- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.081
Ayyy canım boşver valla kendimizi yoruyoruz bunlar yüzünden baksana hepsi pasif oldu artıkKizlar sabahin köründe sinir krizine girdim kim bu mal ya. Gerizekali kendini zeki sanip bide tartismaya giiriyo benimle ya sen kimsin kim
Evet canim cok sükürAyyy canım boşver valla kendimizi yoruyoruz bunlar yüzünden baksana hepsi pasif oldu artık
her zamanki şeyler işte senin kaynanan mıAl benden de o kadar. Senin neyin var
Hersey kuzum malum dugun yakin cok stresli geciyoher zamanki şeyler işte senin kaynanan mı
bazı arkadaşlarıma o kadar özeniyorum ki evleniyorlar düğün dernek çocuk maşallah hep destek aileler nasip midir nedir ya Rabbim hayırlısıyla versin sana da canım umarım imrendiğim gelinlerden olursun kuzum benimHersey kuzum malum dugun yakin cok stresli geciyo
Kim kime saldirdi kiz noldu hic haberim yok benim girdim kuzum sagol darisi is arayanlarin hepsine olsun yoruluyorum eve gelince uyuyorum giremedim ya bende de bi gelisme yok yuzuk yok henuzcanım nerelerdesin sen hiç görünmüyorsun diğer taraf karıştı sinir ettiler beni ya sabahtan beri bir güruh erkek saldırdı ay ne laflar
sen neler yaptın işe girmişsin hayırlı olsun var mı sende yeni gelişmeler
Him geri barisitiginizi bilmiyodum canim kopmamistir hep boyle sorunlar yasiyodunuzaynı kişi canım bağımız bu zamana kadar kopmadı bir türlü belkide artık kopmuştur
Nekadar kaldi dugune oyle seyler dusunme kiz okadar emek verdin ne donmesi ya iyiyim canim bende alistim cok sukur bi sknti yok yaNapim kuzum simdi gordum yazdigini. Dugun telasi uykusuz stresli günler. Dugun yapmadan bu isten dönsemmi diye dusunuyorum bazen kaynana durumlarindan bilmiyorum. Sen napiyosun nasil gidiyo isine alisabildinmi
Sorma gerizekali beyinsizler ya üye olup olup geliyolar ufacik akillariyla. Karsimda olsa kafa göz dalcam o derece sinirlendim. Allah belasini verdin hepsinin insallah
Bende cok ozeniyorum vallahi uzuluyorum yabazı arkadaşlarıma o kadar özeniyorum ki evleniyorlar düğün dernek çocuk maşallah hep destek aileler nasip midir nedir ya Rabbim hayırlısıyla versin sana da canım umarım imrendiğim gelinlerden olursun kuzum benim
Hangi sayfada canimHey yavrum hey sen kizlari yataga atarken ben felegin cemberinden gecmisim sen kimsinnn.
Ankarada hymenoplasty oldum konusu canmHangi sayfada canim
hep yaşıyoruz durumumdan ötürü seviyor adımı ağzından düşürmüyor ama evlenemem katil olurum diyor bırakamam seviyorum diyor böyle böyle yaşlanıcam heraldeHim geri barisitiginizi bilmiyodum canim kopmamistir hep boyle sorunlar yasiyodunuz
Ay sizin durumda karisik ne diyim bilemedim canim ya ne onla ne onuszhep yaşıyoruz durumumdan ötürü seviyor adımı ağzından düşürmüyor ama evlenemem katil olurum diyor bırakamam seviyorum diyor böyle böyle yaşlanıcam heralde
Ankarada hymenoplasty oldum konusu canm
Bence bisey diyemez ama karakterine de bagliKızlar iyi akşamlr size birşey danısıcam eski sevgilim simdiki sözlümle beni görse sizce bişey yapar mı yani gelir bişey der mi çok korkuyorum o yüzden sözlümüde süpheye düsürüyorum
Ya aslında bana yazmadı hiç rahatsızda etmedi bu sebepten sorun yaşıcam sözlümle bi rahat olamıyorum kiBence bisey diyemez ama karakterine de bagli