- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Düğünde kimseyi rezil edip mağdur etmedim aksine
Kimseye anlamama gerek yok ayakları üzerine basan bir insanım ayrıca aile kavramı oyle lafta değil gerçekte olmalıBir eşinizin olayları bilmesi size zarar . Neden diyeceksin yarın ertesi gün kavga sırasında senin ailen de sana sahip çıkmadı gibi bir basit kelime kullanırsa bile o zaman yıkılırsınız. Mecbur değilsiniz konuşmaya evet ama çoğu yerde alışa gelmiş çok evlat arasında ayrım yapılma . Ki sen benim yüzde birimi yaşamadın ben hala annem babam diyorum NEDEN diyecen konuşuyorsun hala saf mısın onların cekinip anlaması gereken bir durum ben niye kuseyim . Hem yarın ertesi gün kimse yanında olmaz eşinde elalem ailen yanında olmasa bile ismi yeter deniliyor ya işte onun için konuş hem nankörlük te yapma . Büyüttü evlendirdi seni sokağa da atabilirdi hala da hizmetçi olarakta kullanabilirdi o yanında ki esine de güvenme onlar için aklını karıştırmaya bir kız yeter bilmem anlatabildim mi o zaman kime aglayacan
Alınganlık ?? Mesela diğer kızlarına maddi manevi destek sağlayıp yükselttiler evlerinde oturdu ev sahibi oldular oglanlari da öyle ki o evde benim de çok hakkım vardı yapılırken dedigim gibi gece yarılarına kadar çalıştım şimdi bu hakla alay ediliyor bunu yapan da baba ayrıca eğer ki anne baba ayrım yapmasaydı çocuklarda yapmazdı burda en kolayı suçlamakdirek olarak ayrımcılık diye gördüğün konular nedir hangi dvranışlarla ayırım yaptılar bu zamana kadar onları net biçimde yazarsan daha iyi anlaşılacak. bazen her şey bizim hissettiğimiz gibi olmayabiliyor. bunca kişi aynı şekilde düşünüp davranıyorsa belki de sen fazla alınganlık yapıyorsundur?
Ben makesef o bileziği geri gönderdim diger düğüne gittiklerinde ve pişman oldum demezler çünkü artı dedikodusunu yaptigimizi da nerden cikarttini dedikodu yapabilmek için çevremde ortak kimseler olmalı ki yok siz yorum yapmak için yapmasaydiniz keskedüğünde taktığınız bileziği geri almıştınız neden daha geri arasınlar ki?
bahsettiğiniz kadar kötü olsalar zaman zaman gelip sizi ikna etmeye çalışmazlar gönlünüzü almazlar.
ayrıca yazdıklarınızdan ailenizin kardeşleriniziz her yerde dedikodusu yaptığı çıkıyor ki bu da hoş değil.
Sizinle bizim konumumuz çok farklı adamlar çocuğumun cenazesinde bile beni yanlız bıraktılar siz yaşanılanları bilmediğiniz için konuşuyorsunuzbende bi ayrimcilik goremedim sahsen.bence sizin kendi buyutmeniz.insan kardesinin dugunune herhalukarda gider.bide dugunde surekli agliyacak kadar ne ayrimligi yapilmistir.herkesin telasi dugundur sizinlemi ilgilenecekler.dugunu boyle rezil ettiyseniz tepkileride gayet makul yerinde bence.biraz kendinize ceki duzen verin.anne baba cocugunu hic atabilirmi?bende ergenken filan boyle seyler dusunurdum ayrimcilik falan yapildigini ama yasim gectikce ne kadarda cocukca hareket ettigimin farkina vardim
Ayrıca beni ikna etmeye çalışmaları kendi haksızlıkları olduğunu bildikleri içindirdüğünde taktığınız bileziği geri almıştınız neden daha geri arasınlar ki?
bahsettiğiniz kadar kötü olsalar zaman zaman gelip sizi ikna etmeye çalışmazlar gönlünüzü almazlar.
ayrıca yazdıklarınızdan ailenizin kardeşleriniziz her yerde dedikodusu yaptığı çıkıyor ki bu da hoş değil.
