gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ah canim keske güzel olsa yapmam gereken birsuru sey varken ben oyunda takiliyorum
Yerinde olmayı isterdim ama neredeyse 1 aydır aralıksız çalışıyorum ve her sabah 6 da uyaniyorum kafam kazan gibi oluyor hala ev duzcez eşya bakamadık sen düşün yani

Kızlar bipolar bozukluk hakkinda bilginiz varmi ya ? Izledigim yabanci dizide bahsediolardi da dikkatimi cekti belirtilerine baktim bunalim belirtilerine benzio bende de mi var yoksa gerci olsa cevrem farkederdi mutlaka da degisik bi rahtsizlikmis Allah yardim etsin olanlara

Kızlar aslinda cidden hepimizin iyi bi psikologa gitmeye ihtiyaci var yasadiklarimiz cidden cok cok agir seyler bazen gozumun onunden gecio durduk yere.. sizin de dediginiz gibi insan kafasini veremio isine. Cunku aklin kotu yasantilarda kalio.. dusunsene esim en yakin arkadasim annem dedigin insanlarla bile aranda duvar var sirlarin var..
İlac verirse onu da icerim sorun degil ama benim böyle ihtiyacm herseyi butun sirlarimi anlatabilecegim biri olmali siz varsiniz ama burasi yetmio yuz yuze olsak belki iyi gelcek.. hani böyle aglaya aglaya herseyi anlatip o yuku atmak istiyorum

Valla öyle haklısın kiii

benim anlattığım insanlar var ama ben zaten çabuk güveniyorum insanlara sorun ben de

Evet burdan bu kdrsa Yanyana olsak doktora fln gerek yok aslında insan dediğin şeye cok ihtiyaç duyuyo

Ben gidicem atlatamiyorum ben bunun disindada baska skntlr kotu seyler yasadim bas ederim sandim ama olmuyo ben gidicem ilac fln iyi gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…