gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Sarkicimiz belli evet keseyi guclu kuvvetli birisi yapmasi lazim ayyy bide bir suru yemek yapariz borekler corekler tatlilar sarmalar :hamarat:
Aklıma adile naşit geldi diyordu ya hani şarkı gibi söyleyip o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış ay bian oradakilerle sacsaca Başbaşa kavga fln ettiğimizi düşündüm

Aklıma adile naşit geldi diyordu ya hani şarkı gibi söyleyip o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış ay bian oradakilerle sacsaca Başbaşa kavga fln ettiğimizi düşündüm
Canim ben su an kimlerle kavga ettgimizi dusundum biliomusun sen anladin soylemiyim ban yemek istemem :KK70: :KK70:

Ya azalma oluomu dicektim ben lazer 4 seans gittim bacaklarim azalxi diged bolgelere yetmedi 4 seans.. evlenince agdadan mi devam etsem dedm ama ona da utaniyorum ne bileyim
Azalma oluyo ama bitmiyor tabii. Lazer de ıslak bölgedekilere girmiyor

Bir de lazerle olsa bile %100 bitmiyo zaten 80 fln sonuç görme olasılığı
Su an benim nerdeyse hic azalma yok o bolgelerde canim sorun o.. azalsa geri kalan yuzde 20 yi de igneli epilasyonla hallettrcektim.. bacagim da yari yariya azalma oldu ama diger bolgelerde tık yok

Su an benim nerdeyse hic azalma yok o bolgelerde canim sorun o.. azalsa geri kalan yuzde 20 yi de igneli epilasyonla hallettrcektim.. bacagim da yari yariya azalma oldu ama diger bolgelerde tık yok
Dökülme fln hiç olmadı mı bu 4 seans boyunca o bölgede aslında orası daha güçlü olur diğer yerlere göre acaba zayıf mı ordaki kıl yapısı

Aynen canim beni sime bogsunlar bi ara bacaklar icin fln hani kremler oluyoya dogal parlaklik veeen onlardan cok aramistim bi sprey buldum ama o da bronzlastriomus ben cok bronz istemiyorum kendi renginde kalip parlasin hani ince ten coraplar varya oarlatan onun gibi istedim ama bulamadim malesef bunu sana nie anlattim bilmiyorum :KK70:
Kuzum avonun oyle biseyi var ben almistim krem icinde parlaklim var tene surunce sanki vucut sudan cikmis gibi parliyo almak istersen halaa bak canim

X