gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Boşver kuzum benimde durumum senin gibi üç gündür ben ayrılalım dedim kabul etmedi sırf whatsapta çevrim içiyim diye beni her yerden engelledi neymiş bana seni çevrim içi görmiycem demiş ben onu dinlemiyormuşum burnundan gelsin inşallah artık ne pisliği varsa bahane buldu heralde bir de msj döşemiş bana bir daha yazamayacaksın diye
[/QUOT

Ayy salla bosver cok yüz vermıssın kendını birsey sanmıs sakın arayıpta sorma
sinir oluyorum kendini birsey zanneden erkeklere

Ya bizim hikaye zaten degisik. Biz ayrılmıştık ağladı yalvardı evlencez dedi bende barstim. Ama mesafe var ya baristiktan sonra yuzyuze hic görüşmemiştik daha konusalida 3 ay olmustu sonrasinda 2. kazığı da atti bana gordugunuz gbi. Inanip lafina barstim diye kızıyorum kendime..

Ya bizim hikaye zaten degisik. Biz ayrılmıştık ağladı yalvardı evlencez dedi bende barstim. Ama mesafe var ya baristiktan sonra yuzyuze hic görüşmemiştik daha konusalida 3 ay olmustu sonrasinda 2. kazığı da atti bana gordugunuz gbi. Inanip lafina barstim diye kızıyorum kendime..

Canım şu söyledıklerini bende yasadım ne zamanki bosverdım hersey daha bir yoluna girdi

Boşver kuzum benimde durumum senin gibi üç gündür ben ayrılalım dedim kabul etmedi sırf whatsapta çevrim içiyim diye beni her yerden engelledi neymiş bana seni çevrim içi görmiycem demiş ben onu dinlemiyormuşum burnundan gelsin inşallah artık ne pisliği varsa bahane buldu heralde bir de msj döşemiş bana bir daha yazamayacaksın diye
Aaaaa hayatinda birimi vardi canim senin

Evet canim giremiyorum ya eve geliyorum yorgunluktan yatip uyuyorum hemen ya tv izliyorum bende ne yaptin seninkiyle durumlar nasil

İdare eder cnm aynı şekilde devam anladım gercekten bu erkeklere yüz vermeye gelmıyo ders vermem lazım sımardı yıne sen ne yaptın?

Napiyosunuz kizlarrr
Napim kuzum simdi gordum yazdigini. Dugun telasi uykusuz stresli günler. Dugun yapmadan bu isten dönsemmi diye dusunuyorum bazen kaynana durumlarindan bilmiyorum. Sen napiyosun nasil gidiyo isine alisabildinmi
canım nerelerdesin sen hiç görünmüyorsun diğer taraf karıştı sinir ettiler beni ya sabahtan beri bir güruh erkek saldırdı ay ne laflar
sen neler yaptın işe girmişsin hayırlı olsun var mı sende yeni gelişmeler
Sorma gerizekali beyinsizler ya üye olup olup geliyolar ufacik akillariyla. Karsimda olsa kafa göz dalcam o derece sinirlendim. Allah belasini verdin hepsinin insallah

X