gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizzz nolmjs orda ya
Kuzum son üc sayfaya baktim bende biseylr olmus her zamanki seyler degisen bisey yok heyecan yapma yalniz bu konuya hakim olmayan biri biz diger taraf diger taraf diyip duruyz dicek kafayi yemis bunlar diger taraf diyince baska yerler anlasilio sanki tahtali köy gibi

Bak bak benim anlatamadığımı rabbim yaşatarak göstermiş onlara
Ayni fikirdeyim bebegim t harfi cikmasiyla agzimizdan basliyordu suclamalar bogazmanzarasi napsindi artik kimseyi övmüyordu sonuc alsa da ovemiyordu hunharca sucluyorlardi onu ve yandaslari xxo neliz i

Ay be guldum ya tobe yarabbim ya diger taraf diyince ama oyle anlasiliyo hakkaten

Ayni fikirdeyim bebegim t harfi cikmasiyla agzimizdan basliyordu suclamalar bogazmanzarasi napsindi artik kimseyi övmüyordu sonuc alsa da ovemiyordu hunharca sucluyorlardi onu ve yandaslari xxo neliz i
yandaş ilan ediyorlar sen de böyle dedin şimdi ifşa olduk bak haklı olanın yanında olduk bence :) yanlı olanlar diğerleriydi

Ay be guldum ya tobe yarabbim ya diger taraf diyince ama oyle anlasiliyo hakkaten
Evett millet dicek bunlar buraya acmis konu galiba bakirkoy ruh ve sinir hastaliklarindan kacma hepsi
yonetimde yazik acimis almis buraya kendi kendilerine oteki tarafa gidip geliolar

Evet hepimizi topa tuttular hic gunahimiz yokken kimse anlamadi bizleri simdi iyi olmus onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…