok iyi gidiyorsunuz
İzindeyiz canım :) inşallah bi gün senin kadar sağlıklı beslenip senin kadar disiplinli spor yaparız :)ayy pdrcim utandırdın beni
sen ve quzu da maşallah hiç bırakmıyorsunuz sporu,çok iyi gidiyorsunuz
Saol cnm mekik aleti aldim arkadastan kullaniyorum iki gundur
Valla güzel bişeye benziyo kondisyon kazanınca başlarım belki :)canım biraz yoğun ama toplamda 30 dakikanı alan bir egzersiz
bu başlıktan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/focus-t25-workout.807478/
sağol canım güzel sözlerin içinİzindeyiz canım :) inşallah bi gün senin kadar sağlıklı beslenip senin kadar disiplinli spor yaparız :)
çokk güzell:))Saol cnm mekik aleti aldim arkadastan kullaniyorum iki gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?