gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Evett millet dicek bunlar buraya acmis konu galiba bakirkoy ruh ve sinir hastaliklarindan kacma hepsi
yonetimde yazik acimis almis buraya kendi kendilerine oteki tarafa gidip geliolar
Akil sagligimiz cok yerindede sayilmaz aslinda bize cok acidilar bu sayfayi acmamiza izin verdiler

yandaş ilan ediyorlar sen de böyle dedin şimdi ifşa olduk bak haklı olanın yanında olduk bence :) yanlı olanlar diğerleriydi
Valla bende sakarya cok afedersin sey yap tuvalate dese yapiodum o ne derse napim herkes birbirinden bisey ogrenio sakarya trabzona gitcm diyodu bende gelcem kacta bulusalim cinim diodum kiza iyi sarmistim

Biz yalnis hatirladik baskasiyle karistirdik o zaman dimi kizlar

Akil sagligimiz cok yerindede sayilmaz aslinda bize cok acidilar bu sayfayi acmamiza izin verdiler
Dogru soyluosun canim disardan okuyup yanlis anlayanlar haklilar arada bi gidip geliyz biz birimiz dikisimi patladi der biri ne zaman diktircem der biri diktirdim acilmadi der her turlusu mevcut elimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…