Ayrıca beni ikna etmeye çalışmaları kendi haksızlıkları olduğunu bildikleri içindir
var işte o sendrom yüzünden dışlanmasam bile dışlanmış hissederimBunu bir tek ben söylesem size hak verecem de ortanca sendromu diye birsey varsa sizde niye yok
Ben olan birsey için konuşurum bu ortanca vs durumu değil bu anne babanın çocuğuna yaptığı haksızlıklar yiginivar işte o sendrom yüzünden dışlanmasam bile dışlanmış hissederim
Kaçıncı özür dileyisleri ama değişen birsey yok hep aynı yap yap özür dile saçmalık yapmasınlar özür de dilemesinlerAdam kayiran annem dahi olsa gorusmem...gorüşmüyorum...benden ozur dilenene kadar da görusmeyecegim...
Sonuç ne demek istiyorsunuzişte bu yüzden özür dilemek erdem falan değildir.
Her seferinde mi bu olur özür dilemek erdemdir fakat haksizken dilemek değil sadece her iki durumda da erdemdir iyi valla sen yap yap hatayı özür dile yapmasinlar hatayi ve dilemesinler zorla özür mu diletiyorumişte bu yüzden özür dilemek erdem falan değildir.
Hem özür dilemek ayrı işleri düşünce gelmeleri ayrıAyrıca beni ikna etmeye çalışmaları kendi haksızlıkları olduğunu bildikleri içindir
Kaçıncı özür dileyisleri ama değişen birsey yok hep aynı yap yap özür dile saçmalık yapmasınlar özür de dilemesinler
Aynı sorunları yasamisiz belki ben daha fazlasını çünkü ben ne maddi hatta bırak maddiyi manevi bile destek görmedim ayrımcılık yaptıklarını hiç kabul etmiyorlar benim çocuğumun vefaatinda bile bir hafta misafir gibi milletle gelip gittiler sonrasında kayboldular aklımı kaciriyordum umurlarında değildi ta ki eşimden ayrılıyorum dedim o zamsn beni arayıp sormaya başladılar saçmalama diye halbuki esim sagolsun hep destek oldu ve o dönem benim çok kotu olduğumun farkındaydı bu yuzden beni bir arkadaşıma şehir dışına göndermişti ama bunu ben aileme soylememesi ona söyledim ve tutussunlar istedim nitekim dedigim gibi oldu ama yaşadığım yere geri gelince aynı oldular amaç su eşimle olayım ama onların umrunda olmayayım bana bunu yapan ailem şimdi eşime çok bağlı olmamdan dolayı eşimi suçluyorlar güya beni bu hale onlardan yani nefret etmemi sağlayan esimmis ne komikSizinkine benzer bir ailede buyudum.Annem nefret ederdi benden hep,sebebini bilmiyorum.Anlattiklarina gore hep kotu davranirmis bana bebekken bile.Kardeslerim de oyle.Babam ise umursamazdi etrafinda olup biteni.10 sene once evlendim.Gorusuyordum onlarla ama bitmedi sorunlarimiz hep bir ayrimcilik,bir sevgisizlik.Canim aciya aciya gorusmeyi kestim.Cok zor oldu uzak durmak ama su an cok huzurluyum.Zaten arayip sormamami umursamadilar.Tek tarafliymis gorusme istegim anlamis oldum.Yani zarar goruyorsaniz uzak durun bence.Ailemizi secemiyoruz sonucta.Kendinize zarar vermeden en dogru karari verirsiniz umarim.
Canim ben zaten görüşmek istemiyorum her seferinde birsey yokmuş gibi geliyorlar ama bu kez tövbe haşa affetmiycem gerçi bu sefer gelmezler oglanlari ve kızları da karıştı bu sefer çok çok kotu oldu tabiki ihtiyacım yok esim yanımda olsun başka birsey istememGorusme yaa...cok mu muhtacsın...bi insanin zararı yararından fazlayda gorusmenin ne geregi var...kendi kendine yetmeyi ogren...keske bayramlar da hic olmasa...
30 kusur yaşından sonra çocuksu şeylerle isim yok sendrom felan değil bu üstelik okumuş bir insanimvar işte o sendrom yüzünden dışlanmasam bile dışlanmış hissederim
okumuşlukla alakası yok azcık makalere bakarsan anlarsın bu sendrom bir alınman gerekirse iki alınıyorsun öz kardeşin düğününe yalvar yakar gitmek yerine düğün sahibi olarak gider normal şartlarda bir insan. vala bilimsel açıklamalar bu yönde, yok benim ailem berbat insan topluluğu böyle bunlar diyorsan evlatlıktan men et kendini ne diyeyim30 kusur yaşından sonra çocuksu şeylerle isim yok sendrom felan değil bu üstelik okumuş bir insanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?