- 26 Ocak 2019
- 927
- 1.148
- 29
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.061
Boşver kuzum benimde durumum senin gibi üç gündür ben ayrılalım dedim kabul etmedi sırf whatsapta çevrim içiyim diye beni her yerden engelledi neymiş bana seni çevrim içi görmiycem demiş ben onu dinlemiyormuşum burnundan gelsin inşallah artık ne pisliği varsa bahane buldu heralde bir de msj döşemiş bana bir daha yazamayacaksın diye
[/QUOT
Ayy salla bosver cok yüz vermıssın kendını birsey sanmıs sakın arayıpta sorma
sinir oluyorum kendini birsey zanneden erkeklere
Ya bizim hikaye zaten degisik. Biz ayrılmıştık ağladı yalvardı evlencez dedi bende barstim. Ama mesafe var ya baristiktan sonra yuzyuze hic görüşmemiştik daha konusalida 3 ay olmustu sonrasinda 2. kazığı da atti bana gordugunuz gbi. Inanip lafina barstim diye kızıyorum kendime..
Ya bizim hikaye zaten degisik. Biz ayrılmıştık ağladı yalvardı evlencez dedi bende barstim. Ama mesafe var ya baristiktan sonra yuzyuze hic görüşmemiştik daha konusalida 3 ay olmustu sonrasinda 2. kazığı da atti bana gordugunuz gbi. Inanip lafina barstim diye kızıyorum kendime..
Kiz tuana takima gel takima muhabbete katil kacamak yaparsan yakarim
Ben kullaniyorum canimkızlar Iphone kullanan var mı aranız da
Hayir canim goremiyosun birini engelledin diyelim ne aramasini nede msjni goremezssincanım engellenen numaralardan gelen mesajları istediğinde okuyabiliyor musun ya da görüyor musun engellediğin aramayı
Kimden engel yedin canimtamam canım yok yere engel yedim de attığım mesajlar gdiiyormu diye merak ettim samsungda engellenen kutusu var oraya kaydoluyor isteyince bakabiliyorsun
Bir gun anliycaktir hatasini canim sen merak etme tilki donup dolasip gelir hepTamam canım. Ilk başlarda hic giremiodum üzülüyordum ama artık geçiyor bakıyorum sizlere ne yapiyorsunuz diye
Aaaaa hayatinda birimi vardi canim seninBoşver kuzum benimde durumum senin gibi üç gündür ben ayrılalım dedim kabul etmedi sırf whatsapta çevrim içiyim diye beni her yerden engelledi neymiş bana seni çevrim içi görmiycem demiş ben onu dinlemiyormuşum burnundan gelsin inşallah artık ne pisliği varsa bahane buldu heralde bir de msj döşemiş bana bir daha yazamayacaksın diye
Napiyosunuz kizlarrr
Evet canim giremiyorum ya eve geliyorum yorgunluktan yatip uyuyorum hemen ya tv izliyorum bende ne yaptin seninkiyle durumlar nasilİyidir tatlım sen ne yapıyorsun ? pek görünmüyorsun ?
Evet canim giremiyorum ya eve geliyorum yorgunluktan yatip uyuyorum hemen ya tv izliyorum bende ne yaptin seninkiyle durumlar nasil
Napiyosunuz kizlarrr
Yuz verdin simardimi yuz verince kendilerini sasiriyolar ya ben bi yuz veriyorum bi cekiliyorumİdare eder cnm aynı şekilde devam anladım gercekten bu erkeklere yüz vermeye gelmıyo ders vermem lazım sımardı yıne sen ne yaptın?
aynı kişi canım bağımız bu zamana kadar kopmadı bir türlü belkide artık kopmuşturAaaaa hayatinda birimi vardi canim senin
aynı insandan anlattığım kişidenKimden engel yedin canim
Napim kuzum simdi gordum yazdigini. Dugun telasi uykusuz stresli günler. Dugun yapmadan bu isten dönsemmi diye dusunuyorum bazen kaynana durumlarindan bilmiyorum. Sen napiyosun nasil gidiyo isine alisabildinmiNapiyosunuz kizlarrr
Sorma gerizekali beyinsizler ya üye olup olup geliyolar ufacik akillariyla. Karsimda olsa kafa göz dalcam o derece sinirlendim. Allah belasini verdin hepsinin insallahcanım nerelerdesin sen hiç görünmüyorsun diğer taraf karıştı sinir ettiler beni ya sabahtan beri bir güruh erkek saldırdı ay ne laflar
sen neler yaptın işe girmişsin hayırlı olsun var mı sende yeni gelişmeler
Al benden de o kadar. Senin neyin varkızlarr gelin de sohbet edelim içim sıkkın