-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.041
Allah yardimcin olsun canim tutmustur insallah senindeHerkese iyi geceler kızlar buraya katılmamda bi sakınca yoktur umarım üye olmadan önce çok okumuştum 700 sayfanın 500 ünü kesin okudumüye olunca bir çoğunuzla konuştum zaten bugün 20. Günüm inşallah tutmuştur haftaya kontrolüm var rabbim hepimize yardım etsin sizler umut oldunuz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi ki varsınız ❤
Allah pişman olacağı günleri bana tekrar göstersin insallah . Icimin soğuması icin bunu görmem lazimBu analar niye böyle ya. Kendi bilir sonra cok pisman olur
Aynen öyle çok doğru syluyorsun canm. Em basından böyle olduğunu bilseydim hic bulaşmazdım. Napalim olan oldu..İyi etmişsin cnm ben eski nişanlımdan anası yüzünden ayrıldım ve ilk zamanlar beni cok cok sevıyorlardı
ana kuzusyla evlılık olmazzz şimdi sana zor geliyo ama inan en hayırlısı oldu çünkü evlensede bosanırsın
anasının ağzına bakan erkeklerle yola cıkılmaz
Aynen öyle çok doğru syluyorsun canm. Em basından böyle olduğunu bilseydim hic bulaşmazdım. Napalim olan oldu..
Amin canımAllah yardimcin olsun canim tutmustur insallah seninde
Allah Allah kızdığı zaman mı oluyor bu acaba sorun yaşadıklarında mıKızlar bende kayınvalidemle sorun yaşıyorum çok enteresandır ki oğlunu kötülüyor bana dedikodusunu yapmaya calsıyor bigün patlıcam ama ne zaman bilmiyorum
Yok canım ya başka bi kaç birşeyden dolayı sürekli böyleAllah Allah kızdığı zaman mı oluyor bu acaba sorun yaşadıklarında mı
Ben kullanıyorum canımkızlar Iphone kullanan var mı aranız da
canım engellenen numaralardan gelen mesajları istediğinde okuyabiliyor musun ya da görüyor musun engellediğin aramayıBen kullanıyorum canım
Yok canım engellediğinde görünmüyor diye biliyorumcanım engellenen numaralardan gelen mesajları istediğinde okuyabiliyor musun ya da görüyor musun engellediğin aramayı
Tamam canım. Ilk başlarda hic giremiodum üzülüyordum ama artık geçiyor bakıyorum sizlere ne yapiyorsunuz diyeCanım cok uzak kalma burdan gel yani
Tamam canım. Ilk başlarda hic giremiodum üzülüyordum ama artık geçiyor bakıyorum sizlere ne yapiyorsunuz diye
öylemi diyorsun seven öyle olur da gerçekten sevmemişse birşey diyemem o zaman geri dönmez heraldehiç üzülme tatlım bak gör deli divane pişman olup arayacak göreceksin :)
bırak iyice pişman olsun değerini anlasın
Erkeklere yüz vermeye gelmiyo keyfine bak:)
Allah o gunleri gostersin insallah hic mutlu olamaz. Ayrildigim günden sonra 2 kişi evlilik istedi istemedim. Benim artık icim almıyor kimseyi yoruldum ..hiç üzülme tatlım bak gör deli divane pişman olup arayacak göreceksin :)
bırak iyice pişman olsun değerini anlasın
Erkeklere yüz vermeye gelmiyo keyfine bak:)
Ya bizim hikaye zaten degisik. Biz ayrılmıştık ağladı yalvardı evlencez dedi bende barstim. Ama mesafe var ya baristiktan sonra yuzyuze hic görüşmemiştik daha konusalida 3 ay olmustu sonrasinda 2. kazığı da atti bana gordugunuz gbi. Inanip lafina barstim diye kızıyorum kendime..öylemi diyorsun seven öyle olur da gerçekten sevmemişse birşey diyemem o zaman geri dönmez heralde
Boşver kuzum benimde durumum senin gibi üç gündür ben ayrılalım dedim kabul etmedi sırf whatsapta çevrim içiyim diye beni her yerden engelledi neymiş bana seni çevrim içi görmiycem demiş ben onu dinlemiyormuşum burnundan gelsin inşallah artık ne pisliği varsa bahane buldu heralde bir de msj döşemiş bana bir daha yazamayacaksın diyeYa bizim hikaye zaten degisik. Biz ayrılmıştık ağladı yalvardı evlencez dedi bende barstim. Ama mesafe var ya baristiktan sonra yuzyuze hic görüşmemiştik daha konusalida 3 ay olmustu sonrasinda 2. kazığı da atti bana gordugunuz gbi. Inanip lafina barstim diye kızıyorum kendime..