- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.201
Kizzz nolmjs orda yaKiz normalde bildirim geliodu bana ordan gelmis de gormemisim heralde evet baya karismis yine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizzz nolmjs orda yaKiz normalde bildirim geliodu bana ordan gelmis de gormemisim heralde evet baya karismis yine.
Sende iyiki varsin canimKızlar gerçekten iyi ki varsınız yeri geliyor burda en yakınım dediğim insana anlatamayıp sizle paylaşıyorum Bogazmanzarasi X xxoxxoxx @Hayatgercek M Masalruya6 @Daisyyg N Nelizz
Gordum bebegim gun gecmiorduki ortalik karisiyordu yüksel kız hakettik biz bak kösemize cekildik ohh mis oturun daha kahve yapcam yaninda bil bakalim necansın valla modumuzu yükseltmemiz lazım yoksa olmuyor görmüşsün diğer konuyu
Ay catlayacm nolmushakkaten diğer taraf karışmış
Kuzum son üc sayfaya baktim bende biseylr olmus her zamanki seyler degisen bisey yok heyecan yapma yalniz bu konuya hakim olmayan biri biz diger taraf diger taraf diyip duruyz dicek kafayi yemis bunlar diger taraf diyince baska yerler anlasilio sanki tahtali köy gibiKizzz nolmjs orda ya
çikolataaaaaGordum bebegim gun gecmiorduki ortalik karisiyordu yüksel kız hakettik biz bak kösemize cekildik ohh mis oturun daha kahve yapcam yaninda bil bakalim ne
Diger tarafa git de gel canim senOraya bakip geliyom kizlar
Bak bak benim anlatamadığımı rabbim yaşatarak göstermiş onlaraOraya bakip geliyom kizlar
Sesli güldümmmDiger tarafa git de gel canim sen
Hayir yalanci ben diyetteyim bi kere cikolatayi da hic sevmem ama olsun bulusursak sizle yine de cikolata yicem kutlama amacliçikolataaaaa
Cikilata bence yanindaGordum bebegim gun gecmiorduki ortalik karisiyordu yüksel kız hakettik biz bak kösemize cekildik ohh mis oturun daha kahve yapcam yaninda bil bakalim ne
sen siyah üzüm ye madem bir iki taneHayir yalanci ben diyetteyim bi kere cikolatayi da hic sevmem ama olsun bulusursak sizle yine de cikolata yicem kutlama amacli
Ayni fikirdeyim bebegim t harfi cikmasiyla agzimizdan basliyordu suclamalar bogazmanzarasi napsindi artik kimseyi övmüyordu sonuc alsa da ovemiyordu hunharca sucluyorlardi onu ve yandaslari xxo neliz iBak bak benim anlatamadığımı rabbim yaşatarak göstermiş onlara
Ay be guldum ya tobe yarabbim ya diger taraf diyince ama oyle anlasiliyo hakkatenKuzum son üc sayfaya baktim bende biseylr olmus her zamanki seyler degisen bisey yok heyecan yapma yalniz bu konuya hakim olmayan biri biz diger taraf diger taraf diyip duruyz dicek kafayi yemis bunlar diger taraf diyince baska yerler anlasilio sanki tahtali köy gibi
Ama siz nerden cikariyosunuz bu dedikodulari kizlar ayip degilmi ben cikolatadan nefret ederim diyetteyim ben kahvenin yaninda kuru meyve yerim o da bi tane kucuk kuru dut o kadarCikilata bence yaninda
Uctum geldimDiger tarafa git de gel canim sen
yandaş ilan ediyorlar sen de böyle dedin şimdi ifşa olduk bak haklı olanın yanında olduk bence :) yanlı olanlar diğerleriydiAyni fikirdeyim bebegim t harfi cikmasiyla agzimizdan basliyordu suclamalar bogazmanzarasi napsindi artik kimseyi övmüyordu sonuc alsa da ovemiyordu hunharca sucluyorlardi onu ve yandaslari xxo neliz i
Evett millet dicek bunlar buraya acmis konu galiba bakirkoy ruh ve sinir hastaliklarindan kacma hepsiAy be guldum ya tobe yarabbim ya diger taraf diyince ama oyle anlasiliyo hakkaten
Evet hepimizi topa tuttular hic gunahimiz yokken kimse anlamadi bizleri simdi iyi olmus onlaraAyni fikirdeyim bebegim t harfi cikmasiyla agzimizdan basliyordu suclamalar bogazmanzarasi napsindi artik kimseyi övmüyordu sonuc alsa da ovemiyordu hunharca sucluyorlardi onu ve yandaslari xxo neliz i