gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Sizde ne kursun heveslisiymissiniz

Beklemiyodum bi anda sasridim kaldim mutluluktan dilim tutuldu sanki soka girdi aslinda cok mutlu oldum fln de

Bide böyle gülum ölüm ölüm dedigin nedirki gülüm töbe töbe
Bizde böyle yazcaktim pardon :) N Nelizz
Sende gel begen cık öyle olmuo o isler buraya girdiysen yazcaksin sekerim burda hepimiz bunalima girdik hani hep buraya gelip espri yapcaktin bize o kadar seni sempatik ilan etmistik X xxoxxoxx

Diğer konu karışmış yine oraya baktım da şimdi size yazacaktım

Geldim kuzucuklarim benim ay yerim seni kozlar bugun sanki bugun enerji yukslemis biraz masallah diyelimm

Canim benim sende sizde iyiki varsiniz valla ayni durumdayim bende cevremle herseyi paylasamiyorum ama siz
Kiz allah korusun allah size uzun omur versin
Amin canim hayirli bi hayat nasip olsun insalalh hepimize.. bide hayirli cocuklar ama hemen degil savunma aklima geldikce bi an once coluk cocuga karisip kariyeri fln birakasim gelio

Ayy sagol canim senin kadar olamam cok seviyorum böyle stresliyken bile mutlu gorunebilen insanlari benim hemen modum dusuo mideme vuruo stres ondan seni cok seviym vuhhhuuu romantik dakikalar
Bogazmanzarasixxoxxoxx
cansın valla modumuzu yükseltmemiz lazım yoksa olmuyor görmüşsün diğer konuyu

Geldim kuzucuklarim benim ay yerim seni kozlar bugun sanki bugun enerji yukslemis biraz masallah diyelimm
Ayy evet bugün 10 dk cik savunmam icin prova yaptim da az da olsa bi yandan calisip sunum yapip bi yandan buraya yaziyorum :)) qrtik bencede cikalim su bunalimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…