- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.261
Bende benimkinin goremedim henuz ama benimki tam tersi hunharca durumu iyiye kosuo resmenİnşallah o günlerini görürüm de içime su serpilir canım çok sağol inşallah biz de herkes de kurtulur
KPSSde değil canım özelde de isim yapmam çok zor abim de bi tuhaf zatenCanim özel sektöre yonelirsin kpss olmazsa dünyanin sonu degilki
Evet bu kış sert geçecek derler ya hani bu yaz sert geçecek bize de ;(Rabbim kurtarsın inşallah seni de. Bu yaz bizim için çok çetrefilli o zaman
Benimkinin de öyle işteBende benimkinin goremedim henuz ama benimki tam tersi hunharca durumu iyiye kosuo resmen
İnşallah kurtuluruz inşallah canımEvet bu kış sert geçecek derler ya hani bu yaz sert geçecek bize de ;(
Öyle olsa nolcak kuzum elbet görcekler yaptiklarinin sonucunu sen rahat ol..Benimkinin de öyle işte
İnş cnm inş an geliyo o günler hiç gelmeyecek gibi geliyo bezenİnşallah kurtuluruz inşallah canım
Gelio o günler de o zaman da baska dertler cikio kizlar malesefİnş cnm inş an geliyo o günler hiç gelmeyecek gibi geliyo bezen
Bana da öyle geliyo dipsiz kuyu ve sanki boşuna çabalıyorumİnş cnm inş an geliyo o günler hiç gelmeyecek gibi geliyo bezen
Büyümek ne aptal şeymiş ya çocukluğumu da deli gibi özlüyorum inankiGelio o günler de o zaman da baska dertler cikio kizlar malesef
Şimdi bana kaybolan yıllarımı verselerBüyümek ne aptal şeymiş ya çocukluğumu da deli gibi özlüyorum inanki
Yeminle bu hataya düşmezdimŞimdi bana kaybolan yıllarımı verseler
Şu kanama bir olsunda hayat memat meselesi çünkü başka sıkıntılar elbet olcaktır sıkıntısız bian yok maalesef elbet uğraşırız katlanırız çözmeye çalışırız mecbur elden geldikçeGelio o günler de o zaman da baska dertler cikio kizlar malesef
Ahh aaahYeminle bu hataya düşmezdim
Amin inşallah valla şu dertten bi kurtulalım da başka şeyler bu dert varken de yakamızı bırakmıyor kiAhh aaahAllah’ım kurtar bizi
Haha bizi ugurladin yenileri geldi demi daha da gelcek isigi goren geliyoKızlar o degilde sürekli yeni nelizler daisyygler xxolar doguo gibi hissediyorum kendimi özelden sürekli yeni birileri yazio hadi seni de yaptrdin ugurladik derken yeni biri yazio ben yaptrmayi dusunuym die
Neden canimBen bi stres oldum yine dağıldım ya puffff
Cok iyi anliyorum haklisin bu yuzden hayatimizin bi bolumunu resmen yasamiyoruz ya bende hayatimi hic ettim bu yuzdenSağol canım da işte benim psikoloji artık dayanmıyor bu aptal şeyi düşüneceğim diye hayatım elimden kayıp gidiyor. Sırf bu şey yüzünden atanamıyorum evde durdukça köreliyorum hayatıma bakamıyorum bu çok kötü.
Sendemi bu yuzden streslisin canimben de çok stresli ve tedirginim
Evet atlatamadan insan asla rahat edemiyo yaİnş biz de oyle deriz cnm işte İnsan atlatmadan o pencereden bakamıyor maalesef