-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.221
Biz yalnis hatirladik baskasiyle karistirdik o zaman dimi kizlarAma siz nerden cikariyosunuz bu dedikodulari kizlar ayip degilmi ben cikolatadan nefret ederim diyetteyim ben kahvenin yaninda kuru meyve yerim o da bi tane kucuk kuru dut o kadar
Benim basim kelmi siz yerseniz bende sizle yerim hemde butun fındıklısen siyah üzüm ye madem bir iki tane
Akil sagligimiz cok yerindede sayilmaz aslinda bize cok acidilar bu sayfayi acmamiza izin verdilerEvett millet dicek bunlar buraya acmis konu galiba bakirkoy ruh ve sinir hastaliklarindan kacma hepsi
yonetimde yazik acimis almis buraya kendi kendilerine oteki tarafa gidip geliolar
Valla bende sakarya cok afedersin sey yap tuvalate dese yapiodum o ne derse napim herkes birbirinden bisey ogrenioyandaş ilan ediyorlar sen de böyle dedin şimdi ifşa olduk bak haklı olanın yanında olduk bence :) yanlı olanlar diğerleriydi
Biz yalnis hatirladik baskasiyle karistirdik o zaman dimi kizlar
Dogru soyluosun canim disardan okuyup yanlis anlayanlar haklilar arada bi gidip geliyz biz birimiz dikisimi patladi der biri ne zaman diktircem der biri diktirdim acilmadi der her turlusu mevcut elimizdeAkil sagligimiz cok yerindede sayilmaz aslinda bize cok acidilar bu sayfayi acmamiza izin verdiler
Hehe bende sana sarmistimValla bende sakarya cok afedersin sey yap tuvalate dese yapiodum o ne derse napim herkes birbirinden bisey ogreniosakarya trabzona gitcm diyodu bende gelcem kacta bulusalim cinim diodum kiza iyi sarmistim
Hakkaten elimizde her cesit var degisik degisik ne ararsan var en yelpazesindenDogru soyluosun canim disardan okuyup yanlis anlayanlar haklilar arada bi gidip geliyz biz birimiz dikisimi patladi der biri ne zaman diktircem der biri diktirdim acilmadi der her turlusu mevcut elimizde
Nolcak kiz sanki tas atiyz da kolumuzmu yoruluo yardim etcez tabi hele boyle bi konudaHehe bende sana sarmistim
Gel vatandas geelllHakkaten elimizde her cesit var degisik degisik ne ararsan var en yelpazesinden
Tabiki canim zor zamanlar yani ne isterseniz sorabilirsiniz bize önceden yaptrnca illaki yol gösterici oluoe sizde bize öyle olursunuz artıkBogazmanzarasi
Hepinizin hakki cok gecti az basinizi agritmadim vallahiNolcak kiz sanki tas atiyz da kolumuzmu yoruluo yardim etcez tabi hele boyle bi konuda
Gel vatandas geelll
Aa öylemi gormedim onu dur bakim özelden yazsana kiz kimDiger tarafta iki kanki birbirine girmis birbirlerini cok kolluyolardi halbuki
Hemen gecirdim icimden amiinnnnHepinizin hakki cok gecti az basinizi agritmadim vallahiallah hepinizin ne muradi varsa versin insallah hadi hepiniz muradinizi icinizden gecirin hemen amin diyin
Birbirlerine girmislerKızlar ben geldim nolmuş diğer tarafta hemen bakim geliiimmm napıyorsunuz
Yoğundum biraz cnm giremedim hiç evet birbirlerine girmişler aman bizden uzak olsunlarBirbirlerine girmislerhosgeldin canim hepimiz cil yavrusu gibi dagilmiz galiba sen napysn nasilsin
Aynen bizden uzak olsunlar ne yapiyolarsa yapsinlar islerinmi yogun canimYoğundum biraz cnm giremedim hiç evet birbirlerine girmişler aman bizden uzak olsunlar
Napim kuzum calismaya devam sen napiyosun :)Kızlar ben geldim nolmuş diğer tarafta hemen bakim geliiimmm napıyorsunuz