• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın herkese benim derdim kendi ailemle gunlerdir iyi degilim kimseye de anlatamıyorum esime de

o halde sen ççocuklarına ayrımcılık

yapma sen zamanında uyanık olacaktım hiç değilse bunda sonra uyanık olda ççocuklarına zararları dokunmasın akraba evliliği gibi
Tabiki ben çocuklarıma ayrim yapmam Allah ta nasip etmesin zaten çocuklarımın bile yüzünü göremezler zaten ins burda onlarla ayni şehirde bir senem kaldı ins gideceğiz atamam çıkınca o zaman izini bile bulamazlar.

bence siz konunuzu bir düzenleyin.
sinirle yazmışsınız belli ki net anlaşılmıyor.
ailenizin sizi maddi anlamda sömürdüğünü, evlerini size yaptırıp sonra da kardeşlerinze vermeyi düşündüklerini, evladınızı kaybettiğinizde misafir gibi 1 hafta gelip gittiklerini destek olmadıklarını, işleri düştükçe gelip özür dilediklerini kısaca yazsanız daha anlaşılır konu. yorumları okumasam ortada hiçbir sorun yok ki derdim.
Ortada çok sorun var doğru anlamissiniz teşekkür ederim başka bir gün düzenleyip tekrar konuyu açarım

Bence kendini ifade etmedede yetersizsin hakkın olanı alamamakta buda etkili bunu kendinde geliştirmeni tavsiye ederim , bundan sonra pasif kalma
hakkın olanınıda al çekinme kaynanam babasından halan mirası hakkıyla alamadı haklarını erkek kardeşlerine kaptırdı halende bunun lafını eder ,bende alsaydın derim ,sonra laf etmenin üzülmenin manası yok , herşeyi zamanında yapmak gerek ,çekimserlik iyi bir huy değil karşı taraf sonra ezik görüp hakkını gasp ediyor kardeşinde olsa

Bence kendini ifade etmedede yetersizsin hakkın olanı alamamakta buda etkili bunu kendinde geliştirmeni tavsiye ederim , bundan sonra pasif kalma
hakkın olanınıda al çekinme kaynanam babasından halan mirası hakkıyla alamadı haklarını erkek kardeşlerine kaptırdı halende bunun lafını eder ,bende alsaydın derim ,sonra laf etmenin üzülmenin manası yok , herşeyi zamanında yapmak gerek ,çekimserlik iyi bir huy değil karşı taraf sonra ezik görüp hakkını gasp ediyor kardeşinde olsa

Aslında kendimi ifade etme sorunum yok ama insanları kırmak asla istemem oyle diye diye bu hale geldik

Çok sert olma, kırılırsın. Çok
yumuşak olma, ezilirsin. Hz.Ali

Gorusme yaa...cok mu muhtacsın...bi insanin zararı yararından fazlayda gorusmenin ne geregi var...kendi kendine yetmeyi ogren...keske bayramlar da hic olmasa...
Evet keske bayramlar olmasa düğün de olmasın beni sırf bir düğün yüzünden aptal yerine koydular çok zoruma gidiyor hala birde üste çıktılar haklı gibi

Işin kötü
Evet keske bayramlar olmasa düğün de olmasın beni sırf bir düğün yüzünden aptal yerine koydular çok zoruma gidiyor hala birde üste çıktılar haklı gibi
Isin en kotu tarafı da ne biliyormusun ben onları unutmaya çalıştıkça aynaya her baktığımda malesef annem gelir aklıma çünkü ona en cok benzeyen çocuğu malesef bendim :anne:

Kırgınlıkların var ama et tirnaktan ayrılmaz. Kardeşlerini bilemem ama annen ve baban senin için hic bir şey yapmasalar bile, dünyanın en kötü su olsâlar bile yine annen ve baban. Çok şık gorusmek istemezsen anlarım. Ama evine gelince kabul etmemek olmaz. annenin cektigi doğum sancısı ve emzirdigi sütü. Annenin ahini, babanın ahini alma. Sen Küçüksyn saygısızlık yapma. Ama cok sik gorusmek zorunda değilsin.

Kırgınlıkların var ama et tirnaktan ayrılmaz. Kardeşlerini bilemem ama annen ve baban senin için hic bir şey yapmasalar bile, dünyanın en kötü su olsâlar bile yine annen ve baban. Çok şık gorusmek istemezsen anlarım. Ama evine gelince kabul etmemek olmaz. annenin cektigi doğum sancısı ve emzirdigi sütü. Annenin ahini, babanın ahini alma. Sen Küçüksyn saygısızlık yapma. Ama cok sik gorusmek zorunda değilsin.
Ben saygısızlık yapmadım ama kardeşlerimi işin içine karistirmayacakti annem beni çok uzduler her seferinde affettim ama artık tak etti bu sefer çok başka onların hakkı var bunu inkar edemem ama benimde evlat olarak hakkım vardı.ama hakkımı vermediler yazık ki evlat arasında ayrim yapana

Back