-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.181
Sizde ne kursun heveslisiymissinizİnsallah kuzum insallah dua edin.
Bende istiyorum bana da direkt sık ama acele et bari savunmamdan önce sık da işe yarasin
Aayy kotu olmus canim ya bu olayi inan cok buyutme kafanda bende öyleydim ama oluyo bitio bak..cocuk da ne güzel planlamis sasirdim bi anda sok oldum ondan öyle oldu yoksa cok mutlu oldum fln de bari
Beklemiyodum bi anda sasridim kaldim mutluluktan dilim tutuldu sanki soka girdi aslinda cok mutlu oldum fln deKızlar günaydıın ben dün hayatımdaki insandan evlilik teklifi aldım çok farklı bir duyguymuş bu olaylardan dolayı tepkimi çok belli edemedim oda mutlu olmadım sandı çok bozuldu şimdi sürekli söylicek bunu yani sizce tepkimi belli edemememle ilgili ne söyleyebilirim çocuk sanıyor hiç mutlu olmadım
Bide böyle gülum ölüm ölüm dedigin nedirki gülümSizde ne kursun heveslisiymissiniz
Aaa hangi konu kız nolmusDiğer konu karışmış yine oraya baktım da şimdi size yazacaktım
Ayy sagol canim senin kadar olamam cok seviyorum böyle stresliyken bile mutlu gorunebilen insanlari benim hemen modum dusuo mideme vuruo stres ondan seni cok seviymSizsiniz sempatiiiik :)
Kiz normalde bildirim geliodu bana ordan gelmis de gormemisim heralde evet baya karismis yine.Diğer konu karışmış yine oraya baktım da şimdi size yazacaktım
Kiz allah korusun allah size uzun omur versinBide böyle gülum ölüm ölüm dedigin nedirki gülümtöbe töbe
Hepimiz iyi ki varız :)Kızlar gerçekten iyi ki varsınız yeri geliyor burda en yakınım dediğim insana anlatamayıp sizle paylaşıyorumBogazmanzarasi X xxoxxoxx H Hayatgercek M Masalruya6 Daisyyg N Nelizz
Geldim kuzucuklarim benim ay yerim seni kozlar bugun sanki bugun enerji yukslemis biraz masallah diyelimm
Hayırlı güzel ömrümüz olsun yaaa hepimizinKiz allah korusun allah size uzun omur versin
Canim benim sende sizde iyiki varsiniz valla ayni durumdayim bende cevremle herseyi paylasamiyorum ama sizKızlar gerçekten iyi ki varsınız yeri geliyor burda en yakınım dediğim insana anlatamayıp sizle paylaşıyorum
Bogazmanzarasi X xxoxxoxx H Hayatgercek M Masalruya6 Daisyyg N Nelizz
Amin canim hayirli bi hayat nasip olsun insalalh hepimize.. bide hayirli cocuklar ama hemen degilKiz allah korusun allah size uzun omur versin
Ayy sagol canim senin kadar olamam cok seviyorum böyle stresliyken bile mutlu gorunebilen insanlari benim hemen modum dusuo mideme vuruo stres ondan seni cok seviymvuhhhuuu romantik dakikalar
Bogazmanzarasixxoxxoxx
Nasil karismis nolmus kizDiğer konu karışmış yine oraya baktım da şimdi size yazacaktım
Ayy evet bugün 10 dk cik savunmam icin prova yaptim da az da olsaGeldim kuzucuklarim benim ay yerim seni kozlar bugun sanki bugun enerji yukslemis biraz masallah diyelimm