- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.841
ya ben genitali kendim yapıyorum oraya yapıldığını bilmiyordum hiç bu arada kızlar ben baya gittim bende işe yaradı çok azalma olduOrda da varsa killar yapiliyo canim evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben genitali kendim yapıyorum oraya yapıldığını bilmiyordum hiç bu arada kızlar ben baya gittim bende işe yaradı çok azalma olduOrda da varsa killar yapiliyo canim evet
Sen lazeremi gittin kendinmi yaptin anlamadim canim vucuduna gittin genitL bolgeyi kendinmi yapiyodunya ben genitali kendim yapıyorum oraya yapıldığını bilmiyordum hiç bu arada kızlar ben baya gittim bende işe yaradı çok azalma oldu
evet canım devam ediyorum zaten hala işlemden sonra genitale iki ay ara vermeyi düşünüyorum bakalım artıkSen lazeremi gittin kendinmi yaptin anlamadim canim vucuduna gittin genitL bolgeyi kendinmi yapiyodun
Anladim canim zaten islem yaptirinca iylestikten sonra yaptirabiliyosun oyle demisti doktorevet canım devam ediyorum zaten hala işlemden sonra genitale iki ay ara vermeyi düşünüyorum bakalım artık
Evet canim hatta on tarafinda ic kisimlarini yapio yani aklina gelebilcek her yeri hicbiyer kalmio arka onkızlar bir şey sorucam lazere gidenler afedersiniz makat tarafına da mı yapıyorlar ben kendim yapıyorum da genitali çok bilgim yok
Hayir canim artik etlesti oKizlar bizim 6. Haftamiz gecti ya tuvaletimizi yaparken zorlandigimizda fln bisey olurmu oraya ya
Yaa epilatörle denedim ben canimdan can gitti nasil yapiosunuz alt taraflari özellikle eldiven denedim o da tek tek uzun süruo ergenlik zamanlarimda agdayla hallediodum ama simdi hepsi zorBen hep epilator aletiyle yapiyodum ve ya duzenli yapa yapa azalmis gibiydide bu jilet isi hic iyi olmadi lazerede geri cikiyo diyolar arkadasim yaptirdi bikini bolgesinde hic bi degisim olmadi onca parada vermek istemiyorum
Canim bende cihazini almayi duisnuyorum memnun musun? Bana ozelden modelini atabilirmisin bide kac seans uyguladinya ben genitali kendim yapıyorum oraya yapıldığını bilmiyordum hiç bu arada kızlar ben baya gittim bende işe yaradı çok azalma oldu
Ya ne cihazi banada atin ya bende istiyom ya banada banada faydasi olmusmu kiz bu lazer epilasyon aletleri cikmis onlarlami yapiyomus epilator ya bilmiyorum ben alismistim ona pratik oluyo temiz oluyodu oda hayal oldu gerci yaHayir canim artik etlesti o
Yaa epilatörle denedim ben canimdan can gitti nasil yapiosunuz alt taraflari özellikle eldiven denedim o da tek tek uzun süruo ergenlik zamanlarimda agdayla hallediodum ama simdi hepsi zor
Canim bende cihazini almayi duisnuyorum memnun musun? Bana ozelden modelini atabilirmisin bide kac seans uyguladin
canım ben kendim almadım buz lazere gidiyorum orda kendim yapıyorumHayir canim artik etlesti o
Yaa epilatörle denedim ben canimdan can gitti nasil yapiosunuz alt taraflari özellikle eldiven denedim o da tek tek uzun süruo ergenlik zamanlarimda agdayla hallediodum ama simdi hepsi zor
Canim bende cihazini almayi duisnuyorum memnun musun? Bana ozelden modelini atabilirmisin bide kac seans uyguladin
Anlamadimcanım ben kendim almadım buz lazere gidiyorum orda kendim yapıyorum
Bizde su lazer epilasyon aletinden aldik sandik ya acaba onlar ise yariyomu gercektencanım ben kendim almadım buz lazere gidiyorum orda kendim yapıyorum
evet canım benim gittiğim yer ütüleme yöntemi yani jel sürüp gezdiriyorsun kolay zor değilAnlamadim
Lazere gidip atislarimi kendin yapiyosun sen nasil yapiyosun ya atisi
Himm anladim canim aciyomu pekievet canım benim gittiğim yer ütüleme yöntemi yani jel sürüp gezdiriyorsun kolay zor değil
Varmis demekki boyleleride canim nadirde olsabiraz önce bir konu okudum arkadaşlar kızın biri bir birliktelik yaşamış ve hamile kalmış adam kıza ve bebeğine sahip çıkmamış bu kızı seven biri varmış kız durumu ona anlatmış ve adam onu o şekilde kabul edip ailesine bile söylememiş evlenmek istemiş çok duygulandım böylesi var mıdır biz neler yaşadık Bizim karşımıza nasıl insanlar çıktı
eğer yüksek derecede yaparsa anlık bir sıcaklık hissi oluyor ama çok acımıyor alıştım artıkHimm anladim canim aciyomu peki
Cok nadir de olsa var demek ki cnmbiraz önce bir konu okudum arkadaşlar kızın biri bir birliktelik yaşamış ve hamile kalmış adam kıza ve bebeğine sahip çıkmamış bu kızı seven biri varmış kız durumu ona anlatmış ve adam onu o şekilde kabul edip ailesine bile söylememiş evlenmek istemiş çok duygulandım böylesi var mıdır biz neler yaşadık Bizim karşımıza nasıl insanlar çıktı
Gittiğin yerin adı nedir canm yazabilir misin bana kullandıkları makinayı bir arastiralimeğer yüksek derecede yaparsa anlık bir sıcaklık hissi oluyor ama çok acımıyor alıştım artık