- 30 Aralık 2014
- 1.121
- 422
- 123
- 41
Sizlere yıllardır sure gelmis bir takım mevzulardan bahsetmek istiyorum ve uzun olacak şimdiden soyluyeyim... Ben bayadır evliyim ve kendi ailemin yaptığı cocuklari arasindaki ayrımcılığa tepki verdiğim için suan görüşmüyorum.içim içimi yiyor çok üzülüyorum bu ayrımcılık yeni değil çocukluğumuzdan beri var babam benim 1 yaş büyüğümü ve abisinin adını koyduğu oğlunu çok sever benim bir yas buyugum de dedigim annesinin ismidir.ben ortancayim malesef çok bahtsizim.çok acı ve sıkıntı çektim şimdiye çok şükür ediyorum en büyük şansım ise zaman zamsn sorun yaşasakta esimdir... ailem maddi manevi diğer çocuklarına hep destek oldu.babam erkek çocuğu düşünü iki erkek var bizde de biri abim biri en küçük erkek kardeşim.kızlar ise ikiside kurnaz ve bilmiş ben onlar gibi degilim onlar annem gibi yönetmeyi iyi bilirler.ben yatılı okuduğum için onlar gibi değilimdir. Bu yaşıma kadar hep ayrım gördüm hep diğerlerine birşeyler yapıldı çok afedersiniz eşşek gibi calisan da bendim ceyizde diğerlerine çok verildi ben bu konuda da dışlandım.anne ve babam ayrim yapinca kardeslerkmde aynısını yaptılar.suan hiçbiriyle görüşmüyorum... beni fazlasıyla uzduler esimde artık gorusme mi istemiyor ama en cokta ben istemiyorum.en son olan olayda da en küçük erkek kardeşimin düğünü vardı yine kirgindim ben bunlara düğüne yakın geldiler allem ettiler kullem ettiler benimde merhametli ve çabuk yumuşayan tarafımın olduğunu bildikleri icin sirf uzaktan gelecek akrabalar da beni çok severler onlara mahcup olmamak için beni kandırdılar ama buna ne kadar kandırmak denilebilir ki ben böyle olacağını az cok biliyordum....... Ama görevim diye düşündüm birde ne kadar da ayrim yapsalar da anne babadir dedim fakat bu kadarını beklemiyordum. Düğünde kac kez ağladım bilmiyorum gerçekten kardeşlerimin samimiyetsizligi beni çok üzdü.hüngür hüngür ağladım kinada ve düğünde sonra düğün bitti hersey bitti. Ikinci düğünde kızın memletekinde yapılacaktı güya oraya da gidecektik esim ve ben ama burdaki düğün bitince hiç umursamadilar ,kendimi aptal gibi hissettim kandirildigimi o zamsn düşündüm ve benim ailem evde kızken ben onların ayrimciligina tepki vermiyordun, evlenince verdim diye hep eşimi suçladı suçluyordu seni bu hale esin getirdi diyorlar ki alakası yok.. sunu anladim sadece insanin yasi ilerledikce gercekleri daha net görüp tepki verebiliyormus. beni evdeyken cok kullandılar her ise ben kosardim bacilarim evliydi gelirlerdi misafir gibi giderlerdi. Hele küçük kızkardeşim akıllara zarar bilmiş mi bilmiş o da annemin brtanesi uzakta oturuyor, ama yasadigimiz yere gelince ay boyunca kalip ortalik karistirip gidiyor hoş kaynanasigilin orada da öyleymiş.. Ama annem onun sözünden çıkmaz. neyse bunlar her seferinde beni üzer sonra gelir özür dilerler,bende anne baba diye dayanamam fakat en son bu düğün meselesi tak ettirdi arkadaşlar evlat arası ayrim olur mu ya deli eder bunlar insanı bizimde çocuğumuz oldu. Düğün zamani millet için kandirdilar bileziği de öz oğullarına çok durumum yokken taktik ama helal etmiyorum ki... çok zoruma gidiyor esime bile söyleyemiyorum 1bucuk ay sonra nasipse tekrar doğum yapacağım. Düşünsenize aileniz olmayacak yanınızda hoş hiç olmadılar ki aslında manen özellikle maddi hiç demiyorum zaten.babamın maddi olarak dediklerini söylesem diyor ki oğlum olsan neyse diyor tövbe tövbe evladin kızı erkeğimi var.... ne yazık ki ben o evde çok çalıştım hatta evin üstü yapılırken gece yarılarına kadar çalışırdım maddi destek için şimdi ise baba diyor ki ; küçük kız kardeşime sanki kardeşim olmasa hak verecek yok ki ben daha onlar sağ ile böyle birsey aklımdan geçmez fena olan kız kardeşime diyor ki ; ben çok çalıştım dediğimde buna hakkını cik verin diyor şok oldum ki..... bu dedigim kızkardeşim zengin aileye gelin gitti agzini açtığında bunlar sağ iken malimi alirim der.. işin kısacası arkadaşlar ben bu kez sonlandirdim ailem yok diyorum en son düğün olayında kızkardeşim kurnazligiyla ortalığı karıştırdı ben anneme tepki gostermistim düğün bitti işiniz bitti ne arayıp ne soruyorsunuz siz ayrimcisiniz diye bu kızkardeşte tuttu sevgili abisini devreye soktu neler söyledi abi bana gelip benim evime bana yapacakları varmış vs.iste şimdi bitti diyorum hersey ailem yok diyorum. ama yarin birgün yine gelecekler ne yapacağım o zamsn kapıyı aacmazsam aşağıdaki katta zile basıp illa gelmek istiyorlar. millete rezil oluyorum ama bu kez çok çok ağırdı yaptıkları daha buraya yazmadığım çok şey var anne babadir deyip hep sineye çektim. ama kardesleri de bu ayrimciliklari ile bu hale getiren bu kadar bilmiş ve üste çıkaran onlar siz olsanız ne yapardınız çok kez affettim her seferinde daha beter yaptılar ...