- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.241
Aynen öyle keske kimse yazmasa keske kimse yaptrmak zorunda kalmasa ama..Valla artık kimse eklenmesin ya bu derde
Çözümü var Allahtan o da doğru yaAynen öyle keske kimse yazmasa keske kimse yaptrmak zorunda kalmasa ama..
Canim niye noldu sakin ol.. ya seninki en güzeli buyuk sehirdesin son zaman gidip yaptrrsin benim de oyle bi sansim olsaydi keske yolla beraber maksimum 2 saatlik isin var..Ben bi stres oldum yine dağıldım ya puffff
Haklisin canim iste paran olsa direkt git kalici yaptr dicem de gerci onda da hemen kafan rahatlamio.. bi sekilde unutmaya calis dusundugun kadar zor bisey yok gercekten dusundukce kuruo insan.. bende oyleydim bosuna yani bu kadar dert edinmisim kendime..Sağol canım da işte benim psikoloji artık dayanmıyor bu aptal şeyi düşüneceğim diye hayatım elimden kayıp gidiyor. Sırf bu şey yüzünden atanamıyorum evde durdukça köreliyorum hayatıma bakamıyorum bu çok kötü.
Çalış çalış kuzum emeklerin boşa çıkmaz inş dualarımız seninleNapim kuzum calismaya devam sen napiyosun :)
İnş biz de oyle deriz cnm işte İnsan atlatmadan o pencereden bakamıyor maalesefHaklisin canim iste paran olsa direkt git kalici yaptr dicem de gerci onda da hemen kafan rahatlamio.. bi sekilde unutmaya calis dusundugun kadar zor bisey yok gercekten dusundukce kuruo insan.. bende oyleydim bosuna yani bu kadar dert edinmisim kendime..
Gerçekten o kadar dert edilecek bir şey değil mi canım ? Valla param olsa duramazmışım gibi. Sınavlar olup bitiyor kafamı veremiyorum sonuçlar hüsran tabi. Geleceğimi huzurumu mahveden o adi insanın da rahat olması hiç hoşuma gitmiyor iyice sinir basıyor banaHaklisin canim iste paran olsa direkt git kalici yaptr dicem de gerci onda da hemen kafan rahatlamio.. bi sekilde unutmaya calis dusundugun kadar zor bisey yok gercekten dusundukce kuruo insan.. bende oyleydim bosuna yani bu kadar dert edinmisim kendime..
İnşallah yaaa valla bi atlatsaydık... yaza düğün di mi canım senin deİnş biz de oyle deriz cnm işte İnsan atlatmadan o pencereden bakamıyor maalesef
İnş en kısa zamanda fırsat bulursun cnm kafa dayanmıyor bazı noktada haklısın ama az düşünmeye çalış birseyler izle en kolay oyle dağılıyor insanın kafasıSağol canım da işte benim psikoloji artık dayanmıyor bu aptal şeyi düşüneceğim diye hayatım elimden kayıp gidiyor. Sırf bu şey yüzünden atanamıyorum evde durdukça köreliyorum hayatıma bakamıyorum bu çok kötü.
Evet cnmİnşallah yaaa valla bi atlatsaydık... yaza düğün di mi canım senin de
Haklisin canim insan yasamadan rahatlayamiyo tabi..İnş biz de oyle deriz cnm işte İnsan atlatmadan o pencereden bakamıyor maalesef
İnsallah sizde atlatrsinz canim onun rahat olmasina bakma elbet tokezlicek yani ah aldi bi kere..Gerçekten o kadar dert edilecek bir şey değil mi canım ? Valla param olsa duramazmışım gibi. Sınavlar olup bitiyor kafamı veremiyorum sonuçlar hüsran tabi. Geleceğimi huzurumu mahveden o adi insanın da rahat olması hiç hoşuma gitmiyor iyice sinir basıyor bana
Şu sınavlara odaklanabilsem bi hayatımın en rezil puanlarını alıyorum hepİnş en kısa zamanda fırsat bulursun cnm kafa dayanmıyor bazı noktada haklısın ama az düşünmeye çalış birseyler izle en kolay oyle dağılıyor insanın kafası
Canim özel sektöre yonelirsin kpss olmazsa dünyanin sonu degilkiŞu sınavlara odaklanabilsem bi hayatımın en rezil puanlarını alıyorum hepişim olmayacakmış gibi bu dert yüzünden
İnşallah o günlerini görürüm de içime su serpilir canım çok sağol inşallah biz de herkes de kurtulurHaklisin canim insan yasamadan rahatlayamiyo tabi..
İnsallah sizde atlatrsinz canim onun rahat olmasina bakma elbet tokezlicek yani ah aldi bi kere..
Gercekten o kadar dert edilecek bisey degil üzülme..
Rabbim kurtarsın inşallah seni de. Bu yaz bizim için çok çetrefilli o zamanEvet cnm