gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Seninki de hem suçlu hem güçlü degisik bunlar adam bile denmez ya boşa çaba göstermek gereksiz bunlara

Bi kaç gündür eski erkek arkadaşım bana ulaşmaya çalışmış. Şu beni piknik bahanesiyle götürüp ilişkiye zorlayip hakaret eden. Okuldan arkadaşlarım falan yazıyor. Ben sosyal medya kullanmıyorum. En son kuzenime ulaşmış internetten. Döndüm aradım. Bana nasıl yalvarıyor. Benden sonra bi sevgilisi olmuş bakireymis ama her halti yemişler aynı evde kalmışlar. Kız bide bunu eski sevgilisiyle aldatmış.Bana diyo sen dürüsttun sadiktin ben şimdi anladım. Namussuzdum ben ne oldu dedim sen hepsinden daha temizsin bendn bile dedi. İçimden hoşt köpek dedim. Bizi üzenler kıymetimizi anlayacak artık eminim

sakın inanma sakın madem her haltı yemişler gitsin onunla evlensin o da sırala kızlarımı deniyor rezil adam

Moralim bozuk kimseye bişey yazamıyorum bi sıkıntı oldu çeltik olmuş üstte bi bant gibi kendi diktiğinden hariç bu gün onu kopardı yırttı attı bu esnada şırınganın başını içeri soktu kanama geldi ufak evlencen mi dedi bende şimdi değil dedim o zaman bir daha gel dedi o çeltiği yırttım ki alttaki dikişin tutup tutmadığını görmem lazımdı dedi alt taraf tutmuş dedi bilmiyorum moralim çok bozuldu ben kötü oldum diye mi tuttu dedi hiç bilmiyorum İnan ki iki hafta daha yan otur dedi ailem tatile gidecek 8. Haftamda bayramda bende o zaman tatilden sonra bir daha gelirim dedim tamam gel dedi tekrar göreyim diye

Anlamadım çeltik nasıl oluşmuş

Bir daha gel dedi ben çok kötü oldum zaten aynı süreci yaşamak istemiyorum diye 2 hafta daha yan oturmaya devam et dedi ailem tatile gidecek 8. Haftama denk geliyor tatile git dönüşte tekrar gel bakalım ne durumda dedi

Bir daha gel dedi ben çok kötü oldum zaten aynı süreci yaşamak istemiyorum diye 2 hafta daha yan oturmaya devam et dedi ailem tatile gidecek 8. Haftama denk geliyor tatile git dönüşte tekrar gel bakalım ne durumda dedi
Anladim canim hayirlisi olsun insallah guzel olur senin icin

Turgay beye olmustunuz dimi acaba bende ona olmayı dusunuyordum eger oyle olduysa olmasam mı gercekten kafam cok karisik

Kuzular kimsenin kafasını karıştırmak istemiyorum sadece moralim çok bozuldu ve yaşadıklarımı yazdım İnan’ın çok pimpirikliyim doktor bile dedi çok pimpiriklisin böyle şeyler o yüzden başına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…