-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.121
Seninki de hem suçlu hem güçlü degisik bunlar adam bile denmez ya boşa çaba göstermek gereksiz bunlaraBoşver kuzum benimde durumum senin gibi üç gündür ben ayrılalım dedim kabul etmedi sırf whatsapta çevrim içiyim diye beni her yerden engelledi neymiş bana seni çevrim içi görmiycem demiş ben onu dinlemiyormuşum burnundan gelsin inşallah artık ne pisliği varsa bahane buldu heralde bir de msj döşemiş bana bir daha yazamayacaksın diye
Bakalm zaman neler gösterecek ama onu beklemiyorum benm icin bttiBir gun anliycaktir hatasini canim sen merak etme tilki donup dolasip gelir hep
Ne düğünü kuzum anlamadm ya sen zaten evlisinHersey kuzum malum dugun yakin cok stresli geciyo
Hayir canim dugunum olmadi nikah oldu sadeceNe düğünü kuzum anlamadm ya sen zaten evlisin
Durumunuz ne oldu nasil oldu sonuç umarım olumludur ..Kızlarrrr bugün kontrolüm var bana dua edin inşallah tutmuşturTekrar aynı süreci yaşamak istemiyorum
sakın inanma sakın madem her haltı yemişler gitsin onunla evlensin o da sırala kızlarımı deniyor rezil adamBi kaç gündür eski erkek arkadaşım bana ulaşmaya çalışmış. Şu beni piknik bahanesiyle götürüp ilişkiye zorlayip hakaret eden. Okuldan arkadaşlarım falan yazıyor. Ben sosyal medya kullanmıyorum. En son kuzenime ulaşmış internetten. Döndüm aradım. Bana nasıl yalvarıyor. Benden sonra bi sevgilisi olmuş bakireymis ama her halti yemişler aynı evde kalmışlar. Kız bide bunu eski sevgilisiyle aldatmış.Bana diyo sen dürüsttun sadiktin ben şimdi anladım. Namussuzdum ben ne oldu dedim sen hepsinden daha temizsin bendn bile dedi. İçimden hoşt köpek dedim. Bizi üzenler kıymetimizi anlayacak artık eminim
Anlamadım çeltik nasıl oluşmuşMoralim bozuk kimseye bişey yazamıyorum bi sıkıntı oldu çeltik olmuş üstte bi bant gibi kendi diktiğinden hariç bu gün onu kopardı yırttı attı bu esnada şırınganın başını içeri soktu kanama geldi ufak evlencen mi dedi bende şimdi değil dedim o zaman bir daha gel dedio çeltiği yırttım ki alttaki dikişin tutup tutmadığını görmem lazımdı dedi alt taraf tutmuş dedi bilmiyorum moralim çok bozuldu ben kötü oldum diye mi tuttu dedi hiç bilmiyorum İnan ki iki hafta daha yan otur dedi ailem tatile gidecek 8. Haftamda bayramda bende o zaman tatilden sonra bir daha gelirim dedim tamam gel dedi tekrar göreyim diye
Canım böyle ip gibi çizgi gibi başka bi doku oluşumu olmuş oradaAnlamadım çeltik nasıl oluşmuş
Allah allah çok ilginç canımCanım böyle ip gibi çizgi gibi başka bi doku oluşumu olmuş orada
Allah Allah acaba benimki de mi öyle oldu ondan mi bozulmadi hala duruyo ordaCanım böyle ip gibi çizgi gibi başka bi doku oluşumu olmuş orada
Anladim canim hayirlisi olsun insallah guzel olur senin icinBir daha gel dedi ben çok kötü oldum zaten aynı süreci yaşamak istemiyorum diye 2 hafta daha yan oturmaya devam et dedi ailem tatile gidecek 8. Haftama denk geliyor tatile git dönüşte tekrar gel bakalım ne durumda dedi