-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.721
Ani duygu durum degiskligi gibi bisey oluyo diye biliyorum bi anda mutsuz olup bi anda mutlu olmak bi anda korku yasanmasi bunun gibi biseydi diye biliyorum ben canim kiz yok seninki depresyon gibi biseydir canimKızlar bipolar bozukluk hakkinda bilginiz varmi ya ? Izledigim yabanci dizide bahsediolardi da dikkatimi cekti belirtilerine baktim bunalim belirtilerine benzio bende de mi var yoksagerci olsa cevrem farkederdi mutlaka da degisik bi rahtsizlikmis Allah yardim etsin olanlara
Ah ah bende oyleyim guvenip hemen benimsiyorum iyi niyet sonunda hep benim sonunda kazik atiyolar banabenim anlattığım insanlar var ama ben zaten çabuk güveniyorum insanlara sorun ben de
Beraber olsak pskytr fln gerekmez bizlere bencedeEvet burdan bu kdrsa Yanyana olsak doktora fln gerek yok aslında insan dediğin şeye cok ihtiyaç duyuyo
Evet ya harika bisey iyi sardim sıkıp sıkıp gebertiyorum insanlariTamam bende yukleyim herkes cok guzel diyo bide arkadsinla oynayabiliyomussun
Koptum şuan :) :) :)Kizlar demin bi yerde okudum koptum siz de gulun istedim şey bu biz degilmiyiz ya
Eki Görüntüle 2226559
Hahaha aynen aynenKizlar demin bi yerde okudum koptum siz de gulun istedim şey bu biz degilmiyiz ya
Eki Görüntüle 2226559
Koptum şuan :) :) :)
Dogru demis bende o moddayimHahaha aynen aynen
Kuzum ben de ikilemdeyim hep çocuk acısından düşünmek iyi olacaktır kolay olması için hayatının ilerde ama nasıl her iki taraf da sen daha iyi bilirsin aynı ilçede olsan sıkıntı olur mu karışma cok gelme gitme vsKızlar sizce kaynanaya ve kendi annenize bi bucuk saatlik ilcede oturmakmi yoksa ayni ilcede 10 dklik yerde oturmakmi? Bi secim yapmam gerekio ama bi yandan yakin olsak cocuklara bakrlar bi yandan uzak olmak da iyi kafam rahat olur kaynana sonucta ne kadar iyi olabilir.. sizce?
Butun hirsi cikar ordaEvet ya harika bisey iyi sardim sıkıp sıkıp gebertiyorum insanlari
Ay cok guzelmis ya bayildim ben bunaKizlar demin bi yerde okudum koptum siz de gulun istedim şey bu biz degilmiyiz ya
Eki Görüntüle 2226559
Allah iyiligini kaynana sonucta nekadar iyi olur diyosun yaKızlar sizce kaynanaya ve kendi annenize bi bucuk saatlik ilcede oturmakmi yoksa ayni ilcede 10 dklik yerde oturmakmi? Bi secim yapmam gerekio ama bi yandan yakin olsak cocuklara bakrlar bi yandan uzak olmak da iyi kafam rahat olur kaynana sonucta ne kadar iyi olabilir.. sizce?
Yakin olmasi bencede iyidid diye dusunuyorum bendeSanırım ben de ikisine de yakın olsun isterim çünkü çocukları bakıcıya bırakmaktan iyidir bence
İyiyiz canim hamd olsun sen nasilsin napiyosun bakiyimKızlar nasılsınıız anca işten geldim hiç giremiyorum yahu
Nolsun canım iş güç yoğunluk çok sözde kriz var ama yokİyiyiz canim hamd olsun sen nasilsin napiyosun bakiyim