- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.861
Ben anlamadım delik minik mi yoksa 2 tane mi görüyorsun 2 delik durumunu bilemedim demişsin deKızlar ben az once aynaylaa baktim
Ip felan gormedim hic ama tamamen et olmus orasi.. yani operasyon oncesi genisti orasi cidden mini minnacik
Hala lavobada tembizkerkenn bisy hissediyorum ama gorunurde bisey goremedim
Tahminimcee ve yuksek ihtimalle tuttu benimki:):) okadar ustalastikki bu konuda yorumda yapabiliyorum..:):)
2 delik durumunu bilemedim acaba bazi dikisler atti bazi dikisler tuttuda oylemi oldu dersinix??
Ben anlamadım delik minik mi yoksa 2 tane mi görüyorsun 2 delik durumunu bilemedim demişsin de
Ozelden resim attim sanaBen anlamadım delik minik mi yoksa 2 tane mi görüyorsun 2 delik durumunu bilemedim demişsin de
Canim nasil iki delik var eminmisin iki delik olduguna senOzelden resim attim sana
Canim nasil iki delik var eminmisin iki delik olduguna sen
Bizde şans yok galibabiraz önce bir konu okudum arkadaşlar kızın biri bir birliktelik yaşamış ve hamile kalmış adam kıza ve bebeğine sahip çıkmamış bu kızı seven biri varmış kız durumu ona anlatmış ve adam onu o şekilde kabul edip ailesine bile söylememiş evlenmek istemiş çok duygulandım böylesi var mıdır biz neler yaşadık Bizim karşımıza nasıl insanlar çıktı
O nasıl olmuş ki Turgay beye mi akın beye mi gitmiştin sen işlem şekli farklı ya ikisinin ondan sordum :/Ya eminim 2 delik varr.. reglim bitince son gun bugun bakim dedim ip felan yok ama iki delik var
O nasıl olmuş ki Turgay beye mi akın beye mi gitmiştin sen işlem şekli farklı ya ikisinin ondan sordum :/
O nasıl olmuş ki Turgay beye mi akın beye mi gitmiştin sen işlem şekli farklı ya ikisinin ondan sordum :/
Benim de aynı olurdu kesin :) kanama bende de olmadı ilkinde :)Bendeki bu sans nedir ilk iliskimde kanamam olmaz
Kanama olsun diye operasyona giriyorumda ondada iki delik mevcut hey allahim
Benim de aynı olurdu kesin :) kanama bende de olmadı ilkinde :)
:):) hey allahim kanama ne zor şeymiş :):)
Suanda guluyorum gercekten allahim sen guzel sonuclandir nolursun ya
Benim de olmamıştıBenim de aynı olurdu kesin :) kanama bende de olmadı ilkinde :)
Gordum kuzum dedigin gibi sanirim bende oyle gordum centik fln degil heralde iki delikmi biraktiki sendeYa eminim 2 delik varr.. reglim bitince son gun bugun bakim dedim ip felan yok ama iki delik var
Canim haber ver turgay bey cevap verinceTurgay beye gittim kendisine resim attim donunce haber veririm sizlerede
Kizlar yalnız en ozel bolgelerimizdne biyer sonuctaa ve biz bunu resimleyip knusiyoruz
Ayy sinirlerim bozuldu:):)
Benden cok kan gelmisti insallah yine okadar gelirBenim de olmamıştı
Kuzum peki al taraf niye oyle aralik gibi duruyo senin ayin doldumuKızlaar kızlarr cahilligimin gozü kör olsum ulan kahlaha atoyorum bi yandan aglıyorum
Turgay hoca ustteki delik idrar deligi alttaki delik regl yeri deddii ben sok
İdrar deligi yukarda oluyo canim icerdeki kucuk dudaklari ayirinca yukarda gozukuyorYa idrar deligi ortadami oluyormus hala icimde suphe var ama hadi neysee hey allahim