- Konu Sahibi Ceylinceylinbjk
Tabii k ibeni sevmek zorunda değil ben sadece bi ışık yakmasını bekledim o kadar ben beklemeye hazır ve raziyim çünkü duyguları olan taraf benim. Hem olumsuz olmadığını iddia ediyor hemde ses çıkarmıyor beni irrite eden o oldu. Yoksa haklısınız tabiki karşılık vermek zorunda bile değil. Ayrıca karakter ve yaş olarak zaten birşeyleri zorla yapacak biri değil, emin olmadan asla adımda atmaz zaten bu kadar zaman atmaması öyle biri olduğunun kanıtı.Bence patronuna karşı bencillik yapiyorsun sen onu seviyorsun diye o seni sevmek zorunda değil.Gercek ask bu değil bence. Ayrıca çok seviyorum duygularım çok yoğun dayanamayıp belli ediyorum diyorsun. O bu durumda ne hissediyor diye düşünüyormusun.Onun yerine kendini koy kapana sıkışmış gibi zorla sevmeye çalışıyor .Özgür bırak doğru karar versin adam.Zorla da sevecekse de sevmesin daha iyi .Beni istemeyeni ben hiç istemem birlikte olsam bile o kişi ile aklımda da hep soru işareti olur gerçekten seviyor mu diye.Tek tarafın çok seviyorumu ile hallolmuyor herşey .