gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ya aslında bana yazmadı hiç rahatsızda etmedi bu sebepten sorun yaşıcam sözlümle bi rahat olamıyorum ki
Canim öyle yapma ama bosuna huzursuz etme nisanlini da. Benimki gordu bizi ama bisey yapmadi gerizekali gecen instagramdan fake hesaptan ulasmaya calisti bana heryerden engelledim. O biraz sıkar yani nisanlindan cekinir bence

Canim öyle yapma ama bosuna huzursuz etme nisanlini da. Benimki gordu bizi ama bisey yapmadi gerizekali gecen instagramdan fake hesaptan ulasmaya calisti bana heryerden engelledim. O biraz sıkar yani nisanlindan cekinir bence
Dimi canım inşallaj öyledir gönlümce mutlu olamıyorum yanında o yüzden boşu boşuna üzüntü duyuyorum ilişkimde sorun yaşıyorum

Ayrılmak isteyen oydu kuzum o yüzden hiç sanmıyorum

Bence kötü şeyler düşünme canım böylesi düşünerek diken üstünde olursun anlık mutluluklarını kaçırırsın aksine çok daha mutlu ol ki ne kaybettiğini görsün ki en kötüyü düşünsek bile bişeyler söylese bile bok atıyor der geçersin benimle olamadı diye kıskanıyor dersin

Zaten biz onla bişeyler yaşamadıkta ne bileyim insan korkuyor işte ben birde evhamlıyım bu yüzden mutluluguma gölge düsürüyorum galiba

Boğazındaki düğümle yaşamayı öğretiyor hayat maalesef canım

ooo alasını yaşadım güzelim arkadaşımın imam nikahı kıyılıyordu durumumu bilen erkek arkadaşım beni aramış hiç için sızlamıyor mu bak nasıl evleniyor arkadaşın temiz olsan sen de evlenirdin dedi . artık benim o yıkımımı sen düşün

Amin canım, yürekten amiiin. Hepsi geçecek hayırlısı ile ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…