Günaydın herkese benim derdim kendi ailemle gunlerdir iyi degilim kimseye de anlatamıyorum esime de

Düğünde kimseyi rezil edip mağdur etmedim aksine

düğünde taktığınız bileziği geri almıştınız neden daha geri arasınlar ki?
bahsettiğiniz kadar kötü olsalar zaman zaman gelip sizi ikna etmeye çalışmazlar gönlünüzü almazlar.
ayrıca yazdıklarınızdan ailenizin kardeşleriniziz her yerde dedikodusu yaptığı çıkıyor ki bu da hoş değil.

Kimseye anlamama gerek yok ayakları üzerine basan bir insanım ayrıca aile kavramı oyle lafta değil gerçekte olmalı

Alınganlık ?? Mesela diğer kızlarına maddi manevi destek sağlayıp yükselttiler evlerinde oturdu ev sahibi oldular oglanlari da öyle ki o evde benim de çok hakkım vardı yapılırken dedigim gibi gece yarılarına kadar çalıştım şimdi bu hakla alay ediliyor bunu yapan da baba ayrıca eğer ki anne baba ayrım yapmasaydı çocuklarda yapmazdı burda en kolayı suçlamak

Ben makesef o bileziği geri gönderdim diger düğüne gittiklerinde ve pişman oldum demezler çünkü artı dedikodusunu yaptigimizi da nerden cikarttini dedikodu yapabilmek için çevremde ortak kimseler olmalı ki yok siz yorum yapmak için yapmasaydiniz keske

Sizinle bizim konumumuz çok farklı adamlar çocuğumun cenazesinde bile beni yanlız bıraktılar siz yaşanılanları bilmediğiniz için konuşuyorsunuz

Ayrıca beni ikna etmeye çalışmaları kendi haksızlıkları olduğunu bildikleri içindir

Adam kayiran annem dahi olsa gorusmem...gorüşmüyorum...benden ozur dilenene kadar da görusmeyecegim...

işte bu yüzden özür dilemek erdem falan değildir.
Her seferinde mi bu olur özür dilemek erdemdir fakat haksizken dilemek değil sadece her iki durumda da erdemdir iyi valla sen yap yap hatayı özür dile yapmasinlar hatayi ve dilemesinler zorla özür mu diletiyorum

Sizinkine benzer bir ailede buyudum.Annem nefret ederdi benden hep,sebebini bilmiyorum.Anlattiklarina gore hep kotu davranirmis bana bebekken bile.Kardeslerim de oyle.Babam ise umursamazdi etrafinda olup biteni.10 sene once evlendim.Gorusuyordum onlarla ama bitmedi sorunlarimiz hep bir ayrimcilik,bir sevgisizlik.Canim aciya aciya gorusmeyi kestim.Cok zor oldu uzak durmak ama su an cok huzurluyum.Zaten arayip sormamami umursamadilar.Tek tarafliymis gorusme istegim anlamis oldum.Yani zarar goruyorsaniz uzak durun bence.Ailemizi secemiyoruz sonucta.Kendinize zarar vermeden en dogru karari verirsiniz umarim.

Kaçıncı özür dileyisleri ama değişen birsey yok hep aynı yap yap özür dile saçmalık yapmasınlar özür de dilemesinler

Gorusme yaa...cok mu muhtacsın...bi insanin zararı yararından fazlayda gorusmenin ne geregi var...kendi kendine yetmeyi ogren...keske bayramlar da hic olmasa...

Aynı sorunları yasamisiz belki ben daha fazlasını çünkü ben ne maddi hatta bırak maddiyi manevi bile destek görmedim ayrımcılık yaptıklarını hiç kabul etmiyorlar benim çocuğumun vefaatinda bile bir hafta misafir gibi milletle gelip gittiler sonrasında kayboldular aklımı kaciriyordum umurlarında değildi ta ki eşimden ayrılıyorum dedim o zamsn beni arayıp sormaya başladılar saçmalama diye halbuki esim sagolsun hep destek oldu ve o dönem benim çok kotu olduğumun farkındaydı bu yuzden beni bir arkadaşıma şehir dışına göndermişti ama bunu ben aileme soylememesi ona söyledim ve tutussunlar istedim nitekim dedigim gibi oldu ama yaşadığım yere geri gelince aynı oldular amaç su eşimle olayım ama onların umrunda olmayayım bana bunu yapan ailem şimdi eşime çok bağlı olmamdan dolayı eşimi suçluyorlar güya beni bu hale onlardan yani nefret etmemi sağlayan esimmis ne komik

Gorusme yaa...cok mu muhtacsın...bi insanin zararı yararından fazlayda gorusmenin ne geregi var...kendi kendine yetmeyi ogren...keske bayramlar da hic olmasa...
Canim ben zaten görüşmek istemiyorum her seferinde birsey yokmuş gibi geliyorlar ama bu kez tövbe haşa affetmiycem gerçi bu sefer gelmezler oglanlari ve kızları da karıştı bu sefer çok çok kotu oldu tabiki ihtiyacım yok esim yanımda olsun başka birsey istemem

30 kusur yaşından sonra çocuksu şeylerle isim yok sendrom felan değil bu üstelik okumuş bir insanim
okumuşlukla alakası yok azcık makalere bakarsan anlarsın bu sendrom bir alınman gerekirse iki alınıyorsun öz kardeşin düğününe yalvar yakar gitmek yerine düğün sahibi olarak gider normal şartlarda bir insan. vala bilimsel açıklamalar bu yönde, yok benim ailem berbat insan topluluğu böyle bunlar diyorsan evlatlıktan men et kendini ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…