- 26 Ocak 2019
- 927
- 1.148
- 29
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.961
iyiyim canim calisiyorum sen nasilsin napysn
Cnm ilk şarkı Sezen Aksu kutlama ikinci şarkı seninle bir dakikaSagol canim benim. Sen hangi sarkiyi sectin fikir olsun
Kime izletsem öyle diyo ya bende zıplicam ya millet slow sarki seviyo ya da benim k.... basim ayri oynuyoGuzel aslinda ama kiz cok zipliyoama dans guzel
Tamam canim cok tesekkur ederimCnm ilk şarkı Sezen Aksu kutlama ikinci şarkı seninle bir dakika
Kime izletsem öyle diyo ya bende zıplicam ya millet slow sarki seviyo ya da benim k.... basim ayri oynuyo
Tamam canim cok tesekkur ederim❤
O da bi secenekBence Tarkan'dan Asla vazgeçemem senden asla
Kuzum ben sanaözelden yazıyorum şarkıyı burdan yazmaym cok bilinmedik bişey anlaşılır bende bunu caldırıcamO da bi secenek
Kuzum ben sanaözelden yazıyorum şarkıyı burdan yazmaym cok bilinmedik bişey anlaşılır bende bunu caldırıcam
Yazdım canım sözleri cok anlamı geliyor bana o yüzden bir tanesi bu olacak diğerini henüz karar vermedm :)Banada yaz merak ettim :)
İki kere mi dans etcen kızYazdım canım sözleri cok anlamı geliyor bana o yüzden bir tanesi bu olacak diğerini henüz karar vermedm :)
Evet kuzum aynen ondanİki kere mi dans etcen kız
Hee bi gelin damat bide salondaki tüm ciftlerle dans oluyo onun icin sanirsam
Hayırlısı olsun cnm olacak oldu mu önünde duramıyorsun işte Allah Bundan sonra hayatında devamlı olacak kişiyi çıkarsın karşına inşNasip olmayınca olmuyo demekki başka da hiçbirşey diyemiyorum ve çok üzgünüm
Cok uzuldum canim hayirlisi olsun insallah hakkinda Rabbim dogru insani nasip etsinNasip olmayınca olmuyo demekki başka da hiçbirşey diyemiyorum ve çok üzgünüm
Bugun girebildim iyiyim canim sen nasilsinGünaydın tatlım
nasılsın?
Sagol kuzum alismaya calisiyorum kiz yoruluyorum erkenden uyuyorum burayada giremedim kac gundurAyyy çok sevindim işe basladığına hayırlı uğurlu olsun cnmmmm
Zipla tabi senin dugunun kizKime izletsem öyle diyo ya bende zıplicam ya millet slow sarki seviyo ya da benim k.... basim ayri oynuyo
Tamam canim cok tesekkur ederim❤
Ya canim simdi gordum ya nolduki hayirdri nasil bittiKızlar biz ayrıldık onca zamandır o kadar emek harcadım onca strese sıkıntıya katlandım ve düğüne sayılı günler kala ayrıldık bitti hemde hiç söz konusu bile olmayacak bir sebebten
Uzulursun tabi canim uzulmezmisin yaNasip olmayınca olmuyo demekki başka da hiçbirşey diyemiyorum ve çok üzgünüm