gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ani duygu durum degiskligi gibi bisey oluyo diye biliyorum bi anda mutsuz olup bi anda mutlu olmak bi anda korku yasanmasi bunun gibi biseydi diye biliyorum ben canim kiz yok seninki depresyon gibi biseydir canim

Kızlar sizce kaynanaya ve kendi annenize bi bucuk saatlik ilcede oturmakmi yoksa ayni ilcede 10 dklik yerde oturmakmi? Bi secim yapmam gerekio ama bi yandan yakin olsak cocuklara bakrlar bi yandan uzak olmak da iyi kafam rahat olur kaynana sonucta ne kadar iyi olabilir.. sizce?

Kuzum ben de ikilemdeyim hep çocuk acısından düşünmek iyi olacaktır kolay olması için hayatının ilerde ama nasıl her iki taraf da sen daha iyi bilirsin aynı ilçede olsan sıkıntı olur mu karışma cok gelme gitme vs

Allah iyiligini kaynana sonucta nekadar iyi olur diyosun ya cocuklara bakar yakin olursa benim erkek arkadasimin annesi kanatsiz melek cok degisik tatli bi insan ben isterim yakin olmayi cok iyi anlisyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…